Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Milattan önceki kaygana (Eski eşimin annesi): İkiyüzlülüğün kitabını yazmış,şahsına munasır,şeytanın ikiz kardeşi,heraklıma geldiğinde saçını başını yolasım gelen yegane insan...(bunlar uzar giderde neyseee)
Şimdiki kayınvalidem : İnce düşünceli,kıymet bilen,öz kızından bile beni önde tutan,dürüst,herzaman seviyeli,tam bir osmanlı kadını ÇOK SEVİYORUM YAAA...
Takmadığım,aramadığım,sormadığım,yılda bir gün bayram için evine gittiğim,o kendi kendine kaynadıkça ...... bile takmadığım,ben takmadıkça daha da deliren ve ne yapacağını şaşıran,oğlu yanımda olduğu için elinden de birşey gelmeyen fil bacaklı kaynanamsı..
Aynen kaynanamda kizi olacak sevimsizde
Yasantimiza karisacak kadar asagiliklar
Nefret ama zorunluluktan gidip gelme durumlari
Ve biz kocama hala ara ara kavga ederiz
Neden onlari sevmiyosun sev der
Sevmem derim
Ama en okadindan ciktim der
İste hala buna sasiriyorum derim
Sanirim tohumum iyiydi
Bu kavga yilin bi ac zamani yasanr
O varoldukcada yasanacak
evlendiğimizden beri(32 aydır) sabahtan akşama kadar her gün bizde olan eşimle başbaşa bırakmayan.sabah uyanır uyanmaz hep bizim eve bakan kişi.kendisi bize hergün gelir ama ben annemin yanına yazdan yaza gidip 5-6 gün kalınca konu komşuya O kadar durulur mu hiç diye şikayet eden kişi.
bende en sonunda dayanamayıp annem tabi istediğim zaman gider istediğim kadar kalabilirim eşim izin verdikten sonra dedim.en son yılbaşında giitim 1 aya yakın kaldım birşey diyemedi tabi.