Herkese merhaba size anlatmak istedim yoksa anlatacak kimsem yok eşimle 3 yıldır evliyiz çocuk henüz yok kaynanam beni sevmiyor sürekli eltimle karşılastırıyor eşime doğum günü yaptı en son geldi bana söyledi süpriz yapcam diye benden başka herkese söylemiş hep eşimden birşey istiyor getir götür al gel bi tane daha oğlu birde kızı var kızı uzak oğlu aynı mahallede bizde karşı karşıya oturuyoruz bir kere olsun diğer oğlundan istemedi hep eşimden istiyor bende bu konuda rahatsızlığımı dile getirmek istedim beni hiiiç dinlemedi bile ben seni bu evde istemiyorum dedi beni kovdu eşimede istesem sana ayrıl derim ama demiyorum ama istesem derim diyo bu gelinler hiç rahatsı olduğu şeyleri söyleyemicekmi bu nasıl bir iş ya resmen benim boşanmamı istiyor Allah’a havale ediyorum nasıl bu kadar kolay yuva yıkmak isterler anlamıyorum moralim çok bozuk içimi dökmek istedim eşimde sen yanlış anladın diyo yok ben bu kızı evimde istemiyorum diyo ailemi arayıp al bak nasıl kızın var diyecekmiş bu nasıl bir vicdan bana akıl verin bu nasıl insanlıktır