Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

benim kayınpeder pazarlık bozmak için geldi yani düğün alışverişine. cebinde 3000 tl. beyaz eşyalar mobilyalar üğün masrafları gelinlik koltuk ytak hepsini yapacak. nese alışverie gittik hep ucuza bakıyos mecbur o uzaktan uzağa bakıyor.
ben : baba yatak odası alacakmıyız?
k.baba : bilmem ben lazımsa al. gerekiyomu ytak o dası ben bilmem
ben : baba yemek o dası alacakmıyız
k baba : ben bilmem lazımsa al acilse çok lazımsa al(parada yok gerçi ama
kendi babam : dünür en iyisi koltukları filan ben alayım
kç baba :KK43:ben bilmem lafı unutuldu) tamam tamamolur düü en iyisini siz bilirsiniz alın alın.
neticede düğün davetiyesine kadar babam bastırdı. hiiç bi hakları yokki. düğünde düğün alışverişine gitmeyen b bn varımdır heralde.

ikinci inciii
biz eşimin ailesi ie ayrı şehirlerdeyiz.
bir kere geldi kayınbaba evime.çay içiyoruz filan. derken kızı nişanlandı ve onların ailesi başka şehirde biz gibi. kaynana daha iki gün olmadan oğlanın memlekete gitmiş dünür oldular ya. bu arada bizimkiler köyde çiftçi inekleri koyunları neyim var.
bende hiç yüz göz olmam normalde.
kayınbaba : annende geçen kütahyaya gitti düürlere(kızının eş tarafı)
ben : evet duydum baba. ben 3 sene nişnlı kaldım allah trızası için bi gelmediniz ne bayram ne eyran demediniz. dosttan çok düşnam var gidek şu gelin kızı büyütek demediniz ele üne karşı dedim. sizin yüzünüzden dayak bile yedim de karın bi uğradı gitti dedim. allahın bi telini bile etmediniz dedim iyiki bi inekleriniz koyununuz var hep onları bahane ettiniz çok tel geliy diye bide söylediniz dedim.
kayınbaba : kızım ama ayıp değil mi dünür omuşuz gitmese oulr mu annen
ben : biz dünür olmadık mı
kayınbaba : KIZIM SENİ UMURSAMADIK ONDAN GELMEDİK

herkes ettiği kadar değer görür.bende 7 ay nişanlı kaldım 2 defa geldiler topu topu.hediye getirmek zorundalar ya..bi kez terlik getirmişlerdi bi kezde pazardan aldıkları kolları ve yakası lastikli olan bulüzler var ya yanındada şifon etek.buluzü görümceme almışlar bana getirmişlerdi..:dilcikar: :mymeka:

benimki hep öle anacım tatlı dille yapsa ayaklarına serilcem yeminle..
kocikle başbaşa sohbet ediyoruz..
zor bi hamilelik geçiriyorsun bu yaz tatile gidemedik bu yüzden
seneye nereye istiosan götüreym seni dinlenelim fln dior
annesi geldi konu ne bakim dedi
tatill dedim bende hevesle
bende gelirim çok bunaldım zaten ihtiyacım var, dediiidelikafadulden
oğlu sıvıştı kaçtı..
durdu durdu kaynana:" SENİ NASIL GEZDİRİYORSA EŞŞEK GİBİ BENİDE GEZİDRECEK" dedi..

ya resmen ben burdan sinir oldun ne terbiyesiz bişey bu kusura bakma ama..
eşin bu durumda ne diyor..
hele tabak olayına bittim ya..

maşallah çok sabırlısınız eşinde sende..

biz yeni evliyiz.düğüne gelemeyen komşular kaynanamgile hayırlı olsun demeye gelecekler.bana sen gelme kolunda altının yok ben utanıyorum dedi.(altınları daha bir aylık evli bile değilken aldılar)neyse komşularada gelin annesigilde demiş.hediye filan getirmişlerdi hiç birini desen vermedi.biri kazak getirmişti eşime bak filan ........... kazak getirmişler dedi.(.......... görümcem oluyor)..evli görümcem için gelmişti yine komşular ne getirdilerse görümceme verdi..ama ben helal etmiyorum..

