Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

ona nie yemek takımı alcaksın ki??

bilmem kikaydirigubbakcemile3
siparişleri hiç bitmez onun:eek:klava:
bigün bana "çeyzinde dikiş makinesi olmalı bi kızın dedi
bende iğne tutmasını bilmem oyüzden hiç düşünmedik dedim
babana söle sana isviçreden getirsin ben gelince size ne kullanıcam dedikafamçokkarıştı
hala babam almak zorundaymış gibi oğlu almaya kalksa kıyamet kopar meselakötükedihüso

kocasından yıllar önce ayrılmış tek tabanca yaşıyor hanımefendi
zaten asabiyeti tahammülsüzlüğü bu yüzden:çok üzgünüm:

koca bulun madem dicem ama yaşı varsa ya da aile müsait deilse olmaz.. hem zamanında o gezmiştir kocasıyla. bıraksın da gençler gezsin. kendisi yaşayamadı diye başkasının hayatını mahvetmek çok saçma. asıl lap lap konuşmak lazım suratına ama senin dier msjlarını da okudum bacım enişte aynı benim peder gibi. babannem kırmızı kar yağdı dese inanır, anam ne dese kabahat. ne diyim Allah kurtarsın bu kadından. ben de biranönce babannemin ölmesini istiyorum da.benneyaptımki

koca bulun madem dicem ama yaşı varsa ya da aile müsait deilse olmaz.. hem zamanında o gezmiştir kocasıyla. bıraksın da gençler gezsin. kendisi yaşayamadı diye başkasının hayatını mahvetmek çok saçma. asıl lap lap konuşmak lazım suratına ama senin dier msjlarını da okudum bacım enişte aynı benim peder gibi. babannem kırmızı kar yağdı dese inanır, anam ne dese kabahat. ne diyim Allah kurtarsın bu kadından. ben de biranönce babannemin ölmesini istiyorum da.benneyaptımki

aminnnnn:kedi:

kız öle hatuna koca mı dayanır, adam 3 günde morçatı'ya sığınır vallakaydirigubbakcemile3

kız öle hatuna koca mı dayanır, adam 3 günde morçatı'ya sığınır vallakaydirigubbakcemile3
yoo dayanan dayanıyo. ama nasıl? karı sabahtan akşama kadar vıkvıkvık gelini kötülüyo, adam da geline kötü davranıyo, başka hiçbişeye gıkı çıkmıyo. iice karaktersiz süprüntü bi hal oluyo sora zortluyo. kendinin kıymetini bilense yol yakınken ayırıyo yolları demekki. ayyyy ayy!!

bilmem kikaydirigubbakcemile3
siparişleri hiç bitmez onun:eek:klava:
bigün bana "çeyzinde dikiş makinesi olmalı bi kızın dedi
bende iğne tutmasını bilmem oyüzden hiç düşünmedik dedim
babana söle sana isviçreden getirsin ben gelince size ne kullanıcam dedikafamçokkarıştı
hala babam almak zorundaymış gibi oğlu almaya kalksa kıyamet kopar meselakötükedihüso

ayy aynı işte. o karı yüzünden ben tek çocuk kaldım. neymiş evladına kıyamazmış evladı doğurcak ya. ben de yanlışlıkla olmuşum zaten aldırmaya kalkmışlar, pek müslümanızdır da toz kondurmayız. babam bana bakmak için çok çalışmış (babam devlet memuru ve gaaaaaayet yatış bi işi vardı, kendisi iş arardı düşünün) efendim başka çocuk olmasınmış. babam da onun dediğine uydu ben tek kaldım. hepsinin hesabını alacam diğer tarafta. aynı şeyi sana da yaparsa müsade etme bacım yalnız bırakma çocuğunu olur mu. annem çok pişman nie dinledim babanın sözünü der hep. inadına 5 tane doğurmak lazım bölesinebenneyaptımki

kaynanasıyla arası iyi olanlara ne mutlu gercekten.. gözümüz yok ama biz burda dert yanıyoruz değil mi?
sizlerde gelip ahh benım annecim soyle davranır boyle yapar bir dedğimi iki etmez dersenız iş biraz değşşir... dedımya gozumuz yok .. Rabbim daha iyi etsın aranızı sev-i muhabbetiniz dahada artsın insallah.. :Saruboceq:
konu başlığı nedir ? '' Kaynana ve eltilerınızden işittiğiniz incileri paylaşalım ''dır..
biz gidipte kaynanasını çok sevenler adlı topişe gidipte beni çok uzdu ..kırdı.. gibi cumleler yazmıyoruz değilmi?
Açıkcası ben sizlerın bu tur yorumlarını okudukca sanki NıSPET yaparmıscasına yazdıgınızı dusunmeye basladım artık..
Lütfen bunu yapmayın.. Sevgiler..

