Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

merhaba arkadaşlar benim kaynanamın hep söylediği laf SEN ANNENLERıN EVıNDEN ÇIKTIN ÇIKIŞTIN hiç anlamış değilim anneden babadan nasıl çıkılıyorsa

birde hep kaynanam üstüme bişey alayım yada evime alayım hep derki oğlumun kesesini yiyorsun bana ne alıyorsunuz hep kendinize bişeyler alıyorsunuz ben ne hallerle büyüttüm ne hallerle bu günlere getirdim der ve elinden gelse oğlunu benim yanıma yollamayacak yanına alıp uyuyacak oğluyla

bende paylaşmak istedim bi tane ama benim değil teyzemin kayınvalidesi

şimdi teyzem daha ilk kez tanışacak kayınvalidesiyle yanlız olmasn diye bende gittim onunla

ama mendebur suratlı bi kadıncağız zaten

neyse teyzemde ufak tefektir eli boş gitmeyelim diye bi pasta aldık

kadın ne dese beğenirsiniz

amanda ala ala kendisi gibi kuş kadar pasta almışta gelmişş ben kıyamam yemeye bunu bi lokmada biter

şok olmuştum resmen:eek:lmaz:

bende paylaşmak istedim bi tane ama benim değil teyzemin kayınvalidesi

şimdi teyzem daha ilk kez tanışacak kayınvalidesiyle yanlız olmasn diye bende gittim onunla

ama mendebur suratlı bi kadıncağız zaten

neyse teyzemde ufak tefektir eli boş gitmeyelim diye bi pasta aldık

kadın ne dese beğenirsiniz

amanda ala ala kendisi gibi kuş kadar pasta almışta gelmişş ben kıyamam yemeye bunu bi lokmada biter

şok olmuştum resmen:eek:lmaz:

kötükedihüso

Son düzenleme:
kızlar en son bu akşam olan incimi bahsedeyim sizlere kaynanada iftardayız herkes yemeğini yedi kalktı masadan kaynanamla ikimiz kaldık masada sohpet ediyoruz deim anne oğlundan şikayet edeyim sana bana kaç gündür surat ediyo iki gecedir sahura kaldırıyorum beş karış suratla oturuyo masaya herşeye bie kusur buluyo kavga çıkarıyo dedim bidaha böyle yaparsa kaldırmıycam aç karnına tutsun orucunu dedim kaynanam bi açtı gözünü:eek:lmaz:eek: sana suratta etse küfürde etse kaldır oğlum yesin yemeğini dedi nolmuş surat ediyosa erkektir hep sırıtıcakmı dedi ben dedim hiç çekemem valahi insan gibi otursun yesin dedim ahh ah el kızı acımaz dedi bende dedim el oğluda acımıyo anneciğim:umursamaz:

bende bu durumda o zaman sizin iciniz fesat derim
burasi kaynanasindan nefret edenler topici degil kaynanami seviyorum diye belirtenlerden biriside benim bende bir kac incisini paylastigim icin belirtme geregi duydum cünkü böyle anlatinca nefret ediliyormus gibi bir duygu olusuyor
hem b u sizi neden rahatsiz etti onu anlamis degilim
kkda böyle ´güzel muhabbetlerin icine gelipte turp sikan üyelere acayip gicigim rahatsizligin varsa ya okuma yada git modlara bildir eger konu disi sakincali yorumlar yapilmissa zaten onlar gerekeni yapar ortalik kizistirmanin bir anlami yok:enbuyukkk:
rahatsızlıgımı topikte dile getirmek istedım bi mahsurumu vardi.. pardonda sizden izin mi almam gerekiyordu..
lafinizi bilinde konusun ! benimle öyle emr-i vaki konusamazsınız ..cümlelerinize dikkat edin lütfen..
peki siz neden ustunuze alındınızkı?? ben siz soylesenız boylesınız dedim mı??
burda herkes kaynanasını sevıyor veya sevmese bile buyuklugune ..esının annesınden dolayı hurmetine saygı duyuyor.. pardon nefret nerede...
nefret olsaydı çok daha baska konular acılırdı burda..emin olun..

ben sizin hiç bi msjınızı okumadım acıkcası.. oyuzden sevıyorsunuz yada hangi incilerınız vardı bilmiyorum.. bilmedigim içinde herhangi bir yorumda bulunmadım..bulunmuyorum..bulunmayacagım..