biz yeni evliyiz.düğüne gelemeyen komşular kaynanamgile hayırlı olsun demeye gelecekler.bana sen gelme kolunda altının yok ben utanıyorum dedi.(altınları daha bir aylık evli bile değilken aldılar)neyse komşularada gelin annesigilde demiş.hediye filan getirmişlerdi hiç birini desen vermedi.biri kazak getirmişti eşime bak filan ........... kazak getirmişler dedi.(.......... görümcem oluyor)..evli görümcem için gelmişti yine komşular ne getirdilerse görümceme verdi..ama ben helal etmiyorum..

yabangülüm sen baya baya çekmişsin ya..

en dayanamadığım insandır açgözlü ve cimri insan hiç tahammül edemem..

neyse bu dünyanın öte dünyasıda var insan düşündükçe rahatlıyor:)

benimki hep öle anacım tatlı dille yapsa ayaklarına serilcem yeminle..
kocikle başbaşa sohbet ediyoruz..
zor bi hamilelik geçiriyorsun bu yaz tatile gidemedik bu yüzden
seneye nereye istiosan götüreym seni dinlenelim fln dior
annesi geldi konu ne bakim dedi
tatill dedim bende hevesle
bende gelirim çok bunaldım zaten ihtiyacım var, dediiidelikafadulden
oğlu sıvıştı kaçtı..
durdu durdu kaynana:" SENİ NASIL GEZDİRİYORSA EŞŞEK GİBİ BENİDE GEZİDRECEK" dedi..

:nazar::bbo::1shok:

yabangülüm sen baya baya çekmişsin ya..

en dayanamadığım insandır açgözlü ve cimri insan hiç tahammül edemem..

neyse bu dünyanın öte dünyasıda var insan düşündükçe rahatlıyor:)

evet canım malesef.zaten onu düşünüyorum herkes mutlaka görecek ettiğini o yüzden belki bu kadar sabredebiliyorum..yoksa dayanılacak gibi bişey değil..:1no2:

alın benden bıtane daha ıncı...
bız baslarda bırlıkte oturmayo dusunuyoduk..sonra aldıgım sınyallerı degrlendrp evlendgmzde ayrı cıkmaya karar verdık..kaynanamla kaynatam da bızden her an evlenıyoruz gıbı bı teklıfle gelmemızı beklıyorkı herlde benımkıne annesı sole demıs oglum evlendgınde eve yardım yapacagına altını sen yap eve yardım yapmazsın...bunu bana gorumcem anlatınca dumur oldum neee dedım ne demek...böle sacmalık olurmu bızden yardım mı beklıyorlarmıs kı altını kendımız yapacaz..kesınlıkle böle bısıyı kabul etmıyorum dedım..eltıme yapılan banada yapılacak ben ondan fazlasını ıstemıyorum kı altının gramını kendısı belırledı yapsın dedım...velhasıl altınlar yapılıyor suanda beyaz esyalar da tam mobılya kaldı ..bıde ıslermızden memnun deılız..ıslerı degstrmeye calışıyos..yola gırınce hersey ozman dugun...

alın benden bıtane daha ıncı...
bız baslarda bırlıkte oturmayo dusunuyoduk..sonra aldıgım sınyallerı degrlendrp evlendgmzde ayrı cıkmaya karar verdık..kaynanamla kaynatam da bızden her an evlenıyoruz gıbı bı teklıfle gelmemızı beklıyorkı herlde benımkıne annesı sole demıs oglum evlendgınde eve yardım yapacagına altını sen yap eve yardım yapmazsın...bunu bana gorumcem anlatınca dumur oldum neee dedım ne demek...böle sacmalık olurmu bızden yardım mı beklıyorlarmıs kı altını kendımız yapacaz..kesınlıkle böle bısıyı kabul etmıyorum dedım..eltıme yapılan banada yapılacak ben ondan fazlasını ıstemıyorum kı altının gramını kendısı belırledı yapsın dedım...velhasıl altınlar yapılıyor suanda beyaz esyalar da tam mobılya kaldı ..bıde ıslermızden memnun deılız..ıslerı degstrmeye calışıyos..yola gırınce hersey ozman dugun...

