• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanalar neden böyle ben nasil sabir edebilirim?

Pardon da eşinizin annesine ne oluyor iki tane olgun evli birey var tövbe yarabbi 3ünüz mü evlendiniz. Hadi onu geçtim sizin kocanız niye tamam diyor kendi aklı fikri yok mu?!?!

Eşim bana sürpriz yapmak istemiz beni karadeniz e götürecekti dediki siz manyakmisiniz oranın yolları çok tehlikeli dedi müsadere etmedi eşimde bana söz verdi ama bu yıl diye değil sonra şimdi eltisiyle konuştu eltisi gidecekmiş karadeniz turuna katmislar olmazsa bizde gelelim diyor bize müsade etmedi kendisi gidiyor kendisine gelince herseye evet geline gelince hayir olmaz niye böyleler sabır dedim ortamı terk ettim sinirim bozuldu yoksa bağırıp cagiricam saygısızlık ta yapmak istemiyorum ama sınırını aşıyor
Yollari neden tehlikeli olsun canim? Tvde gördüğü dere boyu virajlari gibi saniyor heryeri heralde.
Șimdi heryer asfalt, ana yollarda ve turistik bolgelerin yollarinda duzenli yol bakimi yapiliyor.

O kendisi gormeden sizin gorme ihtimaline bozulmustur.

Evet tamam dedi bende kızdım güya söz vermiştin diye
Ona rağmen hala saygısızlık olmasın diye ortamı terkediyorsun
O an eşine dönüp
"Bak annen bize izin vermedi gidelim diye sende hiç karşı çıkmadın şimdi kendisi gidiyor. Neymiş yollar tehlikeliymiş. Annen giderken yollar tehlikeli olmuyor mu? Tehlike asıl kendisi" diyip öyle çıksaydın gitseydin bi daha giydiğin çoraba karışamazdı

gerçekten bu kocalar beni çıldırtıyor. Bende de bunun bi tık daha hafifi var. Kusura bakmayın ama kaynananızın suçu yok buna müsaade eden eşiniz. uygun bir dille kaç yaşında insanlar olduğunuzu kendinizin böyle uygun bulduğunuzu dile getirseydi bir daha müdahale edemezdi.

Pardon da eşinizin annesine ne oluyor iki tane olgun evli birey var tövbe yarabbi 3ünüz mü evlendiniz. Hadi onu geçtim sizin kocanız niye tamam diyor kendi aklı fikri yok mu?!?!
Bu kadının 3 oğlu var gelinlerin ikisi bıkmış zaten maske takıyorlar bende sinir oldum artık ne olduğu valla ben sessiz gibi görünsemde kızdığım zaman ne olacağını gördüler onlara tekrar yaşatırım annesi öyle dedi vazgeçti beni götüreceksin dedim bana söz verdin yapmak zorundasın dedim oda bu sene olmazsa seneye olur dedi bakalım. Gorucez

Bu kadının 3 oğlu var gelinlerin ikisi bıkmış zaten maske takıyorlar bende sinir oldum artık ne olduğu valla ben sessiz gibi görünsemde kızdığım zaman ne olacağını gördüler onlara tekrar yaşatırım annesi öyle dedi vazgeçti beni götüreceksin dedim bana söz verdin yapmak zorundasın dedim oda bu sene olmazsa seneye olur dedi bakalım. Gorucez
Ya çok tatlisiniz🤗😆

O tatile bu sene ya gidersiniz ya da kv her zaman dediğini yaptırır. Bastırın ve gidin gıcık oldum.

Kocanızda annesini dinleyip vazgeçti öyle mi? Niye susuyorsunuz hak savunmak saygısızlık değildir. O tatile şimdi gitmezseniz büyük hata edersiniz.
Ama ben tatile gittim alanyaya gittik ben susuyorum Allaha havale ediyorum ben onu Allaha şikayet ediyorum çünkü namaz kılıyor kaç kere hacca gitmiş ama çok güzel hak yiyor

Ama ben tatile gittim alanyaya gittik ben susuyorum Allaha havale ediyorum ben onu Allaha şikayet ediyorum çünkü namaz kılıyor kaç kere hacca gitmiş ama çok güzel hak yiyor
Yeni mi gittiniz tatile? Masraf olmasın diye yolları bahane etmiş o zaman kayınvalideniz.

Back
X