Kaynana

Bana yaptığı onca şeye rağmen, eşim gibi bir insanı karnında taşıdığı için minnettar olduğum bi nevi anne.

normalde hayatıma kesinlikle sokmayacağım ama eşimden dolayı mecburren görüşmek zorunda kaldığım insan.......

valla daha birkaç saat evvel kendileriyle birlikteydik

sağı solu belli olmayan...

dümdüz giderken ani sollamayla trafik kazalarına yol açan...

saygı duyulması gereken ama asla taviz verilmemesi gereken...

eli öpülesi,uzak durulası...

kısacası ne şekersiz ne tatlı,en iyisi orta şekerliyle idare edilmesi gereken

oğluyla her gün kuzuuuummmm diye konuşan geline 15 günde bir napıyon diyip telefona tekrar oğlunu isteyen tatil kabusu hanımın taa kendisi

Ben 2.evliliği yapmış biri olarak yazayım:

Milattan önceki kaygana (Eski eşimin annesi): İkiyüzlülüğün kitabını yazmış,şahsına munasır,şeytanın ikiz kardeşi,heraklıma geldiğinde saçını başını yolasım gelen yegane insan...(bunlar uzar giderde neyseee)

Şimdiki kayınvalidem : İnce düşünceli,kıymet bilen,öz kızından bile beni önde tutan,dürüst,herzaman seviyeli,tam bir osmanlı kadını ÇOK SEVİYORUM YAAA...

sevdiğimizde anne ,aramız orta halli olduğunda kayınvalide dediğimiz, nefret ettiğimizde de kaynana adını alan eşimizi dünyaya getiren kişidir.

Takmadığım,aramadığım,sormadığım,yılda bir gün bayram için evine gittiğim,o kendi kendine kaynadıkça ...... bile takmadığım,ben takmadıkça daha da deliren ve ne yapacağını şaşıran,oğlu yanımda olduğu için elinden de birşey gelmeyen fil bacaklı kaynanamsı..

Aynen kaynanamda kizi olacak sevimsizde
Yasantimiza karisacak kadar asagiliklar
Nefret ama zorunluluktan gidip gelme durumlari

Ve biz kocama hala ara ara kavga ederiz
Neden onlari sevmiyosun sev der
Sevmem derim
Ama en okadindan ciktim der
İste hala buna sasiriyorum derim
Sanirim tohumum iyiydi
Bu kavga yilin bi ac zamani yasanr
O varoldukcada yasanacak

evlendiğimizden beri(32 aydır) sabahtan akşama kadar her gün bizde olan eşimle başbaşa bırakmayan.sabah uyanır uyanmaz hep bizim eve bakan kişi.kendisi bize hergün gelir ama ben annemin yanına yazdan yaza gidip 5-6 gün kalınca konu komşuya O kadar durulur mu hiç diye şikayet eden kişi.
bende en sonunda dayanamayıp annem tabi istediğim zaman gider istediğim kadar kalabilirim eşim izin verdikten sonra dedim.en son yılbaşında giitim 1 aya yakın kaldım birşey diyemedi tabi.

Çingarakli yılan..
Politakaci..........

Hayatda zadece affetmeyecegim bir insan...

zavallı...
akılsız...
basiretsiz...
merhametsiz...
sevgisiz...
samimiyetsiz...
kukla...
ot, bitki gibi bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…