- 25 Mart 2009
- 4.652
- 6
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
canım biz görüçü üsülü evlendik öyle bi saygısızlığım yok ama cephe aldılar işte ne yaptıgımıda bilmiyorum
çok yönlendirmeye kullanmaya çalıştılar yem olmadığımdan olsa gerek
sende takma kafana oldumu canısı sınır koy pek muhatap olma
ben öyle yaptım gene pek rahat bırakmadılar
aldırış etmeyinçe şimdilik suspuslar
sinir oldukları kadar da bazen komiklerde
bir araya geliyorlar ya 3 gün iyiler bacı bacı sonra kavga ooooooo biçim ve solukları evlerinde alıyorlar:roflol:
merhaba kızlar.yazdıklarınızı okudum çok üzüldüm Allah hepinize sabır versin kolaylık versin.birazda ben kayınvaldemi anlatayım.kaybedeli dün tam 3 ay oldu.o günden beri kolum kanadım kırık (bunları yazarken bile salya sümük ağlıyorum) dünyanın en iyi insanıydı sevgi doluydu hep arkamdaydı oğluyla tartışsam onu arardım dertleşirdik .yaz olsada birlikte memlekete gitsek ,yazlığa gitsek diye iple çekerdim .eşim yapmak istediğim birşeye karşı çıksa kayınvaldemi araya sokardım bi yere gitsem ben gelmeden önce evimi temizletirdi. yemeklerimi yapardıki eve gelince yorgunargın uğraşmayayım..çocuklarıma bakardı,git süslen püslen gez,kocanla tatile çıkın yemeğe çıkın gençsin sen derdi .bana 17 sene annelik yaptı .Allah ondan razı olsun..... hiç birşeyden cennete gidemese ,en iyi kaynana kontenjanından cennetlik :)))) yok zaten melek gibi bir insandı .inşallah meleklerin arasındadır .onu çok ama çok özledim.farkındayım destan yazdım ama o çok daha fazlasını hak ediyor.ben çok şanslıyım 3 tanede görümcem var 3 ü de kardeşten öte .umarım sizde eşinizle çocuklarınızla çok mutlu olursunuz
iyiler erken gidiyo anacım.senağlama bak bizimkine, 85i geççek hala dipdiri karı benneyaptımki
iyiler erken gidiyo anacım.senağlama bak bizimkine, 85i geççek hala dipdiri karı benneyaptımki
Dippçik gibi yaniii..:1ninca:
¤ decemBer ¤;8570259 .!.:hepimizi gömer diyom annem kızıyo, ağzından yel alsın diyo :mymeka: gerisini siz düşünün.
tüylerim diken diken oldu,bu aileler işin içine neden neden neden giriyolar ya!!!!!!!! :mymeka: bi insanın geleceğiyle,gururu ve mutluluğuyla oynamaktan ne anlıyo bu alçaklar :çok üzgünüm:
ahh bu kaynanaların incileri bitermi bitmezzz en iyi kaynana ölü kaynanadır insan bilse yetimini bulur :1closedeyes:
size bi inci daha yazayım ben o zaman fisfisfis
Evimde yaptığım ilk yemegim yani tepsi böreğimin hikayesi
aşkıma bi ben yemek yapayım dediydim tabi illa kaynanamlarda yeme zorunlulugu vardı ama o gun yemeyıp hazır yufkadan tepsi böreği yaptım turkbayragi eşim bayılınca tadına hemen kaynanamlarada indirelim dedim; indirdim ve kaynanam suratıma moron moron bakıp"bu ne dedi" bende börek yaptım malzemelerını alalı epey oluyodu bozulmasınlar diye yaptım dedım(güleryüzle) o da"söyleseydinde hep beraber yapardık dedi Çok üzgünüm çoook sonra kafasını çevirdiiiii..... bende eve döndüm ama hevesim kursagıma yapısmıs bi şekilde