• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanalar neden böyle ben nasil sabir edebilirim?

Buradaki suçlu eşiniz .Biraz dik dursa kayınvalideniz bir şey diyemeyecek.

Ben değil o pisman olur geldiğine :KK70:secenegim sayet onla gitmekse giderdim yani.
Biz de programlari ben yapiyorum beyim erim yiğidim pek ses edemiyor :sinirli: :KK70:
Aynen öyle eli sopalı olcan
Ya da aba altında sopa göstercen :D
Ben olsam eşime derim sen ücretini ver ben ayarlarım tura katılma olayını
Kv gidiyoruz zanneder
Eşim gidiyoruz zanneder
Birkaç gün kala derim süpraaaayz biz başka yere gidiyoruz :D
Herkes şok
Eşime derim hayatım seneye gidelim dedin ya bi soğudum ben ordan bu yıl için
Bende x yere yaptım rezervasyon
Sen bana süpriz yapcaktın ya ben yapayım dedim derim 🤣

Yollari neden tehlikeli olsun canim? Tvde gördüğü dere boyu virajlari gibi saniyor heryeri heralde.
Șimdi heryer asfalt, ana yollarda ve turistik bolgelerin yollarinda duzenli yol bakimi yapiliyor.

O kendisi gormeden sizin gorme ihtimaline bozulmustur.
Valla ben bıktım bu kadından

Annem de bizim eşimle konsere gitmemize kıziyor millet ic içe herkes birbirine degiyor taciz ederler gitmeyin o ortama neden sokuyir seni diyor sonuc olarak biz annemi dinlemeyip gidiyoruz kaynanan ne alaka neden karısiyor ki eşin neden dinliyor onu ?

Ona rağmen hala saygısızlık olmasın diye ortamı terkediyorsun
O an eşine dönüp
"Bak annen bize izin vermedi gidelim diye sende hiç karşı çıkmadın şimdi kendisi gidiyor. Neymiş yollar tehlikeliymiş. Annen giderken yollar tehlikeli olmuyor mu? Tehlike asıl kendisi" diyip öyle çıksaydın gitseydin bi daha giydiğin çoraba karışamazdı
Bu benim niye aklıma gelemedi akşam konuşurlar nasıl olsa teşekkürler

Yine bir sütten kesilmemiş eş vakası. Kv konuşur o konuşur bu konuşur da onun bunun ağzından çıkana göre hareket eden koca ne yapar?

Aynen öyle eli sopalı olcan
Ya da aba altında sopa göstercen :KK70:
Ben olsam eşime derim sen ücretini ver ben ayarlarım tura katılma olayını
Kv gidiyoruz zanneder
Eşim gidiyoruz zanneder
Birkaç gün kala derim süpraaaayz biz başka yere gidiyoruz :KK70:
Herkes şok
Eşime derim hayatım seneye gidelim dedin ya bi soğudum ben ordan bu yıl için
Bende x yere yaptım rezervasyon
Sen bana süpriz yapcaktın ya ben yapayım dedim derim 🤣
🤣🤣🤣🤣

Neden müsaade alıyorsunuz ki. Biz gideceğiz diyeceksiniz müsade etmiyor diyip gitmezseniz ondan izin aldığınızı düşünecek

Eşim bana sürpriz yapmak istemiz beni karadeniz e götürecekti dediki siz manyakmisiniz oranın yolları çok tehlikeli dedi müsadere etmedi eşimde bana söz verdi ama bu yıl diye değil sonra şimdi eltisiyle konuştu eltisi gidecekmiş karadeniz turuna katmislar olmazsa bizde gelelim diyor bize müsade etmedi kendisi gidiyor kendisine gelince herseye evet geline gelince hayir olmaz niye böyleler sabır dedim ortamı terk ettim sinirim bozuldu yoksa bağırıp cagiricam saygısızlık ta yapmak istemiyorum ama sınırını aşıyor
Yahu aklınız yok mu dinlemeyip gitseydiniz, siz de bir hoşsunuz..

Ben her bişeyin özellikle eş ailesiyle paylaşılmasına karşıyım. Çünkü kv özellike sevgisiz bi evlilik yaşamışsa oğlunu/gelinini istemsizce yada isteyerek kısıtlamaya çalışabiliyor. Bu maalesef gerçek. (Tecrübeyle sabit🤦🏼‍♀️)
Oldu ki planınızdan haberi oldu, gitmeyin yapmayın vs derse eşinizden beklemeden “biz öyle karar verdik gideceğiz/yapacağız” deyin ve gidin.
Fikrinin önemsenmediğini anladıkça dilini çeker. 😊

Suç sizde , çocuk gibi izin isterseniz vermez tabii, kendini sizin cobaniniz görür. Sonuçta kaynananın yok dediği zinhar yok sizin için... Ben ilk Karadeniz turuma 21 yaşında, üni öğrencisiyken part-time işlerden biriktirdiğin parayla çıkmıştım, hem de arkadaşsiz.
Birkac sene sonrasında ilk defa tek başıma yurtdışına çıktım ..hiçbirine annemin sonsuz gönlü yoktu, sonuçta klasik türk annesi, yavrum dibimde ot gibi yaşasın ,kafasıda biri. Ama benim hayatım dedim,biriktridim paramı ve çıktım. Sizin hatanız kadını dinlemeniz.
Sonsuz itaat etmeniz. Siz degismedikce kaynana da değişmez. Evlenmişsiniz, belki kendiniz anne baba olmuşsunuz ama birey olamamissiniz ne yazık ki

Back
X