Seviyeli mesafeli bir birliktelik öneriyorumm.2 aylık nişanlıyım 7 ay sonra düğünüm var.
Nişanlımın annesi ilk tanıştığımızda "Sen benim kızım olacaksın" diyordu, samimiyetine inandırmıştı ama kadında değişik haller var...
Saygın bir işi olan, eli ayağı düzgün, lisans eğitimli, samimi, güleryüzlü bir kızım. Ama yumuşak yüzümden dolayı suistimal edilmekten korkuyorum...
- Kadın hoca, benim de kapanmamı istiyor,
- Maddi bize nazaran daha iyi olduğu için kibirli... Alenen belli her hareketlerinden...
-Evlenince altlı üstlü oturacağız... Şu an benim evimde otuyor. Geçen gün nişanlıma " bulaşık makinesi, fırın, buzdolabı burada dursun oğlum, bir daha yukarı kata çıkarmayalım"dedi, yani onun eskilerine layık görüyor beni.. kendisine yeni alacak, ben eskilerini kullanacağım...
- Bana arkadaşlarının kötü gelin tecrübelerini ağzı köpüre köpüre anlatıyor...
- Çocuk bakamam, vs diyor ( daha evlenmemişim bile...) ben bakarım, sonra da kreşe veririm diyince dini eğitim veren okullara göndermekten bahsediyor, benim çocuğumu!
- evinizin orada çok çingene oturuyor galiba diyor, 3 üst sokaktan bahsediyor, (bel altı vurma çabası)
- Nişan bohçası yapmadı, "gerek var mı" diye beni arayıp sordu, öyle sorunca gerek yok dedim bende... Ama içimde kaldı...
- Nişanda 2 tane bilezik taktılar, kaç tane altın takıldığını da sordu (6 çeyrek...)
- "Annenin adı neydi?"dedi !!!! (anneme söyledim o da onun adını soracak "pardon adınız neydi..!" )
- Bir defa "kızım" demedi, adımı ezberlemeye çalışıyor sanki, Gülgün aşağı gülgün yukarı...
Luzumsuzluk üzerine luzumsuzluk yapıyor... bundan sonra evlerine de gitmeme kararı aldım, cumaları arardım, aramayacağım da... İğrenç bir karakteri var... Sevdiğimin annesi derim, anne derim severim derdim. Boşuna nefret etmiyormuş tüm kızlar...
Siz olsaydınız ne yapardınız? Evlendiğimde nasıl bir tavır almalıyım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Diğer meseleleri bilmem ama
Altlı üstlü oturmayın. O şekilde mesafe asla koyamazsın.
Yemekler beraber yenir herşeyinizden haberdar olurlar ne sosyal hayat ne gezme.
Hiçbir özeliniz kalmaz.Her kavganızdan küslüğünüzden vs haberdar olur sürekli bir müdahele.
Aile olamazsınız yani ömrünü tüketip sinir hastası olduğunla kalırsın.
Geçim ehli anlayışlı biri olsa oturulur diyeceğim ama bu kadınla oturamazsın.
Kendi hayat anlayışını sana da dayatır. Giyiö kuşam vs.Evinize istediği zaman girer çıkar bir beis görmez.
Kk forumunu bir tarat bakalım altlı üstlü oturup da huzurundan ruh sağlığından olmayan varmı?
Altlı üstlü oturmanın birlik oturmaktan hiçbir farkı yok benim gözümde.
Varsın bohça çul çaput olmasın ama AYRI BİR EVDE otur.
Nerden buluyorsunuz böyle jocasta sendromlu anası olan adamları bilmem.
Kısacası güzel bir mesafe koyardım.2 aylık nişanlıyım 7 ay sonra düğünüm var.
Nişanlımın annesi ilk tanıştığımızda "Sen benim kızım olacaksın" diyordu, samimiyetine inandırmıştı ama kadında değişik haller var...
Saygın bir işi olan, eli ayağı düzgün, lisans eğitimli, samimi, güleryüzlü bir kızım. Ama yumuşak yüzümden dolayı suistimal edilmekten korkuyorum...
- Maddi bize nazaran daha iyi olduğu için kibirli... Alenen belli her hareketlerinden...
-Evlenince altlı üstlü oturacağız... Şu an benim evimde otuyor. Geçen gün nişanlıma " bulaşık makinesi, fırın, buzdolabı burada dursun oğlum, bir daha yukarı kata çıkarmayalım"dedi, yani onun eskilerine layık görüyor beni.. kendisine yeni alacak, ben eskilerini kullanacağım...
- Çocuk bakamam, vs diyor ( daha evlenmemişim bile...) ben bakarım, sonra da kreşe veririm diyince dini eğitim veren okullara göndermekten bahsediyor, benim çocuğumu!
