Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

bide kayinvaldem bana pantolon giyorum diye laf dokundurdu esim salondaydi duymaz saniyordu ama duydu
tam ben agzimi acacakken firladi geldi
_ ne olmus anne karim pantolon giyorsa dedi
kaynanam: üstü kadin alti erkek
demezmi
esimde benim karim gaayet düszgün giyiniyor acikta bir tarafi yok sen önce torununa söz gecir sonra elestir

torunu dedigim görümcemin kizi cok rahat mini etek felan

bunu söylerken kücük görümcemde mutfaktaydi hic biri cikipta cvp veremedi

eşine helal olsun valla maşallahhhhhhhhhhhhhh.alkisalkisalkis

iki hafta önce trden geldim
bilen arkadaslar biliyor tüp bebek yaptirdim neyse
esimle tedaviye baslamadan önce kisa bir antalya tatili yaptik
sonrasinda tedavi felan derken baya bir para harcadik
neyse bunlar ikide bir borclarimiz var falan diyip duruyorlar bende istemesinler diye sürekli ay cok para gitti hayatim paramiz yeticekmi muhabbeti yapiyorum
kayin valdem bana dönüp ne dese
paraniz yok ama masallah her yil 5 yildizli otellerde tatil yapmaktan geri kalmiyonuz:1shok::1shok:
o an sok oldum cvp veremedim
acayip icimde büyüdü neden cvp vermedin diye hala kahroluyorum

bende olsam kahrolurdum:nazar:

geçen eşim,görümcem çarşıya çıktık.beraber yürüyoruz kaynanamların komşusu görümceme biz dikiş nakış kursuna gidecez sende gel demişler.oda makinam yok demiş.onlarda bizim makinayla yaparsın demişler..bende eşimde bana dikiş makinası alırsa kursa gidicem dedim(zamanı belli değil)görümcem hemen komşular söylüyorda sen demiyorsun benim makinayla yaparsın.bende makina yokki nasıl söyleyeyim alırsak yaparsın dedim.yok kalsın ben istemiyorum senin makinanı dedi.ben sesimi çıkarmadım ortada fol yok yumurta yok görümcem bahane aradı laf söylemek için bulduda. sonra ben eşimin diğer tarafına geçtim..sinir oldum sen bilirsin demek geldi içimden diyemedim..eşimde hiç sesini çıkarmarmadı.

canim tebrik ederim daha çok yenisinŞeniz
bende 5 aylik falanim yeni sayilirim
ama sende sunu gözlemledim çok iyi niyetli duruyorsun
tamam kaçmiş olabilirsin bu onlara seni ezme hakkini vermez
tavrini koy mesafeli davran çocuk gibi kocanin savunmasini bekleme
kocandan değil senden tirsinlar oki:nazar:

ay çok fena bir gelinim demi:icecream:

teşekkür ederim cnm!!! bende seni tebrik ederim allah mesut etsin:)
bende biliyorum beni ezme haklarının olmadıgını,ama ben hala iyi niyetle yaklaşma huyumu bırakamadım,son noktaya kadar sabrederim emmeeeee sesim çıktı mıydıda çok pis çıkar sengözlerimebaksanab

kiz zaten zar zor bi koca buldun o da koycak seni kapinin önüne oh olcak:mymeka:

ay koyarsa koysun yemişim kocayi:icecream:
kaybetme korkum yok kimseyi adam olursa yaninda olurum olmazsa
işe girip kendime ev tutarim tek başima yaşarim :icecream:

bunlarin disinda kaynancigim melek gibidir gercekten cok severim
hatta tedavi gördügm süre bana bebek gibi bakti hic yerimden kaldirmadi
benimle beraber agladi
ama insan oglu iste bazen acayip patavatsiz oluyorlar