son olarak şu topıkte 20 kısı benımle aynı fıkırde.. siz benım fesat oldugumu dusunmeye devam edip gıcık olma yolunda da basarılar dilerim
buyrunnnnnnnnn :1closedeyes:

kızlar bu sabrettiğiniz şeyler yüzünden bir gün sizi uçarken görebiliriz :)
aaa bu uçan yabangülü değil mi :eek::eek:

valla Allah yardımcınız olsun, size gani gani sabır versin :)

bi kez eşim ağzını şapırtarak bişey yiyordu.dedim ağzını kapatarak ye dedim.neyse bir gün kaynanamgilde oturuyoruz bişey yiyorduk o zaman.eşim ben bişey yemeyeyim yabangülüm rahatsız oluyor dedi.kaynanamda ne oldu niyeki dedi.eşimde anlattı benim söylediğimi kaynanam benim oğluma kimse öyle bişey diyemez o kendi kardeşinin kulağına baksın(kardeşimin kulağında kepçelik vardır)iki tane terlik çıkar dedi.bişey diyemedim.eşime kızdım ama yine aynı..

yabangülüm mesleğinizde bilişim internet yazıyor. üniversite mezunusunuz değilmisiniz bilmiyorum, ancak bu işle uğraşan ilkokul mezunları dahi çok güzel kazanabiliyorlar. ailenize yüzünüz yok da kendinize de mi yüzünüz yok? töbe büyük sözüme ama yalnız yaşamak şunları yaşamaktan iyi değilmidir bacım?

canım ailemle ilgili olan yazılarımı okumuşsundur o yüzden anlaycağın aileme yüzüm yok.yoksa neden ezdireyim kendimi..mafoldumben

arkadaşım sen hiç ailenle konuştun mu böyle kesin karar verme yaa.. hem arkanda olmasalar bile ayaklarının üstünde durabilirsin biraz özgüvenli ol, ne biçim insan bunlar resmen insanlıktan nasiplerini almamışlar.. hayata bi kere geliyorsun ömrünü böyle pislikler için mahvetmeye değer mi hiç?

benim kaynanacığım çok iyidir allah uzun ömürversin.:Saruboceq: çok iyi anlaşırız anne kız gibi onu gerçekten seviyorum.a.s

kızlar en son bu akşam olan incimi bahsedeyim sizlere kaynanada iftardayız herkes yemeğini yedi kalktı masadan kaynanamla ikimiz kaldık masada sohpet ediyoruz deim anne oğlundan şikayet edeyim sana bana kaç gündür surat ediyo iki gecedir sahura kaldırıyorum beş karış suratla oturuyo masaya herşeye bie kusur buluyo kavga çıkarıyo dedim bidaha böyle yaparsa kaldırmıycam aç karnına tutsun orucunu dedim kaynanam bi açtı gözünü:eek:lmaz:eek: sana suratta etse küfürde etse kaldır oğlum yesin yemeğini dedi nolmuş surat ediyosa erkektir hep sırıtıcakmı dedi ben dedim hiç çekemem valahi insan gibi otursun yesin dedim ahh ah el kızı acımaz dedi bende dedim el oğluda acımıyo anneciğim:umursamaz:

vereliniortak çok güzel demişsin el oğlu açımıyo gerçekten :sinifsinif:

bugun kaynanamsiz ilk gunumuz evde
dile kolay 5 seneyi geckindir birlikteydik
hele gitmesine son hata kala soylemedigini birakmadi heralde gitmeden soyleyim diye
saygisizlik etmedim ama asla altta kalmadim cunku ben hakliydim
suan ikisi turkiyede heralde bikac ay kalirlar umarim
suan nette rahat rahat takiliorum cok rahatim ,sankim bana bayram
burayi daha once gormedim yeni kesettim kaynana gitmisken ,oncesinde gorseydim hergun dolu dlu yazardim baxinizi agritmaya :)

Benim kaynanam uzun zaman once aldatilmis ve kayinpederim o kadindan cocuk yapmis ve kaynanamdan bosanmis bpyle birseyi yasadigi icin sanirim bazen dengesini yitiriyor birgun Turkiyede tatildeyiz gazete okuyorum esimde odamiza gecti uzanicak kaynanam donup bana aynen sunu dedi KOCANIN YANINA GITSENE BELKI .................ISTIYORDUR ben sok tabi karsisinda beni ne gorduyse artik birgun yine aldatilmadan konusuyoruz kendisi aldatilarak terkedildi acisini en iyi o bilir bende dedim ki esim aldatsa bir gu evli kalmama biter bu is cevabi su OLSUN ERKEK BENIM OGLUM YAPARSA ELININ KIRI GORMEYECEKSIN DUYMAYACAKSIN yuh dedim artik birde benim esim biraz terstir annesi de olsa benim tarafimdadir birkac tartismamizda annesine cok sert cikti o yuzden kaynanam eskisi gibi degil esim ona ANNE BENI KAYBEDERSIN dedi o gundur melegi oynuyor ama yanliz kalinca yine laf sokmadan yapamiyor alistim artik hosgorulu davraniyorum eskisi gibi cellallenmiyorum yilda bir gorusuyoruz kalp kirmaya gerek yok .......................................ama ilk evliligimde bir kayinvalidem vardi tapardim ona o denli severdim oda beni gorumcemde oyle kizkardesim gibiydi hala oyle bir kaynana var mi yeryuzunde diye merak ederim

X