aman aman sakın ha birlikte oturmayın..:1no2:

ayy öldüm gülmekten alemsiniz kızlar bendede çok inci var anlatsam bitmez doğumum ramazana denk gelmişti ramazanın 10 uncu günü doğurdum kaynanam hastaneye geldi ben ölüyorum ağrıdan bana dediki ramazanda geçseydi bayramdan sonra doğursaydın yani 10 aylık doğuracakmışım herkes saşırdı en çokta kocacımbenneyaptımki

sen bugun dogurma gelin yarın mısafır gelıcek kaydirigubbakcemile3

bi gün kaynım ,kaynanam ve ben oturuyoz,görümcem işte senınle denıze gıttıgımızde vücudun cok erkeksıydı karnın dümdüz,kolların kaslı kilo al sen falan dıye öle bi anlattı ki kaynımda dediki görümceme "yok artık öyle bi anlattın ki sanki travesti tarif ediyosun dedi :1shok: "

aç karnına katıla katıla bu kadar gulmemıstım kaydirigubbakcemile3

ayy allahım neler okudum ya ve hepsinide okumadım valla helal olsun kızlar iyi çekiyonuz ben şükür görmedim ne kaynana ne elti neden görümcemden aman aman çok şükürr

kaynanasıyla arası iyi olanlara ne mutlu gercekten.. gözümüz yok ama biz burda dert yanıyoruz değil mi?
sizlerde gelip ahh benım annecim soyle davranır boyle yapar bir dedğimi iki etmez dersenız iş biraz değşşir... dedımya gozumuz yok .. Rabbim daha iyi etsın aranızı sev-i muhabbetiniz dahada artsın insallah.. :Saruboceq:
konu başlığı nedir ? '' Kaynana ve eltilerınızden işittiğiniz incileri paylaşalım ''dır..
biz gidipte kaynanasını çok sevenler adlı topişe gidipte beni çok uzdu ..kırdı.. gibi cumleler yazmıyoruz değilmi?
Açıkcası ben sizlerın bu tur yorumlarını okudukca sanki NİSPET yaparmıscasına yazdıgınızı dusunmeye basladım artık..
Lütfen bunu yapmayın.. Sevgiler..

bende bu durumda o zaman sizin iciniz fesat derim
burasi kaynanasindan nefret edenler topici degil kaynanami seviyorum diye belirtenlerden biriside benim bende bir kac incisini paylastigim icin belirtme geregi duydum cünkü böyle anlatinca nefret ediliyormus gibi bir duygu olusuyor
hem b u sizi neden rahatsiz etti onu anlamis degilim
kkda böyle ´güzel muhabbetlerin icine gelipte turp sikan üyelere acayip gicigim rahatsizligin varsa ya okuma yada git modlara bildir eger konu disi sakincali yorumlar yapilmissa zaten onlar gerekeni yapar ortalik kizistirmanin bir anlami yok:enbuyukkk:

kızlar yazıyorum buraya incileri falan ama sonra utanıyorum ya kaynanam aradı az evvel iftara gidicez oraya kızım istediğin canının çektiği birsey varmı hep sizin sevdiğiniz yemekleri yaptım dedi benneyaptımki bende yok anneciğim sağolasın yorulmışun asıl senin istediğin birsey varmı dedi yok canım sen dinlen yat uyu iftara yakın gelirsin dedi.herzaman böyle olsa ya canımı yesin benim neyse kızler bugün kaynanamı çok seviyoruum canım benimmm:teselli:

kızlar yazıyorum buraya incileri falan ama sonra utanıyorum ya kaynanam aradı az evvel iftara gidicez oraya kızım istediğin canının çektiği birsey varmı hep sizin sevdiğiniz yemekleri yaptım dedi benneyaptımki bende yok anneciğim sağolasın yorulmışun asıl senin istediğin birsey varmı dedi yok canım sen dinlen yat uyu iftara yakın gelirsin dedi.herzaman böyle olsa ya canımı yesin benim neyse kızler bugün kaynanamı çok seviyoruum canım benimmm:teselli:

benım kaynanamda o konuda ıyıdır bak..gıttıgımde yemek hazırlar bende yardım etsemde sen yorgunsun falan yapar...iyidir o konuda ...ama bazen işte bıde bbenım kayınvalıdem beyın amlıyatı gecrdı...tam olark saglıklı degıl..bazı davranıslarını buna verıyom...:uhm:

