- 1 Mart 2014
- 443
- 893
- 303
- Konu Sahibi Defneyilmaz34
Ben kocayi da birakir tek basima bi tura kaydolur gezerdim Karadeniz'i. Sirf inadina. Kendisi anasini dinliyor ama ben dinlemek zorunda degilim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorun kayınvalidede değil ki , pısırık anasının memesinden kesilmemiş kocanda. Ona soracaksın hesabını kayınvalidene değilEşim bana sürpriz yapmak istemiz beni karadeniz e götürecekti dediki siz manyakmisiniz oranın yolları çok tehlikeli dedi müsadere etmedi eşimde bana söz verdi ama bu yıl diye değil sonra şimdi eltisiyle konuştu eltisi gidecekmiş karadeniz turuna katmislar olmazsa bizde gelelim diyor bize müsade etmedi kendisi gidiyor kendisine gelince herseye evet geline gelince hayir olmaz niye böyleler sabır dedim ortamı terk ettim sinirim bozuldu yoksa bağırıp cagiricam saygısızlık ta yapmak istemiyorum ama sınırını aşıyor
Sanane anne sen karadenize gelme diyinEşim bana sürpriz yapmak istemiz beni karadeniz e götürecekti dediki siz manyakmisiniz oranın yolları çok tehlikeli dedi müsadere etmedi eşimde bana söz verdi ama bu yıl diye değil sonra şimdi eltisiyle konuştu eltisi gidecekmiş karadeniz turuna katmislar olmazsa bizde gelelim diyor bize müsade etmedi kendisi gidiyor kendisine gelince herseye evet geline gelince hayir olmaz niye böyleler sabır dedim ortamı terk ettim sinirim bozuldu yoksa bağırıp cagiricam saygısızlık ta yapmak istemiyorum ama sınırını aşıyor
Kayinvalide süzme organik Yaşam şartlarına daha uygun bir canli olabilir insanda bir hayvandır..vs...Konunuzu Bdv bölümüne taşıyın,organik Yaşam bölümünde ilgi çekmez.
Karadeniz kokusuyla harmanlanmış hemde![]()
Horon emojisi talep edek barihoron olsaydı onu koyacaktim
![]()
Yok gelmiyoHoron emojisi talep edek bari![]()
Sen esının aklına gir kaynanayı salla :dEşim bana sürpriz yapmak istemiz beni karadeniz e götürecekti dediki siz manyakmisiniz oranın yolları çok tehlikeli dedi müsadere etmedi eşimde bana söz verdi ama bu yıl diye değil sonra şimdi eltisiyle konuştu eltisi gidecekmiş karadeniz turuna katmislar olmazsa bizde gelelim diyor bize müsade etmedi kendisi gidiyor kendisine gelince herseye evet geline gelince hayir olmaz niye böyleler sabır dedim ortamı terk ettim sinirim bozuldu yoksa bağırıp cagiricam saygısızlık ta yapmak istemiyorum ama sınırını aşıyor
Daha korkunç bişey duymadimKv ile karadeniz turu muuu![]()
Bdv ye nasıl tasınıyor : )Aslında organik yaşamklasik kaynana durumu organik organik kokuyor
Demekki sizinki kafa ütüleme olayi fırça atma değil. Gercekten fircalamis olsanız asla bu hareketi yapamazdı.Ona Allahını hergunu fırça atıyorum zaten![]()