benimde tam tersi z@z@ kafa:nazar:
k.pederim patavatsiz sapur supur tuhaf bir adam
dün karisina diyoki sende yat ne kalkiyon erkenden
herkes yatiyor öğlene kadar (başkalari ben oluyorum bu arada:icecream:)
takiyormuyum hayir konuşup konuşup duruyor kendi kendine:icecream:
bugün ramazan dolayisi ile 5 de yatip 1:30 da kalktim kalkmasaydin yatsaydin kizim
ne kalkiyon erken dedi daha:1shok:
bir dediği bir dediğini tutmuyor garip bir adam ya
işte o patavatsiz olduğu anlarda bende laf sokuyom bazende eşime anlatiyorum
baban lafini sözünü hiç bilmiyor diyerekten
ama böyle söyleyincede acaba benmi yanliş anliyorum diyerek aciyorum bazen:nazar:

geçen eşim,görümcem çarşıya çıktık.beraber yürüyoruz kaynanamların komşusu görümceme biz dikiş nakış kursuna gidecez sende gel demişler.oda makinam yok demiş.onlarda bizim makinayla yaparsın demişler..bende eşimde bana dikiş makinası alırsa kursa gidicem dedim(zamanı belli değil)görümcem hemen komşular söylüyorda sen demiyorsun benim makinayla yaparsın.bende makina yokki nasıl söyleyeyim alırsak yaparsın dedim.yok kalsın ben istemiyorum senin makinanı dedi.ben sesimi çıkarmadım ortada fol yok yumurta yok görümcem bahane aradı laf söylemek için bulduda.sonra ben eşimin diğer tarafına geçtim..sinir oldum sen bilirsin demek geldi içimden diyemedim..eşimde hiç sesini çıkarmarmadı.

ay havadan nem kapmak diye buna diyolar herhal:mymeka:

bugün ramazan dolayisi ile 5 de yatip 1:30 da kalktim kalkmasaydin yatsaydin kizim
ama böyle söyleyincede acaba benmi yanliş anliyorum diyerek aciyorum bazen:nazar:

tabee, sen öğlene kadar yat, geceye kadar KK hakketten cadı gelin canım:dilcikar:

ay koyarsa koysun yemişim kocayi:icecream:
kaybetme korkum yok kimseyi adam olursa yaninda olurum olmazsa
işe girip kendime ev tutarim tek başima yaşarim :icecream:

benimde tam tersi z@z@ kafa:nazar:
k.pederim patavatsiz sapur supur tuhaf bir adam

kaynananin kötüsüyle bas olurmusta kayinpeterinkiyle ´bas olmazmis
ne yapicakmissin erkenden kalkipta agirda inekmi sagicaksin allah allah ne garip insanlar var allah kolaylik versin
aynen devam yürü be kim tutar seni

cadi seni bir arkadasima acayip benzetiyorum valla oda ayni senin gibi pek bir hazir cevap
sonun benzemesindelikafadulden

canım allaha havale etmekten başka çarem yok.mesela benim bebek olmuyor kaynanam annen seni doktora götürseydi doktora(evlenmeden önce)yok oğlumun şansı,ilaç alıyorduk oğlumun parasımı var diyordu.şimdi görümcem benim 10 mislim para harcadı olmuyor sesi kesildi şimdi.ne gereği var dimi bana veren allah herkese verir.rabbim böyle bişeyle kimseyi sınav etmesin zor bi durum.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin önce görümceme sonra bana versin..eşim ne olursa olsun değişmez benide hep ezdirecek biliyorum.severek evlendiğim için aileme bişey söylemiyorumsenağlama

Durumunuzu okurken çok sinirlendim hem size sahip çıkmayan eşinize hemde size; kendinize hiçmi saygınız yok nasıl bu kadar ezdiyorsunuz kendinizi sizde ana kuzusu değilmisiniz? O kurken o kadar sinirlendimki siz nasıl dayanıyorsunuz, çocuğunuz da yokmuş belki de bu daha hayırlı sizin için.. Bu adamdan çocuk yapıp çocuğunuzudamı ezdireceksiniz?

