Kaynana!

Kv nı gozunde cok bıyutmussun bı kere bısı dedıgınde agzını acıp cevap verekıysoun kalkıp nısanlına soyluyosun du bısmıllah once bı dene bakalıö kadın belkı aa kızım ben dusuneöedım senın dedıgın dogrundıye tavır sergılıcek.. sımdıden nısanşına anlatma evlendıgınde daha buyul sorun oldugunda anlatırsan kaale almaz sen hetseyı takıyosun der cıkar anasına .. daha yolun cok basındasınız her ıstedıgını soyle cekınmeden kuralların bılınsın ayrıca meden sureklı arıyosun kı o senı arıcak o senın pesınde suan hala evlı degılsın

Ovvv görgüsüz, cimri, zengin ve muhafazakar
Cok ciddi sorunlarin var, en sevmedigim model

Aman anasiyla otursun. Ana kuzusu erkekler evlenmesin hic bir kizin hayati mahvolmasin. Eski esime Kanada'dan is teklifi geldi, annesi izin vermedi diye gidemedik. Rusya da 1 ay kaldik kadin gunde 3 defa aradi. Hasta filan degil bakima muhtac hic degil. Ustelik calisiyordu cocuk bakiyordu. Eski esim ustune bosanmak ile tehdit etti beni eger köye yerlesmez isek. Kabul ettim. Yine yaranamadim kimseye. Elimdeki maasa kadar aldi vermek istemedigimde ortak ev ortak hesap dedi aaa ogluma baktim 27 sene karsligi ne olcak dedi tum akrabalarimin yaninda.
23 yasinda sinir hastasi haftada iki gun sakinlestirici vuruldum. Uzuntuden bebegimi kaybettim. Eski esim bana demez mi sen annemi uzdun o yuzden bebegini kaybettin diye ! Ev ustune ev olmaz derdi annem uyarmisti ama dinlemedim. 24 yasinda sakinlestirici igne vurulan bosanmis buhranli bir sekilde baba evine dondum.
Yazdiklarimi okuyorsan...bu adam ile evlenme derhal bitir...

Arkadaşlar bu kadar kötü örnek verip kızı korkutmayalım bence tamam çok zor kaynanayla aynı apartmanda yaşamak Allah oturan herkese de kolaylık sabır versin ancak kayınvalideyle çatışmadan konu sahibinin istediklerini güzellikle halletmesi lazım.Ancak bazı şeyleri de kabul ederek evleniliyo eğer aynı apartmanda oturuluyosa tamamen bağızsız bir yaşam yaşayamayacağını bilmesi lazım konu sahibinin.Kayınpederin hayatta ise ve o çok karışan bir kişilik değilse bu avantajınıza olabilir.

canım açıkçası ben hiçbir kızın mükemmel aile(eşinin ailesi ile) ilişkisi olduğunu düşünmüyorum. Ama ailen olacak insan ilk önce eşin. Onunla çözmelisin, kendi ailene yansıtarak yapamazsın bu işi. sonra kötü olan sen olursun çünkü karakteri öyle ise sana bir kup bulur. Erkekler de anne ve babalarına laf ettirmezler. Onlar için herşeyin bir açıklaması vardır sen üzülsen de. o yüzden biraz sevimlilik cilve yap kocanı elinde tut. tek kozun o

Bence illede nişanlımla evleneceğim diyorsan haritadan ülke bakın kendinize karar verince ev tutarsınız :) ikinci seçenek daha basit yüzüğü kv ye yutturun :) :)

Evlendigimde ne yapmalıyım diye soruyorsaniz ayrılmayı dusunmuyorsunuz demektir. Yazdiklarinizin teki bile makul ayrılma sebepleri. Ayrilmayacaksaniz eğer bilin ki bu tarzda insanlarla geçinmek çok zordur. Mesafe koyarım diyorsanız bence o da çok zor. Bol sabır diliyorum.

