Kaynana ve görümce problemi

Et sorun değil, sende saysızca eleştri yapmasaydın o zaman.
gülüm saygısız olan sen terbiyesiz olan sen kaynanasına o.ospu çocuğu diyen sen. Sana arsız deyince ben mi saygısız oldum. Vallahi çekilir insan değilsiniz bana yanıt vermeyin gıcık ettiniz

Aç eski konularıma bak, nasıl bir kv var hayatımda.. Boşanmama sebebiyet veren bir kadın ama asla asla arkasından küfür etmişliğim beddua etmişliğim yok olamaz. Önce ne olursa olsun bak ne olursa olsun o bir anne ve eşinin annesi.. Gidersin konuşursun ama arkasından bir de eltine karşı küfürler etmek hadsizlik ötesi! Bize biliriz küfür etmeyi ama saygı nerede kalır??

Ama nasıl söylicem konuya nasıl gireyim onu toparlayamıyorum
Mesaj attım kızkardesinin eline gecmiş demeyeceksin.

Beni annene ceke sürükleye götürme. Orada daha cok doluyorum. Sonra aklımdan kalbimden gecenlerden ve hatta agzımdan çıkanlardan bin pişman oluyorum. Uzun saatler görüşünce olan olaylar beni o kadar kışkırtıyor ki istemeden arkasından bile konuştuğum oluyorBen annen olduğu için saygıyı koruyabilmek istiyorumYalvarıyorum beni zorlama. Daha az görüşsek ben saygımı kaybetmesem daha iyi değil mi de.

Ben kv min arkasından ya da yüzüne saygı sınırının dışına hiç çıkmadım. Ama Allah biliyor ya sevgim yokgörüşmek de zul geliyor. Eşim bazen bazen plan yapacak oluyor. Benzer cümleleri eşime kuruyorum. Bizim kimyamız uyusmuyor. Saygıyı korumak adına daha seyrek görüşmeliyiz. Canım sıkılıyor yüzüme yansıyor diyorum.

Kv şizofren olabilir

Çok özür dilerim ama haketmişsiniz. İnsan nasıl eltisine güvenir de böyle konuşmalar yapar ya hu. Bence siz görümcenizden önce eşinize söyleyin hepsini en baştan anlatın. Hata yaptığınızı da kabul edin. İyi bi adamsa konuşarak halledersinz değilse yandınız ama en azından görümcenizin elinde olmazsınız. Zaten anası için de sizinle çok büyük kavgalar ederse salın gitsin anasıyla yaşasın. Düzeni bozulunca, anası da başına onu tekrar yük etmek istemeyince tıpış tıpış döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…