- 9 Ağustos 2022
- 191
- 25
- 13
- Konu Sahibi Defneyilmaz34
Tatile gitmeseydik yaptırır dim emin ol gidince seslenmedimO tatile bu sene ya gidersiniz ya da kv her zaman dediğini yaptırır. Bastırın ve gidin gıcık oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatile gitmeseydik yaptırır dim emin ol gidince seslenmedimO tatile bu sene ya gidersiniz ya da kv her zaman dediğini yaptırır. Bastırın ve gidin gıcık oldum
Aynen öyle eli sopalı olcanBen değil o pisman olur geldiğinesecenegim sayet onla gitmekse giderdim yani.
Biz de programlari ben yapiyorum beyim erim yiğidim pek ses edemiyor![]()
![]()
Valla ben bıktım bu kadındanYollari neden tehlikeli olsun canim? Tvde gördüğü dere boyu virajlari gibi saniyor heryeri heralde.
Șimdi heryer asfalt, ana yollarda ve turistik bolgelerin yollarinda duzenli yol bakimi yapiliyor.
O kendisi gormeden sizin gorme ihtimaline bozulmustur.
Bu benim niye aklıma gelemedi akşam konuşurlar nasıl olsa teşekkürlerOna rağmen hala saygısızlık olmasın diye ortamı terkediyorsun
O an eşine dönüp
"Bak annen bize izin vermedi gidelim diye sende hiç karşı çıkmadın şimdi kendisi gidiyor. Neymiş yollar tehlikeliymiş. Annen giderken yollar tehlikeli olmuyor mu? Tehlike asıl kendisi" diyip öyle çıksaydın gitseydin bi daha giydiğin çoraba karışamazdı
Söyle benim başta hiçbirinden haberim yoktu bana sürpriz yapacaktı o söyledi sonra konu açıldıCocuk degilsiniz başkasinin musadesini aramayin bir yere giderken, cocuk gibi kocaniz varsa kvnin
O kocayı ben yola getiricemYine bir sütten kesilmemiş eş vakası. Kv konuşur o konuşur bu konuşur da onun bunun ağzından çıkana göre hareket eden koca ne yapar?
Aslında karadeniz goturecekti tatile anası kilikli öyle diyince alanyaya gittikYeni mi gittiniz tatile? Masraf olmasın diye yolları bahane etmiş o zaman kayınvalideniz
Aynen öyle eli sopalı olcan
Ya da aba altında sopa göstercen
Ben olsam eşime derim sen ücretini ver ben ayarlarım tura katılma olayını
Kv gidiyoruz zanneder
Eşim gidiyoruz zanneder
Birkaç gün kala derim süpraaaayz biz başka yere gidiyoruz
Herkes şok
Eşime derim hayatım seneye gidelim dedin ya bi soğudum ben ordan bu yıl için
Bende x yere yaptım rezervasyon
Sen bana süpriz yapcaktın ya ben yapayım dedim derim![]()
Söyle benim başta hiçbirinden haberim yoktu bana sürpriz yapacaktı o söyledi sonra konu açıldı
Konu kadın değil ki eşiniz niye okul gezisine velisinden imza alamamış çocuk gibi planı iptal ediyor?Valla ben bıktım bu kadından
Yahu aklınız yok mu dinlemeyip gitseydiniz, siz de bir hoşsunuz..Eşim bana sürpriz yapmak istemiz beni karadeniz e götürecekti dediki siz manyakmisiniz oranın yolları çok tehlikeli dedi müsadere etmedi eşimde bana söz verdi ama bu yıl diye değil sonra şimdi eltisiyle konuştu eltisi gidecekmiş karadeniz turuna katmislar olmazsa bizde gelelim diyor bize müsade etmedi kendisi gidiyor kendisine gelince herseye evet geline gelince hayir olmaz niye böyleler sabır dedim ortamı terk ettim sinirim bozuldu yoksa bağırıp cagiricam saygısızlık ta yapmak istemiyorum ama sınırını aşıyor
O zaman sorun eşte annesinin her dediğine tamam diyorsaEvet tamam dedi bende kızdım güya söz vermiştin diye