- 17 Ocak 2009
- 6.633
- 8
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #1.241
Ayy.. Allahım yardımıcınız olsun kızlar :1shok: :Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi kez eşim ağzını şapırtarak bişey yiyordu.dedim ağzını kapatarak ye dedim.neyse bir gün kaynanamgilde oturuyoruz bişey yiyorduk o zaman.eşim ben bişey yemeyeyim yabangülüm rahatsız oluyor dedi.kaynanamda ne oldu niyeki dedi.eşimde anlattı benim söylediğimi kaynanam benim oğluma kimse öyle bişey diyemez o kendi kardeşinin kulağına baksın(kardeşimin kulağında kepçelik vardır)iki tane terlik çıkar dedi.bişey diyemedim.eşime kızdım ama yine aynı..
eşim yanlıştan anlamazki aynı o.yabangulum bunlar ana ogul biribirlerini pohpohluyorlar..
dur birzaman gelincee annesi ona bi yanlis yapincaa kendineee gelecek...Çok üzgünüm çoook
amin canım.iyi yapmışsın ellerine sağlık ama benim eşim yetiştiriyor.ay allahım yaa gülsemmi ağlasammı şaşırdım yabangülüm allah sana dayanma gücü sabır versin kocanda az değil senin gidip anasınamı yetiştiriyo herşeyi ya en sinir olduğum şey bir kere benim kocada yaptı ama varya onu bir benzettim kafasını yoldum gömleğini paraladım üstündeki hele bi yapsın yine göreyim güzelim senin kocada iyi bir ders hakediyo gerçekten
yabangulu senınde işin var hee..bunlarla urasılmaz..keşke bastan bılseyıdn..ama keskeler ıse yaramıyor...
arkadaşım bana sakın kızma yanlış anlama ama şurdaki yazdığın(yaşattıktan sonra yaşatıyor )helede peşine yazdığın (ya) kelimesi yokmu hiç yakışmadı bu kelime:kedi:
bunu yanlış yazılmış imla kelimesi olarak kabul ediyorumlmaz:
bi kez eşim ağzını şapırtarak bişey yiyordu.dedim ağzını kapatarak ye dedim.neyse bir gün kaynanamgilde oturuyoruz bişey yiyorduk o zaman.eşim ben bişey yemeyeyim yabangülüm rahatsız oluyor dedi.kaynanamda ne oldu niyeki dedi.eşimde anlattı benim söylediğimi kaynanam benim oğluma kimse öyle bişey diyemez o kendi kardeşinin kulağına baksın(kardeşimin kulağında kepçelik vardır)iki tane terlik çıkar dedi.bişey diyemedim.eşime kızdım ama yine aynı..
ben sizin yerinize olsam biri Allahın lutfu diğeri ise görgü kuralıdır annecim bulduğunuz her kusuru da eleştirirsiniz hemen de ama günaha giriyorsunuz derdim.
çok kızdım inanın...kötükedihüso
güzel cevap..ya ben hiç hazırcevap biri değilimdir?bunun bir püf noktası var mı?.))
kizlar inanin hala olayin etkiisndeyim yasiyorum halen .....
tatilimi zehir etti...
dayanamadim bardagi firlattim beynim dondu resmen gozum karardi..
ben normalde çok hazır cevapımdır ama inan kayınvalideye gelince nutkum tutuluyor
bişey denmiyorlmaz:
bi kezde eşim traş oluyor yüzü köpüklü suratı asık dedim sen yaşlanınca böyle olursan herkes kaçar sende dedim.akşam annesine yetiştirdi kaynanam sende kaçanları .........................yaparsın dedi.orası çok kötü o yüzden yazmadım..
güzel cevap..ya ben hiç hazırcevap biri değilimdir?bunun bir püf noktası var mı?.))
kizlar inanin hala olayin etkiisndeyim yasiyorum halen .....
tatilimi zehir etti...
dayanamadim bardagi firlattim beynim dondu resmen gozum karardi..
söylersem bide öyle suçlu çıkarım.onlar kendilerince doğru kabul ettilermi başka ne olursa olsun kabul etmezler.ben sizin yerinize olsam biri Allahın lutfu diğeri ise görgü kuralıdır annecim bulduğunuz her kusuru da eleştirirsiniz hemen de ama günaha giriyorsunuz derdim.
çok kızdım inanın...kötükedihüso
işallah canım zaten bir gün sabrımın mükafatını alacağım için sabrediyorum..yabangülüm sabır canım bu mübarek aylarda da sabır ve birgün herşey yoluna gireceğinden eminim arkadaşım
sabır etmek kadınlara, çile çektirmekte erkeklere mahsuz olmalı sanırımkötükedihüso
sabırın meyvesi çok tatlı yabangülüm :1hug:
öyleler hep zaten..:1no2:işte en sevmediğim şey budur benim.
bir insanı yererken Rabbimin yarattığı bir özelliğiyle örnek verilmesi..
Rabbim affetsin..
senin eşin fena yabangülümsenağlama
hem aileden yemişsin darbeyi hem eşinden..
O'na sığın yardım edebilecek daha büyük kimimiz var..
Allah öyle büyük ki bir anda herşey tersyüz olur canım..
Canım senin yaşadıklarının asıl suçlusu eşin ve nasıl bişeydir bu herşeyi hemen ailesine yetiştirmesi. Akrabalarınla ilgili bir konuda da aynısını yapmıştı. Tüm yazdıklarını okudum sen kendini neden bu kadar çaresiz hissediyorsun bunu tam çözemedim ama sanırım eşin bu çaresizlik duygunun farkında ve çok rahat bu yüzden. Bu kadar yapılan saygısızlığa hakarete ses çıkarmıyorsun diye dahada azıtarak devam ediyorlar. Azıcık tepki göstersen bu kadar ileriye gidemezler bence. İnsanlar sana izin verdiğin şekilde davranırlar. Bence herşeyden önce önce kendine güven ve bundan sonrasına izin verme. Dünyaya bir kere geliyoruz canım yazık değilmi kimse haketmez bu tür davranışları.