kaynanalar gelinlerini severmi yürekten

askmasaliii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2013
130
0
0
35
İstanbul
arkadaslar gelin kaynana muabetlerini hepimiz biliyoruz bide burdan gercek basından gecen olayları anlatırmısınız gelin kaynana anlasırmı siz kaynanalarınızı seviyormusunuz...

Benim kaynanam lafa gelince beni sever ama bir dertleşirim bin kişiden duyarm...

Mesela bak bigün ben patatesçi geçiyordu eşim çok patates sever.
22 kilosu 20 liramıydı neydi bende hiç anlamam ucuz geldi.
Neyse aldım ben ddm kaynanama flnda veririm biter.
Gitmiş görümceme babama herkese demişki Nazlı 22 kilo patates aldı napacaksa.

Yahu patates alırım almam sanane :D Çok alırım az alırım derdi niye sana :D:D

Benim kaynanam lafa gelince beni sever ama bir dertleşirim bin kişiden duyarm...

Mesela bak bigün ben patatesçi geçiyordu eşim çok patates sever.
22 kilosu 20 liramıydı neydi bende hiç anlamam ucuz geldi.
Neyse aldım ben ddm kaynanama flnda veririm biter.
Gitmiş görümceme babama herkese demişki Nazlı 22 kilo patates aldı napacaksa.

Yahu patates alırım almam sanane :D Çok alırım az alırım derdi niye sana :D:D

saka yapıyosun gercek olamaz ya ne karısıyormus ya tövbe tövbe

valla hic zannetmiyorum oyle yurekten sevecek kv...idare edecegiz birbirimizi yapacak bisi yok :ssz:

arkadaslar gelin kaynana muabetlerini hepimiz biliyoruz bide burdan gercek basından gecen olayları anlatırmısınız gelin kaynana anlasırmı siz kaynanalarınızı seviyormusunuz...
gelinini seven kaynana nadırdır hralde....bende var allah dusmanımın basina vermesin.....kapının kilitlenme seklıne kadar karısır...

kv için şöyle düşünüyorum : diyelim ki kırıldığım yada kızdığım bi durum oluştu...
bişey yapmışsa--- bile bile kötülük etmek için yapmamıştır
sözüne kırılmışsam ---düşüncesizlik etmiştir
bilinçli ve kasten yaptığı bişey varsa cehaletinden yapmıştır ,yada ne bileyim ben yanlış anlamışımdır.
bile bile damarıma basmışsa zaten taşın altında kalırım lafın altında kalmam :9:

kv olaylarını çok da büyütmemek lazım arkadaşlar, annelerimizle bile çok mükemmel geçinmediğimize göre kv. ile yaşananları da normal kabul etmek lazım.
biz kapımızı kapattığımızda evde kalan eş ile güzel geçiniyorsak gerisi boş bence.

canım biraz aydınlatsana oglunu kıskanırmı ne bilim eslerin arası nasıl bozulur:)

uuuu hemd nasil kıskanır....catliycak derecede...cocugumu bile kendisinin saniyor....esim cop atsa...aaa bana hıc atmazdı....ben ne yapsam sikayet eder..bıde seyı cok var...ben ole yapmadım...ben ole demedım...gicigin tekı...annemı bıle kıskanır..

uuuu hemd nasil kıskanır....catliycak derecede...cocugumu bile kendisinin saniyor....esim cop atsa...aaa bana hıc atmazdı....ben ne yapsam sikayet eder..bıde seyı cok var...ben ole yapmadım...ben ole demedım...gicigin tekı...annemı bıle kıskanır..

annenle görüstügünde karısyormu aranız bozuluyormu annen evine gelse ters tepki gösterseler ne yapardın

5 aydır evliyim suana kadar kaynanamla hic sorun olmdı zati kayınpederim cok ama cok iyi biridir babam var ama yok benim icin gercek babam oldu bana kayınpederim

5 aymi ee bi zahmet sorunun olmasin yani..ilk 4 yil millet bizi ana kiz zannediodu..kizin gelmis gozun aydin diolardi..bana konusurken kuzum diye konusuyodu..ikinci cocuktan sonra bozuldu aramiz..kv karsida cok cocuga..birtane yapacaksin ..

Back
X