yoo dayanan dayanıyo. ama nasıl? karı sabahtan akşama kadar vıkvıkvık gelini kötülüyo, adam da geline kötü davranıyo, başka hiçbişeye gıkı çıkmıyo. iice karaktersiz süprüntü bi hal oluyo sora zortluyo. kendinin kıymetini bilense yol yakınken ayırıyo yolları demekki. ayyyy ayy!!
/QUOTE]
demek ki amcamızın canı kıymetliymiş, kaçmış kurtulmuş.misafirliğe gittiği ev için bile dikiş makinesi isterim ben diyen,yaşı gereği umre-hac hayalleri kurması gerekirken yemek takımı-yaz tatili hayalleri kuran bi teyze bu yaşta bu formdaysa, gençliğinde kim bilir nasıldı da, nasıl can havliyle kaçtı kurtuldu adamcağız:))
zaten bu teyzeye yemek takımı alsan öbür gelinine verir, tatile götürelim desen ben gelmiyim ışıllar(doğru hatırlıorumdur inş. diğer gelinin adını) gitsin der. teyze kaynana diil Robin Hood:))

kaynanasıyla arası iyi olanlara ne mutlu gercekten.. gözümüz yok ama biz burda dert yanıyoruz değil mi?
sizlerde gelip ahh benım annecim soyle davranır boyle yapar bir dedğimi iki etmez dersenız iş biraz değşşir... dedımya gozumuz yok .. Rabbim daha iyi etsın aranızı sev-i muhabbetiniz dahada artsın insallah.. :Saruboceq:
konu başlığı nedir ? '' Kaynana ve eltilerınızden işittiğiniz incileri paylaşalım ''dır..
biz gidipte kaynanasını çok sevenler adlı topişe gidipte beni çok uzdu ..kırdı.. gibi cumleler yazmıyoruz değilmi?
Açıkcası ben sizlerın bu tur yorumlarını okudukca sanki NİSPET yaparmıscasına yazdıgınızı dusunmeye basladım artık..
hah bi de o konu. benim de başıma geldi kendi başlığımda.
yani "kaynanasını sevenler" die başlık açsan bu kdr kaynanasını seveni toplayamazsın. :sinifsinif:

Açıkcası ben sizlerın bu tur yorumlarını okudukca sanki NİSPET yaparmıscasına yazdıgınızı dusunmeye basladım artık..

yeavrim ne guzel demissin, altina imzami cakarim:eek:

budapest ışılı da unutmamışsın kaydirigubbakcemile3
şuan evinde ışıl hanım var
malum kayınvalidem evi onlara bırakıp görümcemin muayenehanesine yerleşecekti
işler planladığı gibi gitmedi muayenehane hala tadilatta..bu yüzden kaynımlar evlenince kayınvalidem memlekete gitmişti sonrada bende kalma sevdasıyla döndü ama bende bildiğiniz gibi bursa hamlesiyle sıvıştım kayınvalidemde paşa paşa evine gitmek zorunda kaldı ama şimdide ışıl evden gitmiş ne zaman kadın gelse ışıl hanım kaçıyor resmen istemiorum demeye getiriyor utanmaz

hah bi de o konu. benim de başıma geldi kendi başlığımda.
yani "kaynanasını sevenler" die başlık açsan bu kdr kaynanasını seveni toplayamazsın. :sinifsinif:
boyle bir topık var canım ben gormustum.. eger orayı beyenmıyorlarsa başka bir topık acabılırler elbet :1closedeyes: :1closedeyes:
yeavrim ne guzel demissin, altina imzami cakarim:eek:
opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
nedir bu yaa kaçtır dikkatımı cekıo .. konu baslıgındakı ''incileri'' yanlıs anlasalar dicem bunca yazılan yorumu es gecip baslıga gore yorum yaptıkalrını varsayalım kı bu olanaksız en basta konu sahıbı arkadas Rngarenk ilk incisinden bahsetmıs zaten...

