Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

Görüpte tepkisiz kalan ya da ısrarla eşine bahane bulan o kadar çok erkek var ki ne yazıkki.. :mymeka:

yabangülüm yaşadıkların için çok üzüldüm. ınşallah en yakın zamanda bu durumdan kurtulursun eşin seni anlayacak duruma gelir (gökten taş mı düşer bilmem ama) Allah isteyince olur herşey.
benim kayınvalidem kendi kayınvalidesiden çok çekmiş onun için bana hiç çektirmedi.5 yıllık evliyim öyle inci denecek bir lafını duymadım. bende görümce yok elti var ama o da bu aralar kaynımla çok kötü sanırım bugün yarın boşanacaklar. Allah kaynana görümce zumü çekenlere yardım etsin.

evt cnm 1 ay 2 gundur evlıyım şuan kaçarak evlendiğimi bilmiyosun sanırım
canim tebrik ederim daha çok yenisinŞeniz
bende 5 aylik falanim yeni sayilirim
ama sende sunu gözlemledim çok iyi niyetli duruyorsun
tamam kaçmiş olabilirsin bu onlara seni ezme hakkini vermez
tavrini koy mesafeli davran çocuk gibi kocanin savunmasini bekleme
kocandan değil senden tirsinlar oki

ay çok fena bir gelinim demi:icecream:

8 senelik evliyim ama senden öğrencek çok şeyim var, ilgiylen takip ediyomkaydirigubbakcemile3

teşekür ederim amin canımmmm..canım benim kaynanamda çok çekmiş kaynanasından kendi öyle diyor ama o bana beterini yaşatıyor.oda hiç sesim çıkmadığı halde.tek suçum susmak onada mecburum.:çok üzgünüm:

8 senelik evliyim ama senden öğrencek çok şeyim var, ilgiylen takip ediyomkaydirigubbakcemile3

ay canim zor değil sadece dik durup mesafeli olcan
birşey söylendiğinde pat cevabin vercenkaydirigubbakcemile5
ha bu demek değildir anlaşamiyorum geçinemiyorum
kayinvalidem genel anlamda iyidir incileri olunca bende ona bi laf söyleyiveriyorum gıkı çikmiyor

ben yeni evliyim ve bazi maddi sorunlar yüzünden
en azindan ben iş bulana kadar kayinvalidemlerle oturuyoruz
gecen artik dayanamadiğimi ayri eve çikmak istediğimi söyledim eşime
oturup eşimin maaşinin hesabini yaptik
kiraya çikamazdik o parayla:1no2:
bir an önce bir iş çiksada evimize çiksak dedim çildircam yapamiyorum ayni evde yabanci insanlarla dedim
onlar benim ailem dedi ama eşim
senin ailen ama benim hiç birşeyim değiller dedim:umursamaz:
eşim hemen neden noldu aşkim birşey dedilerse söyle ben dikilirim karşilarina dedi:icecream:
ne münasebet ne diyebilirler ki dedim birşey deseler senden önce ben benzetirim zaten dedim:roflol::roflol:
eşimin bana bakişi aynen şu oldu:1shok::1shok:

iki hafta önce trden geldim
bilen arkadaslar biliyor tüp bebek yaptirdim neyse
esimle tedaviye baslamadan önce kisa bir antalya tatili yaptik
sonrasinda tedavi felan derken baya bir para harcadik
neyse bunlar ikide bir borclarimiz var falan diyip duruyorlar bende istemesinler diye sürekli ay cok para gitti hayatim paramiz yeticekmi muhabbeti yapiyorum
kayin valdem bana dönüp ne dese
paraniz yok ama masallah her yil 5 yildizli otellerde tatil yapmaktan geri kalmiyonuz:1shok::1shok:
o an sok oldum cvp veremedim
acayip icimde büyüdü neden cvp vermedin diye hala kahroluyorum

doğru söze ne denir :lepi:

rengarenk canım şimdiden tavrını koyman iyi.ilk başta önemli bu yoksa daha sözünü geçiremezsin benim gibi(

Aslında ben bunların kötü oldugunu bilseydim o tavırla yaklasırdım,tabiki herkes gıbı aynı yerde yaşayınca öğrendim Bazen öyle bi yükleniyolarki köyden mi kız aldılar diye düşünüyom,sanki ben cahil,hiç bişey görmemişim de onların söylediklerine katlanıp,haklı bunlar dememı beklıyolar kafamçokkarıştı allah akıl fikir versin tezelden bunlara :Saruboceq:

bide kayinvaldem bana pantolon giyorum diye laf dokundurdu esim salondaydi duymaz saniyordu ama duydu
tam ben agzimi acacakken firladi geldi
_ ne olmus anne karim pantolon giyorsa dedi
kaynanam: üstü kadin alti erkek
demezmi
esimde benim karim gaayet düszgün giyiniyor acikta bir tarafi yok sen önce torununa söz gecir sonra elestir

torunu dedigim görümcemin kizi cok rahat mini etek felan

bunu söylerken kücük görümcemde mutfaktaydi hic biri cikipta cvp veremedi

kiz zaten zar zor bi koca buldun o da koycak seni kapinin önüne oh olcak:mymeka:

keşke senin paranlamı 5 yıldızlı otelde tatil yaptık deseydin.o zaman vardı şimdi yok dimi kime nelmaz:

amin canım.bari sen ezdirme kendini.kaydirigubbakcemile5

vay be, taktir ettim eşini, böyle şıp diye söyletmeden karısını savunan kocada zor bulunur hani

bunlarin disinda kaynancigim melek gibidir gercekten cok severim
hatta tedavi gördügm süre bana bebek gibi bakti hic yerimden kaldirmadi
benimle beraber agladi
ama insan oglu iste bazen acayip patavatsiz oluyorlar

çok şükür eğleneceğimiz gezeceğimiz kadari var deyip:icecream:
orta yerinden catlativerseydin kadini:roflol::roflol:

valla süper ötesisin ne diym!!!!!! :1hug:

keşke senin paranlamı 5 yıldızlı otelde tatil yaptık deseydin.o zaman vardı şimdi yok dimi kime nelmaz:

amin canım.bari sen ezdirme kendini.kaydirigubbakcemile5

benimde kizdigim o sanki dilim tutuldu
aslina kayinvaldemden böyle sözler duymaya alisik degilim belki o yüzden
allahtan yilda bir gidiyorum iyi anlasiyoz ddemekki hep bir arada olsak kanli bicakli olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…