kaynana

Sizi çok kıskanıyor kayınvalideniz
Ben anlamoyorum insan oğlunun mutlu olmasını istemez mi?Boyle huzur bozmaya çalışıyor.
Bence duymazliktan gel cogu seyi yoksa daha cok ustune gelir.Bu yastaki kadinin olgun olmasi gerekiyor aslinda.

olgunluğun o su yok onda bende ne görse ayınısını istiyor kayınpederim melek gibi adam hep onun yüzüne vuruyor bana hiç birini yapmadın diye

Oğluşum mevzusu beni güldürdü:)benimde kına gecemi mahvetmeye çalıştılar ama hiç tınlamadım bile el gibi gelip gittiler bende şuan onlara el muamelesi yapıyorum.

denedim o zaman benle 1 hafta konuşmadı. oğluma beni şikayet nasıl edersin diye. şikayet etmedim aslında eşime söyledim oda annesini uyardı sonuç küstü benle çocuk gibi

ooo 1 hafta gene iyi,bizimki 3 ayla başladı 1 seneye kadar çıktı

cahil işte deyip geçiyorum
valla ben yapamadım ama sen belki yaparsın eşini kendine çek inandır erkekler saftır annesini çok seviyormuşsun gibi davran eşin inansın. ben rol yapamıyorum kv çok iyi rol yapıyor ben her şeyi rabbime bırakıyorum o benim yerime çözecek inşallah.

ya işte ben de bu kıskançlığı anlayamıyorum.evladını seven mutlu olmasını istemez mi? böyle eşlerin arasına çomak sokunca oğlunu mutsuz ediyor. ama niye, çünkü kendisi mutsuz gelini de mutlu olmasın.

kendimi hayal ediyorum da ilerde ogluma oglusum diye hitap ettigimi falan:) suan bile demezken koca adama ustelik esinin yaninda kiskandirmak icin demek cidden sikintili insanlarin yapacagi is cogu kv sosyal hayati hobisi olmayan tipler oyuzden gelinleriyle kafayi bozuyolar lsiz tavrinizi koyun umarim esinizde sizin yaninizdadir bu konularda ozaman hic sorun olmaz aranizda

Aynen öyle ama eşim toz kondurmaz anasına. Çok soğudum öyle böyle değil. Bide tutturmuş boşanıp bizle yasicakmis

O kadar çok tanıdığım birini anlattınız ki, o olduğunu düşündüm biran.
Buda kayınvalidelerin bir değişik modeli..
Çatladım vallahi gereksiz yalaka yalaka davranışlar falan..
Bol bol sabırlar diliyorum size..

Yakında iş olarak ankaraya taşınıyoruz bu sebeple çok mutluyum kurtulurum diye samsunďayiz şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…