Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

canım benimya
görümcen bekarmıydı:uhm:
nekadar kolaymış onun için :dilcikar:
ALLAH bildiği gibi yapsın:mymeka:

ozaman ya kısmını yazmasaydı olurdu :kedi:
yani bende yanlış anlamış olabilirim:kedi:

olur böyle yanlış yazmalar da yanlış anlamalar da -anlaşılmalar da...
zaten arkadaşımız mesajın geri kalanında yazmış kayınvalidesinin "ölmedim işte" diye çıkışına olan tepkisini. kaynanası o şekilde düşündüğü için üzülmüş arkadaşımız besbelli...

ya bi insanın yengesi kendisine ne kadar kötü olursa olsun, abisinin veya kardeşinin canına-malına kasdetmiyorsa,namusuna-adına leke getirmiyorsa "boşa" gibi bi ifade kullanmaya asla hakkı yoktur.geçinemiyorsan uzak dur kardeşim, abin sana yaransın diye mi evlendi de senle geçinemediği için boşasın eşiniklava:

işi zor bu kızın, bu kafayla nasıl geçinecek bakalım ele karışınca. görümcesiyle fln geçinemezse boşıcak mı eşini acaba?CADIARZU

kizlar inanin hala olayin etkiisndeyim yasiyorum halen .....
tatilimi zehir etti...
dayanamadim bardagi firlattim beynim dondu resmen gozum karardi..

benim kayınvalide kaynımın düğününde 4 altın ayırmış kendıne dugune gelmeyecekler ona vermıs..oda saklamış kendıne...bende şimdi şüpheye dusuyom banada yaparmıı...

benim kayınvalide bı pıknık ertesı (ben pantolonla gıtmstm)benımkıne demıs oglum mawro pantolon gıymesın baban kızıyo...cıldrdım resmen ona noluyo dedım benm annem babam var ona mı kalmış..benımkıde guya benı ıkna edecek o senı sevıyo korumaya calışıo..bende dedım benı benımsememış benımseseydı mudahale etmezdı..ben onun geleneklerını devam ettıremem..bıdaha bole bısı derse bana desın (benden cekınıyo sanırım)yada sen sustur bana böle seylerle gelmesın bıdaha...bılıyoya sen bana solıcen oda senı kullnaıyo...bende artık gıtmıyom evlerıne gecengun mantı yemege cagırdı..gıtmedım bende...

illa oğlanıda kendilerine benzetecekler hastalık bu ailelerde sonuçta yeni aile
demek yeni şeylere alışacaksın demek :enbuyukkk:

benim kayınpeder pazarlık bozmak için geldi yani düğün alışverişine. cebinde 3000 tl. beyaz eşyalar mobilyalar üğün masrafları gelinlik koltuk ytak hepsini yapacak. nese alışverie gittik hep ucuza bakıyos mecbur o uzaktan uzağa bakıyor.
ben : baba yatak odası alacakmıyız?
k.baba : bilmem ben lazımsa al. gerekiyomu ytak o dası ben bilmem
ben : baba yemek o dası alacakmıyız
k baba : ben bilmem lazımsa al acilse çok lazımsa al(parada yok gerçi ama
kendi babam : dünür en iyisi koltukları filan ben alayım
kç baba ben bilmem lafı unutuldu) tamam tamamolur düü en iyisini siz bilirsiniz alın alın.
neticede düğün davetiyesine kadar babam bastırdı. hiiç bi hakları yokki. düğünde düğün alışverişine gitmeyen b bn varımdır heralde.

ikinci inciii
biz eşimin ailesi ie ayrı şehirlerdeyiz.
bir kere geldi kayınbaba evime.çay içiyoruz filan. derken kızı nişanlandı ve onların ailesi başka şehirde biz gibi. kaynana daha iki gün olmadan oğlanın memlekete gitmiş dünür oldular ya. bu arada bizimkiler köyde çiftçi inekleri koyunları neyim var.
bende hiç yüz göz olmam normalde.
kayınbaba : annende geçen kütahyaya gitti düürlere(kızının eş tarafı)
ben : evet duydum baba. ben 3 sene nişnlı kaldım allah trızası için bi gelmediniz ne bayram ne eyran demediniz. dosttan çok düşnam var gidek şu gelin kızı büyütek demediniz ele üne karşı dedim. sizin yüzünüzden dayak bile yedim de karın bi uğradı gitti dedim. allahın bi telini bile etmediniz dedim iyiki bi inekleriniz koyununuz var hep onları bahane ettiniz çok tel geliy diye bide söylediniz dedim.
kayınbaba : kızım ama ayıp değil mi dünür omuşuz gitmese oulr mu annen
ben : biz dünür olmadık mı
kayınbaba : KIZIM SENı UMURSAMADIK ONDAN GELMEDıK

Bı ıNCı DAHA.
3 sene nişanlı kaldım söz alışverişiymiş hediyeymiş nişan elbisesiymiş bırakın bunları ne gelme ne gitme ne düşün kına elbisesi hiiç bişiy yapmadılar baba yukardada söledim zati.

kaynana geldi bize. kızı nişanlandı ya o taraf şunu yapcaz bunu yapcaz demiş bizim kaynanaya az gelmiş heralde ki yook o öyle olmayacak şu alınacak bu alınacak demiş
banada diyo ki yoook bizim arımız namusumuz var elalem ne der diyo.
be kadın bari bana anlatıpta kendine düşman edinme.
allahın bi çorabını eller gibi bırak altın gümüş verdiğin sözler bi söz elbisesi bi kına elbisesi almadan 3 senede bedavaya getirdin bari bana söyleme.

ben biraz topluyum ve esmerim.
benim kaynana ne zaman yeni gelen bi gelinden bahsetse güzelmi dediklerinde güzel olmaz mı akça pakça(beyaz) dal gibi incecik der. çokta tın.

bu gibi şeyler dışında allah için hiiiiç kötülüklerini görmedim. nefayda nede zarar. inkar edersem gözüme durur.

yok canım yurtdışında değilim formalite icabı işte annadın sen onu:)).canım bana karşı şiddet olmadı hiç bir zaman ama sadece laflar var..

yok canım allah şahit asla hiç bir zaman karşılık vermedim..işte bu yüzden bu kadar üstüme geliyorlar ya.belki babam arkamda olur bilmiyorum bunu beni korkutan işte babamın onca olanlardan sonra sen kendin ettin demesinden korkum.öyle bişey derse zaten benim öldüğüm andır.onca laf söz babamın öyle bi sözünden hiç kalır..
hatta çarşamba unutulmaz dizisi oynayordu bende seyrettim.11 de yattım eşim küstü bana.ben yattım sen niye gelmedin diye.sabah kardeşimi aramış biz ablanla küsüz kavga ediyoruz diye.kardeşim 2 saatlik yoldan bize geldi.şöyle söyledi onca rezillik çektiniz,dayakmı yemediniz,milletin laflarımı olmadı niye böylesiniz dedi.sizin bi olayınızda herkes,evlenirken rezil oldular,boşanırkende derler dedi..bunu kardeşim böyle söylerse babam ne der bilmiyorum:1no2:

Son düzenleme:

alan memnun satan memnun kaynanan çekmiyor seni.dediğin gibi çokta tınnnnnnnnnn.
eşin beğeniyormu seni bu kadar..kaydirigubbakcemile5

seher yıldızı inanmıorm valla bu kadar da olmaz kendi kızlarına gelince olsun sana yapmadklarını unutuolar sanrm ama allah büyüktr canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…