Kaynana!

Seviyeli mesafeli bir birliktelik öneriyorumm.

Midem bulandı migrenim tuttu sinirim zıpladı.
Benimki geldi aklıma.
Şeytan akıllılar

Sana tavsiyem 6 aylık evli biri olarak nişan düğün vs mevzusu geçtiği zaman ailemle konuşun ben bilmiyorum de ve geç çünkü senden taviz alarak her istediklerini yaptırıyolar.... Evinle düğününle ilgili her istediğini yaptır inan hepsi içinde ukte kalıyo ve karşı tarafa daha çok kinleniyosun ve ailen şu sözüm mutlaka desin " siz ne yapıyosanız kendinize yaparsınız sizin adınız konuşulur sizin şanınız yürür" desin o zaman altta kalmamak için en azından gösteriş için yapmak zorunda kalıyolar... Altlı üstlü oturma dicem ama sanırım başka yolun yok mesafeni en başta koy bunu nişanlına da söyle ben sürekli gidip gelmek istemiyorum de kendi ailene de sürekli gidip gelme ki yarın karşına senin ailene gidiyoruz bizimkine nie gitmeyelim der başına kakar haftada bir gör yeter başlarda bunun sorununu illaki yaşıcaksın yakın olduğu için sizi yanlarında çok isticekler ama sınırı sen çiz eşin de mantıklı anlayışlı biriyse zamanla senin sözünü dinler çünkü evde huzurunun kaçmasını istemez

Sana benden taze taze altlı üstlü oturan gelinden ornek.. Az önce kocamla kirk yilin basi bi evden ciktik bi arkadasa oturmaya gittik geldik saatte geç oldu ugramadik(!) kaynanama eve ciktik arıyorlar nerdesiniz camda sizi bekliyoruz insan bi haber verir diye... Kime ne acaba eve kacta girip çıktığımız ama bu şekilde oturunca rapor vermek zorunda kaliyorsun iste.. Esim napti biliyomusun arka odada konuştu sinirlendi ama bana gelip snde anne baba olunca merak edersin diyor onları savunuyor.. Kazık kadar olcak oğlum evlenecek barklanacak ve ben oğlum eve geldiniz mi diyecem 30 yasında herife .. Saçmalık....

Diğer meseleleri bilmem ama
Altlı üstlü oturmayın. O şekilde mesafe asla koyamazsın.
Yemekler beraber yenir herşeyinizden haberdar olurlar ne sosyal hayat ne gezme.
Hiçbir özeliniz kalmaz.Her kavganızdan küslüğünüzden vs haberdar olur sürekli bir müdahele.
Aile olamazsınız yani ömrünü tüketip sinir hastası olduğunla kalırsın.
Geçim ehli anlayışlı biri olsa oturulur diyeceğim ama bu kadınla oturamazsın.
Kendi hayat anlayışını sana da dayatır. Giyiö kuşam vs.Evinize istediği zaman girer çıkar bir beis görmez.
Kk forumunu bir tarat bakalım altlı üstlü oturup da huzurundan ruh sağlığından olmayan varmı?
Altlı üstlü oturmanın birlik oturmaktan hiçbir farkı yok benim gözümde.
Varsın bohça çul çaput olmasın ama AYRI BİR EVDE otur.
Nerden buluyorsunuz böyle jocasta sendromlu anası olan adamları bilmem.

Cok güzel ozetledin bacım ağzın bal yesin...

Ayrıca eğer şimdi öyle oturmayı kabul edersen bir daha ayrı bir eve çıkman imkansız olur.Memnun olmazsam çıkarım gibi düşünme yani.
Evlenmeden önce şartını kabul ettir bir şekilde ama sen ama ailen.
Ustalıklı bir plan yap.Şimdi kabul ettirdin ettirdin.
Madem çocuğunuza da bakmayacakmış o zaman anneme yakın bir yerde oturalım de mesela.

Ovvv çok sert. Bırak altlı üstlü oturmayı sen bu kaynanayla aynı galakside yaşama. Altlı üstlü oturmak hayatının hatası olur. Kapanmak istemiyorsan asla ama asla kapanma, bu net tavrını da kaynanana ve nişanlına kararlılıkla göster.

Çocuğa din eğitimine gelince, buna yalnızca anne bana karar verir. Kaynanaya bu konuyu kesin bi dille söyleyin. Sakın hıhı deyip alttan almayın. Ne kadar iyi ve yumuşak huylu olursanız o kadar ezilirsiniz.

7 ay sonra düğünün olduktan sonra merak ediyorum asıl seni. @terako

Kısacası güzel bir mesafe koyardım.
Mümkünse de altlı- üstlü oturmazdım net!

Böyleleri ağır çirkef olur. Şimdilik sana hanım teyze yüzünü gösteriyor.
Evlenince umarım üzmezler seni.

Araya mesafe koyma gibi bir lüksü yok. Cunku adam daha en basindan basini kapamazsa evlenmeyiz diyor. Bu zihniyetteki insanlar zaten dar goruslu, empati yeteneginden yoksun , kadinin fikirlerini hice sayan yobazlar.
Valla ayrilmazsan hayatinin korkunc hatasini yaparsin. Cehennemi yasatirlar sana el birligi ile . ve sen suclu olursun cunku bastan bile bile kabul ediyorsun.
Evlendiktrn sonra degisir duzelir tavrimi koyarim diye dusunenler bosaniyor

Altlı üstlü oturma kesinlikle. Mesafe candır. Böylece çok bir arada olmazsın çok takmazsın. He öyle bir seçenek yoksa da kesinlikle yeme içme bir olmasına izin verme. İki ayrı kapı komşu gıbı olun. Beyaz eşya içinde tavrını koy ben yeni evleniyorum ceyizimi yeni yapıcam de. Beyaz eşya zaten kadının alması gereken çeyiz. Nasıl başlarsan öyle gidiyor o yüzden sakin taviz verme. Taviz tavizi doğuruyor.

Kocasina bagimli, yillari gencligi bosa gecmis, sinirleri yipranmis, her gunu mutsuzluk ve tartisma ile gecen , kariyer yapamayan birikimi olmayan, cocuklarini kendi istedigi gibi yetistiremeyen hatta onlara kv nin direttigi isimleri koyan, istedigi hic bir kiyafeti giyemeyen nefes alamayan pasif depresif maddi manevi bitik bir kadin olursun

+10 iki arkadaş çok güzel anlatmış

Önce o eşyaları kullanma ne dmeek kendine yeni almak tasinlasr işi ne hayret birşey mesafeli ol kapalı olmak senin bileceğin şey esin birşey demiyorsa salla gitsin bende de var öyle ni tane benimkiler de pantolona laf söylüyorlar deli oluyorum eşim sen takma istediğini giy der o yüzden yüz verme labalili olma tavrını kiy

Bende hata yaptım alt üst oturmakla kavga ediyoruz hep herşeye karışıyor kocamla kavga etsem bile komşularına anlatıyor çok hata yaptım alt üst oturmakla kaynana gelin hiç bir zaman geçinemezler ben şimdi taşınmayı düşünüyorum ondan uzağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…