- 5 Eylül 2016
- 1.042
- 1.470
- 133
- 47
evlendikten sonra sevdiğim adam bu mu diyecek sin, başta nasıl ise evlenince de aynı oluyorlar,nişanlımla durumu konuştum, kavga ettik. annesinin art niyetli olmadığını savundu. 4 gün görüşmedik bugün de işten alıp eve bıraktı, durduk yere. yol boyu konuşmadık... onu seviyorum, baktıkça kıyamıyorum , kendimi sorun çıkaran kıymet bilmeyen biri gibi görmeye başladım. psikolojim berbat..
kesinlikle katiliyorum soylediklerinize ayni sorunu yasadim bende hemde esim sozde küstü ailesiyle nisanliyken evlenince kıymete bindiler ne olduysa. En son hamileyken ben gidiyorum dedim kv cok korkar çocuklarının yuvasi bozulucak diye 1 senede toparladık allaha şükür. Ama yinede erkeklerin %90 i anneci kabul etmek lazim. Ayni binadayiz bizde bu arada kapimi tamamen kapamam 2 senemi aldievlendikten sonra sevdiğim adam bu mu diyecek sin, başta nasıl ise evlenince de aynı oluyorlar,
nişanlı iken böyle olup, evlendikten sonra farklı davrananı ben görmedim 40 yaşımdayım,
çok evlilikler gördüm, hepsi de evlenince daha da berbat oldu, bırak düzelmeyi,
senin nişanlın evlenince daha da anneci olucak, baştan belli etmiş,
kendini de perişan hissetme, hiç bir erkek için değmez kardeşim ,
abla tavsiyesi, istersen günlerce tart ölç biç, büyüklerine danış çok iyi düşün
kesinlikle katiliyorum soylediklerinize ayni sorunu yasadim bende hemde esim sozde küstü ailesiyle nisanliyken evlenince kıymete bindiler ne olduysa. En son hamileyken ben gidiyorum dedim kv cok korkar çocuklarının yuvasi bozulucak diye 1 senede toparladık allaha şükür. Ama yinede erkeklerin %90 i anneci kabul etmek lazim. Ayni binadayiz bizde bu arada kapimi tamamen kapamam 2 senemi aldi
Herşeyden önce sizi değiştirmeye çalışan bir kaynana var..
Kapan diye diye başınızın etini yiyecek evlendikten sonra
Siz uygun değilsiniz tarz olarak birbirinize
Acımasız gelmesin
Bence nişanı at
Evlenip boşanmaktan çok dahaaz acı verir
Kaynanan kibirli ukala din kisvesi altında kendini kanatsız melek gibi gösteriyor eşinde anasını tutar bence..hele yakın oturun dünyanın kaç bucak olduğunu gösterir bu kadın sana
Sizi küçümsemesi evinizin olduğu muhitle dalga geçmesi bunlar beni çok sinirlendirdi
Bu kadın ailenlede asla sağlıklı bir dünür ilişkisi kuramaz
Aynı yerde oturmak istemediğini söyle büyük ihtimal olay çıkacak sende bunu kullanıp nişanı at asla aynı apartmana girme nişanı at yoluna bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?