- 30 Ekim 2008
- 5.968
- 4
- 40
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #1.261
:roflol::roflol::roflol:
bi onda tutukluk yapiyon demek
çok merak ettim kayinvalideni şimdi
anlatılmaz yaşanır okaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:roflol::roflol::roflol:
bi onda tutukluk yapiyon demek
çok merak ettim kayinvalideni şimdi
bende paylaşmak istedim bi tane ama benim değil teyzemin kayınvalidesi
şimdi teyzem daha ilk kez tanışacak kayınvalidesiyle yanlız olmasn diye bende gittim onunla
ama mendebur suratlı bi kadıncağız zaten
neyse teyzemde ufak tefektir eli boş gitmeyelim diye bi pasta aldık
kadın ne dese beğenirsiniz
amanda ala ala kendisi gibi kuş kadar pasta almışta gelmişş ben kıyamam yemeye bunu bi lokmada biter
şok olmuştum resmenlmaz:
rahatsızlıgımı topikte dile getirmek istedım bi mahsurumu vardi.. pardonda sizden izin mi almam gerekiyordu..bende bu durumda o zaman sizin iciniz fesat derim
burasi kaynanasindan nefret edenler topici degil kaynanami seviyorum diye belirtenlerden biriside benim bende bir kac incisini paylastigim icin belirtme geregi duydum cünkü böyle anlatinca nefret ediliyormus gibi bir duygu olusuyor
hem b u sizi neden rahatsiz etti onu anlamis degilim
kkda böyle ´güzel muhabbetlerin icine gelipte turp sikan üyelere acayip gicigim rahatsizligin varsa ya okuma yada git modlara bildir eger konu disi sakincali yorumlar yapilmissa zaten onlar gerekeni yapar ortalik kizistirmanin bir anlami yok:enbuyukkk:
bi kez eşim ağzını şapırtarak bişey yiyordu.dedim ağzını kapatarak ye dedim.neyse bir gün kaynanamgilde oturuyoruz bişey yiyorduk o zaman.eşim ben bişey yemeyeyim yabangülüm rahatsız oluyor dedi.kaynanamda ne oldu niyeki dedi.eşimde anlattı benim söylediğimi kaynanam benim oğluma kimse öyle bişey diyemez o kendi kardeşinin kulağına baksın(kardeşimin kulağında kepçelik vardır)iki tane terlik çıkar dedi.bişey diyemedim.eşime kızdım ama yine aynı..
ben kaynanama sikayet edemem oglunu...:umursamaz:
canım ailemle ilgili olan yazılarımı okumuşsundur o yüzden anlaycağın aileme yüzüm yok.yoksa neden ezdireyim kendimi..mafoldumben
kızlar en son bu akşam olan incimi bahsedeyim sizlere kaynanada iftardayız herkes yemeğini yedi kalktı masadan kaynanamla ikimiz kaldık masada sohpet ediyoruz deim anne oğlundan şikayet edeyim sana bana kaç gündür surat ediyo iki gecedir sahura kaldırıyorum beş karış suratla oturuyo masaya herşeye bie kusur buluyo kavga çıkarıyo dedim bidaha böyle yaparsa kaldırmıycam aç karnına tutsun orucunu dedim kaynanam bi açtı gözünülmaz sana suratta etse küfürde etse kaldır oğlum yesin yemeğini dedi nolmuş surat ediyosa erkektir hep sırıtıcakmı dedi ben dedim hiç çekemem valahi insan gibi otursun yesin dedim ahh ah el kızı acımaz dedi bende dedim el oğluda acımıyo anneciğim:umursamaz: