Kaynana ve eş sorunu. Boşanmalımıyım?

Buraya konu açtıysanız gerçekleri de duymak zorundasınız maalesef…
Evlilik terapisine gittik aylarca ve herşeyi düzelttik eskisinden dahada iyiyiz borçlar vardı bi ton işe girdim eşime destek oldum ve onlarda kapandı şimdi ev için uğraşıyoruz belkide o tartısma bizim aklımızı basımıza getirdi cnku eşim hic bi insana vuracak bi yapıda insan değil

Boşanıp tedavi görmesin. Mümkünse de bir daha kimseden hamile kalmayın

Boşanıp tedavi görmesin. Mümkünse de bir daha kimseden hamile kalmayın
Hamileyim bi sakıncası mı var acaba ? Eşimlede aramızı düzelttik kaynanamlada ne eşim ne ben artık ilişiğimizi kestik bu konu 1 yıl once oldu destek almak icin yazmıstım aklım cok karısrı ikimizde tedavi olduk merak etmeyin ama her önüne gelen cıkıpda hamile kalma yok hamılr kalmaya calısma falanda yazıp durmasın bu konu tartışmaya kapandı artık

Vallahi beni adam eleştirir se ben bu kadar yapıyorum isteyen yer istemeyen yemez. Derdim kimse umrumda değil uğraşamam....

Vallahi helal olsun biz 1 tane çocuk olsun siye dr dr geziyoruz. Alem evliliği kötü 2. Yapıyor ne diyim Allahım sen görüyorsun..

Vallahi helal olsun biz 1 tane çocuk olsun siye dr dr geziyoruz. Alem evliliği kötü 2. Yapıyor ne diyim Allahım sen görüyorsun..
Aynen bende öyle Rabbım bizlerede taktirine inşallah vardır zamanları ayarlanmıştır tlrabbim merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…