- Konu Sahibi askmasaliii
arkadaslar gelin kaynana muabetlerini hepimiz biliyoruz bide burdan gercek basından gecen olayları anlatırmısınız gelin kaynana anlasırmı siz kaynanalarınızı seviyormusunuz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kaynanam lafa gelince beni sever ama bir dertleşirim bin kişiden duyarm...
Mesela bak bigün ben patatesçi geçiyordu eşim çok patates sever.
22 kilosu 20 liramıydı neydi bende hiç anlamam ucuz geldi.
Neyse aldım ben ddm kaynanama flnda veririm biter.
Gitmiş görümceme babama herkese demişki Nazlı 22 kilo patates aldı napacaksa.
Yahu patates alırım almam sananeÇok alırım az alırım derdi niye sana
![]()
saka yapıyosun gercek olamaz ya ne karısıyormus ya tövbe tövbe
ohoo bu nekiİyidir hoştur ama bazen çekilmiyor
beki esin annesine düskünmüdür senimi cok tutar annesinimi?
Yerine göre. Duruma göre. O anki duygularına göre![]()
anladım canım ...
Yerine göre. Duruma göre. O anki duygularına göre![]()
gelinini seven kaynana nadırdır hralde....bende var allah dusmanımın basina vermesin.....kapının kilitlenme seklıne kadar karısır...arkadaslar gelin kaynana muabetlerini hepimiz biliyoruz bide burdan gercek basından gecen olayları anlatırmısınız gelin kaynana anlasırmı siz kaynanalarınızı seviyormusunuz...
ben kaynanamı cok seviyorum ne bilim gelin kaynana iliskisi yok aile sitesi evimiz ama karısmaz bana cok datlu pamuk sekerim benim ins biz böle kötü seyler yasmayız
valla hic zannetmiyorum oyle yurekten sevecek kv...idare edecegiz birbirimizi yapacak bisi yok![]()
gelinini seven kaynana nadırdır hralde....bende var allah dusmanımın basina vermesin.....kapının kilitlenme seklıne kadar karısır...
kac yillik evlisin
canım biraz aydınlatsana oglunu kıskanırmı ne bilim eslerin arası nasıl bozulur:)
uuuu hemd nasil kıskanır....catliycak derecede...cocugumu bile kendisinin saniyor....esim cop atsa...aaa bana hıc atmazdı....ben ne yapsam sikayet eder..bıde seyı cok var...ben ole yapmadım...ben ole demedım...gicigin tekı...annemı bıle kıskanır..
5 aydır evliyim suana kadar kaynanamla hic sorun olmdı zati kayınpederim cok ama cok iyi biridir babam var ama yok benim icin gercek babam oldu bana kayınpederim