- evinizin orada çok çingene oturuyor galiba diyor, 3 üst sokaktan bahsediyor, (bel altı vurma çabası)
- Nişan bohçası yapmadı, "gerek var mı" diye beni arayıp sordu, öyle sorunca gerek yok dedim bende... Ama içimde kaldı...
- Nişanda 2 tane bilezik taktılar, kaç tane altın takıldığını da sordu (6 çeyrek...)
- "Annenin adı neydi?"dedi !!!! (anneme söyledim o da onun adını soracak "pardon adınız neydi..!" )
- Bir defa "kızım" demedi, adımı ezberlemeye çalışıyor sanki, Gülgün aşağı gülgün yukarı...
Luzumsuzluk üzerine luzumsuzluk yapıyor... bundan sonra evlerine de gitmeme kararı aldım, cumaları arardım, aramayacağım da... İğrenç bir karakteri var... Sevdiğimin annesi derim, anne derim severim derdim. Boşuna nefret etmiyormuş tüm kızlar...
Siz olsaydınız ne yapardınız? Evlendiğimde nasıl bir tavır almalıyım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Böyleleri ağır çirkef olur. Şimdilik sana hanım teyze yüzünü gösteriyor.annesi eşyalar burda dursun diyince, yenisini alırız her şeyi götürün dedi. Nişanlım da anasına çok saygı duyuyor, benim onunla paylaştığım şeylere " sana kimsenin garezi yok" diyor. Maddi durumları gayet iyi ama bana mahal göremiyor hiç bir şeyi.. bulaşık makinası kaç paradır da onu söyleme gereği duyar bir insan... Kesinlikle orada oturmak istemiyorum, ama şu anki durumlar orayı gösteriyor... En başta kapıyı kapatsam peki? Nefret ettim her şeye burnunu sokmasından, cevap vereceğim bu sefer de saygısızlık olacak ... çok saygı edep biliyorlarmış gibi... Bunaldım...
Altlı üstlü oturma kesinlikle. Mesafe candır. Böylece çok bir arada olmazsın çok takmazsın. He öyle bir seçenek yoksa da kesinlikle yeme içme bir olmasına izin verme. İki ayrı kapı komşu gıbı olun. Beyaz eşya içinde tavrını koy ben yeni evleniyorum ceyizimi yeni yapıcam de. Beyaz eşya zaten kadının alması gereken çeyiz. Nasıl başlarsan öyle gidiyor o yüzden sakin taviz verme. Taviz tavizi doğuruyor.2 aylık nişanlıyım 7 ay sonra düğünüm var.
Araya mesafe koyma gibi bir lüksü yok. Cunku adam daha en basindan basini kapamazsa evlenmeyiz diyor. Bu zihniyetteki insanlar zaten dar goruslu, empati yeteneginden yoksun , kadinin fikirlerini hice sayan yobazlar.
Valla ayrilmazsan hayatinin korkunc hatasini yaparsin. Cehennemi yasatirlar sana el birligi ile . ve sen suclu olursun cunku bastan bile bile kabul ediyorsun.
Evlendiktrn sonra degisir duzelir tavrimi koyarim diye dusunenler bosaniyor
Kocasina bagimli, yillari gencligi bosa gecmis, sinirleri yipranmis, her gunu mutsuzluk ve tartisma ile gecen , kariyer yapamayan birikimi olmayan, cocuklarini kendi istedigi gibi yetistiremeyen hatta onlara kv nin direttigi isimleri koyan, istedigi hic bir kiyafeti giyemeyen nefes alamayan pasif depresif maddi manevi bitik bir kadin olursun
Bende hata yaptım alt üst oturmakla kavga ediyoruz hep herşeye karışıyor kocamla kavga etsem bile komşularına anlatıyor çok hata yaptım alt üst oturmakla kaynana gelin hiç bir zaman geçinemezler ben şimdi taşınmayı düşünüyorum ondan uzağaannesi eşyalar burda dursun diyince, yenisini alırız her şeyi götürün dedi. Nişanlım da anasına çok saygı duyuyor, benim onunla paylaştığım şeylere " sana kimsenin garezi yok" diyor. Maddi durumları gayet iyi ama bana mahal göremiyor hiç bir şeyi.. bulaşık makinası kaç paradır da onu söyleme gereği duyar bir insan... Kesinlikle orada oturmak istemiyorum, ama şu anki durumlar orayı gösteriyor... En başta kapıyı kapatsam peki? Nefret ettim her şeye burnunu sokmasından, cevap vereceğim bu sefer de saygısızlık olacak ... çok saygı edep biliyorlarmış gibi... Bunaldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?