V
Cnm bence sen yol yakınken ayrıl hem daha evlenmemissin cunku bu herseye karisan annelerle huzuru yakalamak gerçekten çok zor.Esinden belli ki annesini seviyor ve onun için asla yapamayacağı Bir şey yok ilerde o kadın senin huzurunu çok kaçırır.2 konudan birine mutlaka karışır.seni çok iyi anlıyorum ve sen su an evli olmadığın halde bunları yasiyorsan evlendikten sonrasını dusunemiyorum

Canım evlendikten sonra çalışacaksan bence evinin kilidini değiştir bu kaynanan sen yokken evine bile girer bu kadar karıştığına göre yazdıklarına bakınca işin biraz zor gibi görünüyor helede altli üstlü oturunca bence kendi ailenle konus rahatsız olduğun konuları dile getir sonra senin ailende nişanlının ailesiyle konuşsun rahatsızlıklar istekler dile getirilsin umarım ortak bir paydada buluşursun yolun basındasın iyice ölç tart düşün evlilik bu çocuk oyunu değil bir ömür sürecek unutma.kafan karısıksada al eline bir kağıt kalem bi tarafa eksileri bi tarafa artıları yaz bakalım ne çıkıyor Rabbim hakkında hayırlısını versin

tasarruftan bahsedenlerin 2 tane bmw sı var bu arada... yazık değil mi...
Ardina bakmadan kaç! 2 bmw si yeter ona

Bu adam ile evlilik intihar olur. Sen çalişsan bile maasini birikim yapamazsin. O ev sana mezar olur, hele kapan diye baski yapiyor bu adam seni kapi dısari cikarmaaaz offf
sana gelince tasarruf edesi tutuyor işte.

ne yaptınız . son neler oldu acaba . var mi değişik bi gelişme.

terakota

sana gelince tasarruf edesi tutuyor işte.

ne yaptınız . son neler oldu acaba . var mi değişik bi gelişme.

terakota
nişanlımla durumu konuştum, kavga ettik. annesinin art niyetli olmadığını savundu. 4 gün görüşmedik bugün de işten alıp eve bıraktı, durduk yere. yol boyu konuşmadık... onu seviyorum, baktıkça kıyamıyorum , kendimi sorun çıkaran kıymet bilmeyen biri gibi görmeye başladım. psikolojim berbat..

Ne desek bos...sen ona kiyamiyorsun ama adam sana degil kiyamamak daha simdiden hak bile vermiyor. Bencil adam.

Bir yil sonra bosaniyorum diye konu acarsin.
Yaşa gör

Nie bu kadar kötü düşünüyorsunuz? Ortada bir emek var nerden bilebiliriz ki nişanlısının gerçeklerin farkında olup da annesiyle konuşmadığını? Belki bunu kıza yansıtmıyor? hiç mi aranızda eşi annesine tepki verdiğinde sizden bunu saklayan yok? Ya da öyle değilse bile bu adamın düzelmeyeceğini herşeyin farkına varmayacağını nereden bilebiliriz? Sen iyi düşün arkadaşım ayrılık veya evlenmek pişman olacağın karar verme ne karar verirsen ver yaşaman gerektiği için bunları yaşadığını unutma evlenirsin o adam kaderinde yazılmış olur ayrılırsın yarın belki daha iyisi karşına çıkar belki de kaderinde o vardır ne kadar üzülürsen üzülürsen ne kadar mutlu olursan ol kaderinde ne varsa onu yaşarsın aklın seni kaderine yönlendirir tek yapman gereken iyi düşün iyi karar ver

Tam olarak seni ve nişanlınızı tanımıyoruz
Kendini suçlu görme
Bu tavrın ileride eşinin annen ile Aran'da sıkıntısız ömür geçmesine yol açar
Baştan belli edersen sıkıntılarını sonra rahat edersin

Bence hissettiklerini ve korkularını ,sıkıntılarını nişanlınla paylaşmayıp kiminle konuşacaksın

Şimdiden konuş kı evlendikten sonra daha az sıkıntı yaşa

Sıkıntılarını da
" evimiz ile ilgili kararları ikimiz vereceğiz ,bunun böyle olmasını istiyorum.yanlış kararlar veren kişiler değiliz, yetişkin insanlarız. Kusuruma bakma lütfen ,ama düşüncem Budur " dersen eşin de sana hak verir

Nisanlinizij annesini haklı görüp sizle konuşmamasi gecistirilecek bir mevzu değil. Evlilikte nişanlılik halindeki sorunlar katlanarak olacak hep öyle olur. Ayrılmasınız da nişanı uzatabilirsiniz. Valla bayanlar eşlerine nisanlilarina kiyamiyor da erkeklerde daha az bu oran. İnş sizin Nisanliniz iyilerindendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…