• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana ve kayinbabayla birlikte yaşamak

Ayzagibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
819
1.187
113
Arkadaşlar merhaba ben yen üye oldum erkek arkadaşımla daha yüzük takma dik ama evlenirsek kaynana ve kayınbabayla birlikte yaşayacağız çünkü yaşlılar 70 ve 77 yaslarinda lar ben de çalışıyorum sizce ne yapmalıyım bu konuyu ailem onaylamıyor hatta istemiyorlar erkek arkadasimi aramızda 7 yaş var ve işi de sorun ailem için yardım edin lütfen gerçekten napacağımı bilmi yorum yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler :-)

Arkadaşlar merhaba ben yen üye oldum erkek arkadaşımla daha yüzük takma dik ama evlenirsek kaynana ve kayınbabayla birlikte yaşayacağız çünkü yaşlılar 70 ve 77 yaslarinda lar ben de çalışıyorum sizce ne yapmalıyım bu konuyu ailem onaylamıyor hatta istemiyorlar erkek arkadasimi aramızda 7 yaş var ve işi de sorun ailem için yardım edin lütfen gerçekten napacağımı bilmi yorum yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler :-)
ailen haklı. sakın kabul etme.

Ama arkadaşımın da yapabileceği birsey yok tabi kim istemez ki rahat bir hayatı ama kolaylokları yokmu dur acaba

Neyapmalıyım diye sorarken ailemi nasıl ikna ederim diye soruyorsun sanırım. Ama çok zor olur senin için tatlım ya bari yakın ev olsun yoksa çok sıkıntı yaşarsın, birincisi ev onların evi olacak onların eşyaları size bir oda verilecek hiç bir şeyin yerin dahi değiştiremeyeceksin, eski kulubu kırık bi tepsiyi bile atıp yenisini alamayacaksın. Kolaylık düşünüyorum bulamıyorum, çalışıyorum diyorsun işe geç kalsan bile yatağını toplamadan çıkamayacaksın. Yok bana bunlar koymaz diyorsan aileni ikna edersin zaten.

Amanınnnnnn. Asla. Aynı durumu ablam yaşıyor. Resmen yaşam enerjisi bitti.

Birde şöyle düşün yaşlı oldukları için kahvaltısı yemeyi çamaşırı ütüsü temizliği hep sende. Gezme desen kocanla bile gitsen bi ton laf yiyeceksin. Gündüz arkadaşına gitsen o bile sorun olacak kocana yansıtacaklar. Özel hayat mı? Unut onu.

Ablam 3 sene sonra beyin perti yaşadı. Eşine resti çekti en fazla 1 sene daha kalırım dedi. Şimdi gün sayıyor.

Neyapmalıyım diye sorarken ailemi nasıl ikna ederim diye soruyorsun sanırım. Ama çok zor olur senin için tatlım ya bari yakın ev olsun yoksa çok sıkıntı yaşarsın, birincisi ev onların evi olacak onların eşyaları size bir oda verilecek hiç bir şeyin yerin dahi değiştiremeyeceksin, eski kulubu kırık bi tepsiyi bile atıp yenisini alamayacaksın. Kolaylık düşünüyorum bulamıyorum, çalışıyorum diyorsun işe geç kalsan bile yatağını toplamadan çıkamayacaksın. Yok bana bunlar koymaz diyorsan aileni ikna edersin zaten.
Her iki anlamda da sordum hem anne baba ikna etme hem de birlikte yasanilinca ne olur manada herşey bi odada olacak hareketlerim kisitlanacak rahat edemeyeceğim bunların hepsini düşündüm ama erkek arkadasim ayrı ev olmaz dedi ist da yaşayacağız maddi anlamda zorlanıriz dedi sadece erkek arkadaşımı çok seviyorum o yüzden çok kararsız kaldım napacagim konusunda

Amanınnnnnn. Asla. Aynı durumu ablam yaşıyor. Resmen yaşam enerjisi bitti.

Birde şöyle düşün yaşlı oldukları için kahvaltısı yemeyi çamaşırı ütüsü temizliği hep sende. Gezme desen kocanla bile gitsen bi ton laf yiyeceksin. Gündüz arkadaşına gitsen o bile sorun olacak kocana yansıtacaklar. Özel hayat mı? Unut onu.

