- 26 Nisan 2009
- 3.231
- 398
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #1.201
ayy, bence arkadaşımız "doktorlar ölür dediler ama yaşıcak ömrü varmış" demek istedi, yani ben "gebermedi geberesice" gibi bi anlam çıkarmadım ilk okuduğumda.
gorumcemle turkiye tatilimde ilk defa tanistim ve 1 ayda kendisinden gercekten nefret ettim.bazi arkadaslar nefret cok agir bir kelime diyebilirler.bende aynen burda baskalari yazdiginda o sekilde dusunurdum ama yuzyuze gorusmeyince insanlari taniyamiyormussun.
allah onu bildigi gibi yapsin onun yuzunden hastanelik oldum.
abisine ve ailesine yakismadigimi abisine benim yanimda bu kadini bosa abi demesi bardagi tasiran son damla oldu .bende elimdeki cay bardagini suratina firlattim bardak kirildi yere dustu
cok kotu seyler yasadim. hakkimi helal etmiyorum.
ozaman ya kısmını yazmasaydı olurdu :kedi:
yani bende yanlış anlamış olabilirim:kedi:
canım benimya
görümcen bekarmıydı:uhm:
nekadar kolaymış onun için :dilcikar:
ALLAH bildiği gibi yapsın:mymeka:
evet bekar ve 30 yasinda benden yascada olgun kendisi .onu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine rabbime havale ettim.
gorumcemle turkiye tatilimde ilk defa tanistim ve 1 ayda kendisinden gercekten nefret ettim.bazi arkadaslar nefret cok agir bir kelime diyebilirler.bende aynen burda baskalari yazdiginda o sekilde dusunurdum ama yuzyuze gorusmeyince insanlari taniyamiyormussun.
allah onu bildigi gibi yapsin onun yuzunden hastanelik oldum.
abisine ve ailesine yakismadigimi abisine benim yanimda bu kadini bosa abi demesi bardagi tasiran son damla oldu .bende elimdeki cay bardagini suratina firlattim bardak kirildi yere dustu
cok kotu seyler yasadim. hakkimi helal etmiyorum
evet bekar ve 30 yasinda benden yascada olgun kendisi .onu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine rabbime havale ettim.
birinciye yapan ikinciyede yapar valla hic affetmez:umursamaz:benim kayınvalide kaynımın düğününde 4 altın ayırmış kendıne dugune gelmeyecekler ona vermıs..oda saklamış kendıne...bende şimdi şüpheye dusuyom banada yaparmıı...
benim kayınvalide bı pıknık ertesı (ben pantolonla gıtmstm)benımkıne demıs oglum mawro pantolon gıymesın baban kızıyo...cıldrdım resmen ona noluyo dedım benm annem babam var ona mı kalmış..benımkıde guya benı ıkna edecek o senı sevıyo korumaya calışıo..bende dedım benı benımsememış benımseseydı mudahale etmezdı..ben onun geleneklerını devam ettıremem..bıdaha bole bısı derse bana desın (benden cekınıyo sanırım)yada sen sustur bana böle seylerle gelmesın bıdaha...bılıyoya sen bana solıcen oda senı kullnaıyo...bende artık gıtmıyom evlerıne gecengun mantı yemege cagırdı..gıtmedım bende...
yok canım yurtdışında değilim formalite icabı işte annadın sen onu:)).canım bana karşı şiddet olmadı hiç bir zaman ama sadece laflar var..yaban gülüm yurt dışında yaşıyorsun sanırım
orada senin hakların olması lazım gülüm
şiddet yasak sanırım şikayette bulunsan çokmu canını acıtır acaba
hep çocukda yok ne diye kahrını çekiyorsun canısı
yabangulumm
neden ?ona mecbur degilsin ki tatlim.hep diken uzerindesin bu sekilde de..sen kotu birsey yapmasan bile onlarr viziltidan bile sikayet eden tipler..senin onayin olmadan bir isler cevirmis nasil yapmis anlamadim simdi ama yaptigi suc,keske sikayet etseydiniz..gerci olan olmus..
sen saygisizca davransan onlara laf soylesen kavga cikarsan tamam esin hakliidir..
ama onlar alinganlik yapip herseyden nem kapan sikayet eden tipler..
sanada yazik degil mi..ins.bir an once aydinliga kavusursun canim.cok iyiniyetli ve sabirli bir kadinsin..
ben biraz topluyum ve esmerim.
benim kaynana ne zaman yeni gelen bi gelinden bahsetse güzelmi dediklerinde güzel olmaz mı akça pakça(beyaz) dal gibi incecik der. çokta tın.
bu gibi şeyler dışında allah için hiiiiç kötülüklerini görmedim. nefayda nede zarar. inkar edersem gözüme durur.