haa bizde k.validelerımzıle kanlı bıcaklı ;kavgalı gurultulu değiliz zaten..bizi uzduklerı bir cumle kelımeyi gelip yazıyoruz içimi dokuyoruz bi nevi(gidipte ailemızı anlatıp uzecek değiliz bunları yada eslerımıze diyelım yada akraba dost vs ..bızım için en guvenılır yer burası :enbuyukkk:)..
o arkadasların yazdıklarını bizede yapıyorlar (bize olmasa bile oğulları vasıtasıyla bizde sebeblenıyrouz işte kaydirigubbakcemile3 )

gecen sene k.valide ayagını kırdı az önçede belirtmiştim
ameliyat olacak dr dediki yaşı çok geç pek çok rahatsızlıgıda var hazırlıklı olun çıkmaya bilir dedi dr ameliyattan
neyse rabbim yaşattıktan sonra yaşatıyor ya evine geldi
yatıyor bakma sırası bende benimde boynum tutuldumu yatıyorum
neyse ayaklandım biraz duramadım gidip bakayım dedim
anaaaaaaaaa:1shok: surat beş karış patlayacak dinamit gibi sormadım ne oldu diye
sonunda patladı oran burdan konuşurken
evde komşu kadında var iki kolunu sallayarak ölmedim işte ölmedim dimdik ayaktayım diye sızlanmasınmı bağırarak :1shok: şok tayım bozaçaktım komşu var diye bişey demedim
b.eltiye çıktım yenge olanı duydunmu dememe kalmadan yengem anlattı olayı
meğer biz ölmesini beklemişizde ölmemiş diye üzülmüşüz öyle mi diyerek indim aşağıya
bu nasıl laf dedim kim ölmeni istiyormuş dedim ölmeni istesek niye seni dr lere götürelim peşinde koşalım dedim
bu lafı o çok deger verdiğin gelinin uydurmasın dedim (2 nolu gelinini pek sever de )vurdum vuruşturdum demeye laf bulamadıkötükedihüso

arkadaşım bana sakın kızma yanlış anlama ama şurdaki yazdığın(yaşattıktan sonra yaşatıyor )helede peşine yazdığın (ya) kelimesi yokmu hiç yakışmadı bu kelime:kedi:
bunu yanlış yazılmış imla kelimesi olarak kabul ediyorum:eek:lmaz:

:
boyle bir topık var canım ben gormustum.. eger orayı beyenmıyorlarsa başka bir topık acabılırler elbet :1closedeyes: :1closedeyes:

opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
nedir bu yaa kaçtır dikkatımı cekıo .. konu baslıgındakı ''incileri'' yanlıs anlasalar dicem bunca yazılan yorumu es gecip baslıga gore yorum yaptıkalrını varsayalım kı bu olanaksız en basta konu sahıbı arkadas Rngarenk ilk incisinden bahsetmıs zaten...

haa bizde k.validelerımzıle kanlı bıcaklı ;kavgalı gurultulu değiliz zaten..bizi uzduklerı bir cumle kelımeyi gelip yazıyoruz içimi dokuyoruz bi nevi(gidipte ailemızı anlatıp uzecek değiliz bunları yada eslerımıze diyelım yada akraba dost vs ..bızım için en guvenılır yer burası :enbuyukkk:)..
o arkadasların yazdıklarını bizede yapıyorlar (bize olmasa bile oğulları vasıtasıyla bizde sebeblenıyrouz işte kaydirigubbakcemile3 )

:lepi::lepi:
:roflol::roflol:gamyoncuiremsu

arkadaşım bana sakın kızma yanlış anlama ama şurdaki yazdığın(yaşattıktan sonra yaşatıyor )helede peşine yazdığın (ya) kelimesi yokmu hiç yakışmadı bu kelime:kedi:
bunu yanlış yazılmış imla kelimesi olarak kabul ediyorum:eek:lmaz:

ayy, bence arkadaşımız "doktorlar ölür dediler ama yaşıcak ömrü varmış" demek istedi, yani ben "gebermedi geberesice" gibi bi anlam çıkarmadım ilk okuduğumda.

gorumcemle turkiye tatilimde ilk defa tanistim ve 1 ayda kendisinden gercekten nefret ettim.bazi arkadaslar nefret cok agir bir kelime diyebilirler.bende aynen burda baskalari yazdiginda o sekilde dusunurdum ama yuzyuze gorusmeyince insanlari taniyamiyormussun.
allah onu bildigi gibi yapsin onun yuzunden hastanelik oldum.
abisine ve ailesine yakismadigimi abisine benim yanimda bu kadini bosa abi demesi bardagi tasiran son damla oldu .bende elimdeki cay bardagini suratina firlattim bardak kirildi yere dustu
cok kotu seyler yasadim. hakkimi helal etmiyorum.

X