geçen eşim,görümcem çarşıya çıktık.beraber yürüyoruz kaynanamların komşusu görümceme biz dikiş nakış kursuna gidecez sende gel demişler.oda makinam yok demiş.onlarda bizim makinayla yaparsın demişler..bende eşimde bana dikiş makinası alırsa kursa gidicem dedim(zamanı belli değil)görümcem hemen komşular söylüyorda sen demiyorsun benim makinayla yaparsın.bende makina yokki nasıl söyleyeyim alırsak yaparsın dedim.yok kalsın ben istemiyorum senin makinanı dedi.ben sesimi çıkarmadım ortada fol yok yumurta yok görümcem bahane aradı laf söylemek için bulduda. sonra ben eşimin diğer tarafına geçtim..sinir oldum sen bilirsin demek geldi içimden diyemedim..eşimde hiç sesini çıkarmarmadı.

:roflol::roflol::roflol::roflol: hakkaten akıl yoksunuymuş görümcen ay yarılacam :roflol::roflol:

ay koyarsa koysun yemişim kocayi:icecream:
kaybetme korkum yok kimseyi adam olursa yaninda olurum olmazsa
işe girip kendime ev tutarim tek başima yaşarim :icecream:

benimde tam tersi z@z@ kafa:nazar:
k.pederim patavatsiz sapur supur tuhaf bir adam
dün karisina diyoki sende yat ne kalkiyon erkenden
herkes yatiyor öğlene kadar (başkalari ben oluyorum bu arada:icecream:)
takiyormuyum hayir konuşup konuşup duruyor kendi kendine:icecream:
bugün ramazan dolayisi ile 5 de yatip 1:30 da kalktim kalkmasaydin yatsaydin kizim
ne kalkiyon erken dedi daha:1shok:
bir dediği bir dediğini tutmuyor garip bir adam ya
işte o patavatsiz olduğu anlarda bende laf sokuyom bazende eşime anlatiyorum
baban lafini sözünü hiç bilmiyor diyerekten
ama böyle söyleyincede acaba benmi yanliş anliyorum diyerek aciyorum bazen:nazar:

ay bir an kendi yaşadığım olay geldi gözümün önüne tıpkısının aynısı benim k.pederde (ayrı oturuyoruz ama bir dönem kızıma hamişken düşük tehdidim vardı dr kendileri götürdü dr çok kritik dedi ilaç verdi o ilaçda baya bir sersem ve uykulu yapıodu beni gündede 4 sefer içmem lazımdı neyse uzatmiim dr yemek dahil kalkmayacak yemeğe de kalkıosa yiyecek hemen yatacak dedi. ama bunlar gavur eziyeti ettiler resmen kayınpeder aynen senin hesap k.valideye ne diye erken kalkıon sende yat sana kadar erken kalkan varmı :1shok: sonra başka bir gün saat 11:00 i gösterirken uyandım ve kalktım k.peder ezel neden kalktın yatsaydın çok erken daha kafamçokkarıştı bende sen gibi ii niyetten sölüo sanıodum ama bi gün tartışma sırasında eşime demiş yatıo zaten karpuz gibi diye kaydirigubbakcemile neyse ne allaha havale ettim ama en çokda şeytanlarından bulsun diyorum kötükedihüso anlatsam ohoooooooo bu neki!

bi kez eşim ağzını şapırtarak bişey yiyordu.dedim ağzını kapatarak ye dedim.neyse bir gün kaynanamgilde oturuyoruz bişey yiyorduk o zaman.eşim ben bişey yemeyeyim yabangülüm rahatsız oluyor dedi.kaynanamda ne oldu niyeki dedi.eşimde anlattı benim söylediğimi kaynanam benim oğluma kimse öyle bişey diyemez o kendi kardeşinin kulağına baksın(kardeşimin kulağında kepçelik vardır)iki tane terlik çıkar dedi.bişey diyemedim.eşime kızdım ama yine aynı..

bi kezde eşim traş oluyor yüzü köpüklü suratı asık dedim sen yaşlanınca böyle olursan herkes kaçar sende dedim.akşam annesine yetiştirdi kaynanam sende kaçanları .........................yaparsın dedi.orası çok kötü o yüzden yazmadım..

X