• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanalar neden böyle ben nasil sabir edebilirim?

Eşim bana sürpriz yapmak istemiz beni karadeniz e götürecekti dediki siz manyakmisiniz oranın yolları çok tehlikeli dedi müsadere etmedi eşimde bana söz verdi ama bu yıl diye değil sonra şimdi eltisiyle konuştu eltisi gidecekmiş karadeniz turuna katmislar olmazsa bizde gelelim diyor bize müsade etmedi kendisi gidiyor kendisine gelince herseye evet geline gelince hayir olmaz niye böyleler sabır dedim ortamı terk ettim sinirim bozuldu yoksa bağırıp cagiricam saygısızlık ta yapmak istemiyorum ama sınırını aşıyor
Sorun kayınvalidede değil ki , pısırık anasının memesinden kesilmemiş kocanda. Ona soracaksın hesabını kayınvalidene değil

Konu başlığı yanlış olmuş sanki.
Annesinin kararlarına önem veren eşim olsa daha iyi mi olurdu?

Eşiniz annesinden onay almak yerine tatilini yapması lazım siz yanlış kişiye odaklandınız

Eşim bana sürpriz yapmak istemiz beni karadeniz e götürecekti dediki siz manyakmisiniz oranın yolları çok tehlikeli dedi müsadere etmedi eşimde bana söz verdi ama bu yıl diye değil sonra şimdi eltisiyle konuştu eltisi gidecekmiş karadeniz turuna katmislar olmazsa bizde gelelim diyor bize müsade etmedi kendisi gidiyor kendisine gelince herseye evet geline gelince hayir olmaz niye böyleler sabır dedim ortamı terk ettim sinirim bozuldu yoksa bağırıp cagiricam saygısızlık ta yapmak istemiyorum ama sınırını aşıyor
Sanane anne sen karadenize gelme diyin 😂

Sen esının aklına gir kaynanayı salla :d

Back
X