geçen eşim,görümcem çarşıya çıktık.beraber yürüyoruz kaynanamların komşusu görümceme biz dikiş nakış kursuna gidecez sende gel demişler.oda makinam yok demiş.onlarda bizim makinayla yaparsın demişler..bende eşimde bana dikiş makinası alırsa kursa gidicem dedim(zamanı belli değil)görümcem hemen komşular söylüyorda sen demiyorsun benim makinayla yaparsın.bende makina yokki nasıl söyleyeyim alırsak yaparsın dedim.yok kalsın ben istemiyorum senin makinanı dedi.ben sesimi çıkarmadım ortada fol yok yumurta yok görümcem bahane aradı laf söylemek için bulduda. sonra ben eşimin diğer tarafına geçtim..sinir oldum sen bilirsin demek geldi içimden diyemedim..eşimde hiç sesini çıkarmarmadı.

abin bana makine alırsa sende kullanırsın deseydin bu seferde sen bana havamı atıyon derdi:nazar:
bişey demediğin iyi olmuş:nazar:

hele benim kayinpeder melekdir zorunlu melek yani
esimle bekarligindan beri hic anlasamazlar daha dogrusu bütün cocuklariyla ama esim cok asi bir cocuk olmus babasiyla sürekli kavga ayni sofraya oturmazmis biz evlenirkende iyi baba rolunde cebinden tek kurus cikmadi

simdide oglum dedimi agzindan on tane cikiyor sanki
bu sebeple ne bana ne esime tek kelime igneleyici söz söylemez
kendi haline

canım,şu topiğe yazdığın ilk mesajdan itibaren acaba kaynanan, görümcelerin ve kocan birlik oldular da sana kamera şakası fln mı yapıolar acaba diye düşünüyorumCADIARZU
ya da kocan sen farkında olmadan psikoloji masterı yapıo da tez konusu olarak seni mi seçti acabaCADIARZU
yaptıkları şeyler normal ötesi olduğu için normal bi gerekçe düşünemiyorum. herkes Allah sabır versin diyo ama ben Allah kurtarsın diyorum bacım, şu mübarek günler ya kocan ve ailesinin islahına,ya da senin onladan kurtulmana vesile olsun. iki rahmetin birini versin Rabbim,hangisi hayırlıysa artık:Saruboceq:

kaynananin kötüsüyle bas olurmusta kayinpeterinkiyle ´bas olmazmis
ne yapicakmissin erkenden kalkipta agirda inekmi sagicaksin allah allah ne garip insanlar var allah kolaylik versin
aynen devam yürü be kim tutar seni

cadi seni bir arkadasima acayip benzetiyorum valla oda ayni senin gibi pek bir hazir cevap
sonun benzemesindelikafadulden

neden nan noldu onun sonudelikafadulden

kötü demiyimde k.pederim için patavatsiz sözünü sohbetini pek bilmez:nazar:
bunami gibi artik yoksa kötü niyetli falan değil tabi yaşli diye istediği gibi
konuşçak hareket edecek diye bir lüksüde yok alirim anahtarini yoksa:mymeka:

yaban gülü burada en çok üzüldüklerimden birisisin sen,sen cvp versende vermesende onlar istedikleri zaman seni suçlu çıkarırlar Çok üzgünüm çoook senin çağresizliğin beni çok üzüyo :KK43:

yabangülüm simdi cok sinirlendim kayinvaldene allah herkesi bildigi gibi yapsin baskasinin zayif noktasiyla onu ezmeye calismak
allah kimseye vermesin benimde sorunum ayni
allah razi olsun bizimkiler asla konusunu bile acmazlar
hatta ben üzülüyorum agliyorum diye onlar benden fazla üzülüp aglar dua ederler
eger bunu firsat bilip yarama tuz basma cürretinde bulunsalardi zaten ömür boyu yüzüne bakmazdim

X