Ablam 3 sene sonra beyin perti yaşadı. Eşine resti çekti en fazla 1 sene daha kalırım dedi. Şimdi gün sayıyor.
Allah yardımcısı olsun ablanın ben evlilikte rahat etmek isterim tabi bunu kim istemez özel hayat zaten olmaz butunsecenekleri sundum ayrı ev olsun hafta sonu gider temizliği eksiklikleri gideririz ya da kardeşlerin arasında dönüşümlü bakin dedim anne baba 1 ay bitti Hadi diğerleri evine mi git diyim olmaz herşeye olmaz :(

Otur kendi anne babana bak, sevgilinde işini gücünü oturtsun ayrı ev durumuna gelsin o zaman evli evinde köylü köyünde evlenirsiniz. ama hep beraber kabuslar kabuslar

Otur kendi anne babana bak, sevgilinde işini gücünü oturtsun ayrı ev durumuna gelsin o zaman evli evinde köylü köyünde evlenirsiniz. ama hep beraber kabuslar kabuslar

Güvenlikçi kendisi ailesi şuan köyde biz evlenirsek bize geleceklermis

Güvenlikçi kendisi ailesi şuan köyde biz evlenirsek bize geleceklermis
Yakın olsun Bi şekilde yardım edersiniz ama nişanlınla kesin konuş oğulları söylesin anne baba aynı ev olmaz ben istemiyorum desin. Yoksa ertele evliliği.
Başka çocukları yok mu tek mi nişanlın?

Yakın olsun Bi şekilde yardım edersiniz ama nişanlınla kesin konuş oğulları söylesin anne baba aynı ev olmaz ben istemiyorum desin. Yoksa ertele evliliği.
Başka çocukları yok mu tek mi nişanlın?
Nişanlı değiliz ailemé söyledim yaş farkını geçici işini ve anne babayla birlikte yaşamayı sorun ettiler biz istemiyoruz dediler tek değiller 2 erkek 4 kiz kız evli erkekler bekar anne baba memlekete köyde kiziyla kalıyorlar kiz da ağustos da evlenecek ağustosta sonra erkek arkadaşımın yanına gidecekler

Senin annen baban olsa ben sorgulamadan isterdim eğer zor duamda olsalardı dedi bana bunu demeye çalışıyor beni gerçekten sevsen bunları sorun etmezsin diyor gibi gibi :(

Senin annen baban olsa ben sorgulamadan isterdim eğer zor duamda olsalardı dedi bana bunu demeye çalışıyor beni gerçekten sevsen bunları sorun etmezsin diyor gibi gibi :KK43:
seviyorsun ya bunları büyük sorun olarak görmüyorsun. Aslında büyük bi hata yapıyorsun. Gerçekten birlik yaşayan hiç kimseyi mutlu görmedim. Sen de olmayacaksın. Annen baban sonuna kadar haklı. Bunu sana diretmesi çok yanlış. Bu şekilde evlenirsen inanki pişman olursun. Hayatını zehretme.

Senin annen baban olsa ben sorgulamadan isterdim eğer zor duamda olsalardı dedi bana bunu demeye çalışıyor beni gerçekten sevsen bunları sorun etmezsin diyor gibi gibi :KK43:
Yalandan kim ölmüş. Maalesef damatlar kv ve kp istemez. Desen ki ona ailemin bulunduğu apartmanda otursak nasıl olur. Gör bak neler der ;)

seviyorsun ya bunları büyük sorun olarak görmüyorsun. Aslında büyük bi hata yapıyorsun. Gerçekten birlik yaşayan hiç kimseyi mutlu görmedim. Sen de olmayacaksın. Annen baban sonuna kadar haklı. Bunu sana diretmesi çok yanlış. Bu şekilde evlenirsen inanki pişman olursun. Hayatını zehretme.
Söyledikleriniz hepsi doğru sonuna kadar. Diretme olarak görmüyor benim şartları bunlar bunları göze al vereceğin kararlarda doyor. Annem babam benle olacaklar diyo hiç geri çekilmedi :(

Back