• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanalar neden böyle ben nasil sabir edebilirim?

Defneyilmaz34

Kimse sorunlarimla alay gecmesin Allah bu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2022
191
25
13
Eşim bana sürpriz yapmak istemiz beni karadeniz e götürecekti dediki siz manyakmisiniz oranın yolları çok tehlikeli dedi müsadere etmedi eşimde bana söz verdi ama bu yıl diye değil sonra şimdi eltisiyle konuştu eltisi gidecekmiş karadeniz turuna katmislar olmazsa bizde gelelim diyor bize müsade etmedi kendisi gidiyor kendisine gelince herseye evet geline gelince hayir olmaz niye böyleler sabır dedim ortamı terk ettim sinirim bozuldu yoksa bağırıp cagiricam saygısızlık ta yapmak istemiyorum ama sınırını aşıyor

Eşim bana sürpriz yapmak istemiz beni karadeniz e götürecekti dediki siz manyakmisiniz oranın yolları çok tehlikeli dedi müsadere etmedi eşimde bana söz verdi ama bu yıl diye değil sonra şimdi eltisiyle konuştu eltisi gidecekmiş karadeniz turuna katmislar olmazsa bizde gelelim diyor bize müsade etmedi kendisi gidiyor kendisine gelince herseye evet geline gelince hayir olmaz niye böyleler sabır dedim ortamı terk ettim sinirim bozuldu yoksa bağırıp cagiricam saygısızlık ta yapmak istemiyorum ama sınırını aşıyor
Konunuzu Bdv bölümüne taşıyın,organik Yaşam bölümünde ilgi çekmez🙂.

1.Konu yanlış yerde, organik yaşamla bir ilgisi yok.
2.Konuya gelirsek, neden kayınvalidenizin ağzının içine bakıyorsunuz?
Ben
Sizin tatiliniz kaynananızın kulağına nasıl gitmiş? Her gittiğiniz yerin haberini veriyor musunuz?

Hadi haber gitti gitmeyin dedi. Niye gitmiyorsunuz 8 yaşında ebeveyninden imza alan çocuklar gibi?
Benim haberim yoktu ki sürpriz yapmış bana kadının haberi olmadığı bisey yokken herseye var

eşiniz de annesinin sözünü dinleyip vazgeçti öyle mi? Burada sorunun KV olmadığını fark etmişinizdir inşallah

Back
X