- Konu Sahibi Defneyilmaz34
eşinizde iş yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında organik yaşam1.Konu yanlış yerde, organik yaşamla bir ilgisi yok.
2.Konuya gelirsek, neden kayınvalidenizin ağzının içine bakıyorsunuz?
Ona Allahını hergunu fırça atıyorum zatenKocanı fırcalarsan seni affederiz![]()
Yollari neden tehlikeli olsun canim? Tvde gördüğü dere boyu virajlari gibi saniyor heryeri heralde.Eşim bana sürpriz yapmak istemiz beni karadeniz e götürecekti dediki siz manyakmisiniz oranın yolları çok tehlikeli dedi müsadere etmedi eşimde bana söz verdi ama bu yıl diye değil sonra şimdi eltisiyle konuştu eltisi gidecekmiş karadeniz turuna katmislar olmazsa bizde gelelim diyor bize müsade etmedi kendisi gidiyor kendisine gelince herseye evet geline gelince hayir olmaz niye böyleler sabır dedim ortamı terk ettim sinirim bozuldu yoksa bağırıp cagiricam saygısızlık ta yapmak istemiyorum ama sınırını aşıyor
Terlik atmayın ama 5 yıl cezası varOna Allahını hergunu fırça atıyorum zaten![]()
Ona rağmen hala saygısızlık olmasın diye ortamı terkediyorsunEvet tamam dedi bende kızdım güya söz vermiştin diye
Karadeniz kokusuyla harmanlanmış hemdeAslında organik yaşamklasik kaynana durumu organik organik kokuyor
Kv ile karadeniz turu muuuTerlik atmayın ama 5 yıl cezası varben giderdim bu arada tura.Kinim var diye gezmemden kalamam.Dönünce ortaligi 56 yaparim ama
![]()
Ben değil o pisman olur geldiğineKv ile karadeniz turu muuu![]()
Bu kadının 3 oğlu var gelinlerin ikisi bıkmış zaten maske takıyorlar bende sinir oldum artık ne olduğu valla ben sessiz gibi görünsemde kızdığım zaman ne olacağını gördüler onlara tekrar yaşatırım annesi öyle dedi vazgeçti beni götüreceksin dedim bana söz verdin yapmak zorundasın dedim oda bu sene olmazsa seneye olur dedi bakalım. GorucezPardon da eşinizin annesine ne oluyor iki tane olgun evli birey var tövbe yarabbi 3ünüz mü evlendiniz. Hadi onu geçtim sizin kocanız niye tamam diyor kendi aklı fikri yok mu?!?!
Ya çok tatlisinizBu kadının 3 oğlu var gelinlerin ikisi bıkmış zaten maske takıyorlar bende sinir oldum artık ne olduğu valla ben sessiz gibi görünsemde kızdığım zaman ne olacağını gördüler onlara tekrar yaşatırım annesi öyle dedi vazgeçti beni götüreceksin dedim bana söz verdin yapmak zorundasın dedim oda bu sene olmazsa seneye olur dedi bakalım. Gorucez
O tatile bu sene ya gidersiniz ya da kv her zaman dediğini yaptırır. Bastırın ve gidin gıcık oldum.Bu kadının 3 oğlu var gelinlerin ikisi bıkmış zaten maske takıyorlar bende sinir oldum artık ne olduğu valla ben sessiz gibi görünsemde kızdığım zaman ne olacağını gördüler onlara tekrar yaşatırım annesi öyle dedi vazgeçti beni götüreceksin dedim bana söz verdin yapmak zorundasın dedim oda bu sene olmazsa seneye olur dedi bakalım. Gorucez
Ama ben tatile gittim alanyaya gittik ben susuyorum Allaha havale ediyorum ben onu Allaha şikayet ediyorum çünkü namaz kılıyor kaç kere hacca gitmiş ama çok güzel hak yiyorKocanızda annesini dinleyip vazgeçti öyle mi? Niye susuyorsunuz hak savunmak saygısızlık değildir. O tatile şimdi gitmezseniz büyük hata edersiniz.
Yeni mi gittiniz tatile? Masraf olmasın diye yolları bahane etmiş o zaman kayınvalideniz.Ama ben tatile gittim alanyaya gittik ben susuyorum Allaha havale ediyorum ben onu Allaha şikayet ediyorum çünkü namaz kılıyor kaç kere hacca gitmiş ama çok güzel hak yiyor