- 13 Ocak 2015
- 1.996
- 1.960
- 45
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #5.841
Tövbe yarabbim allahın yarattığına kusur bulunmaz ama birde yüzünü görsen şeytan görmüş gibi kaçarsın tövbe yarabbi.Allah bile yüzünden nurunu almış kadınınBazen sanki kaynanalarin içine şeytan giriyor. Insanlik dışı davranış yapıyorlar
Ne merakı allah aşkına dediğin gibi rapor almak.Bizimkiler ayda bir bile görüşmüyorlardı bekarken.3 yıl sevgili olarak geçirdik 2 kere geldiler oğullarının yanına.eşim bekarken mecburiyetten sadece 2 bayramda giderdi.yıllık izinlerinde birlikte tatile giderdik.Aslında benim eşiminde ailesiyle pek ilgisi yok.O yüzden şuan görüşmememiz daha kolay oldu.aynen dediğiniz gibi. amaç bizi huzursuz etmek :)
eşim evlenmeden önce 3-4 günde bir ararmış o zaman farklı illerde yaşıyorlardı.
şimdi akşam 10.30 dan önce her gün konuşma adeti edindik durduk yere
aramazsak merk ediyorlarmış. sanki başımıza ne gelecekse. günlük rapor istiyorlar. ne yaptınız bi yere gittiniz mi felan .
inci mi bilemiyorum ama rahmetli babamı toprağa verdik,eve geldik on dakika önce en sevdiğim insanı bırakıp gelmişim;"kalk oğluma çay yap" demişti,onun cenazesinde ben de kızından isterim artık bi çayy
Evlendikten sonra aradan 4 - 5 ay kadar bir süre sonra eşimle kayınvalidemlere gittik. Ayrı şehirlerdeyiz. Düzenli yaşam vs. Evlilikten sonra kilo almak normal der ya hani herkes. Eşim de güzel kilo aldı gözle görülür şekilde hem de göbeklendi falan. Neyse kayınvalidemlere bize hoşgeldine gelen herkes eşimin akrabaları vs "ay Nasıl kilo almış nasıl yakışmış" diyorlar eşime, benim için de maaşallah güzel bakmışsın eşine diyorlar kaynanamın cevap : "şişkinliktir o şişkinlik. Yol uzak, Hava değişiminden oluyor öyle!"
Birkaç gün sonra da küçük kaynım yenge abim nasıl kilo almış öyle çok yakışmış ben de kilo almayı istiyorum alamıyorum dedi bana. Ben de sen de abinin yaşına geldiğinde evlendiğinde kilo almaya başlarsın belli bi zamandan sonra öyle oluyo insan dedim. Düzenli yaşam ve yaş unsurunu vurgulamak istemiştim. Kaynanam yine atladı ordan "Abinin,sizin çocukken yedikleriniz sağlam, depolarınız sağlam ondan kilo aldı abin."
Seninki sevimli deliymiş
- Gecen kv bızı ıftara cagrdı neyse yedık ıctık ben ve kp masayı topladık benım kv otrr kp yapar
kaldrma yıkam ıslerını dedım baba sen dur ben yapm dedım kv otruo hehe neyse ortalı topladok bulasıları makınaya koydum salona grldım cay ıcecez neyse kv dedı bı yogurt corbası yap hadı dedım yapım aslnda kv cok severım cok ıyı nıyetlıdr neyse oruc basına vurdu sankı ogum ben yogurt corbasını yaprken geldı yanıma hıc sevmıom bunu anca karıstr dur cekılcek dert degıl dedı ben sokkk ben karıstrıom ya bıraksam toplanır ya hep dedım he bılıom ondan sen yap dedım demezmı sonra benım kaynım geldı dıo benım anam yaprmı hıc yenge alaskına ver ona makranayı ver ona pılavı ver ona hazır corbayı o ugrasırmı dıo koptuk yanı benım kv hep kolaya kacar varan 2 bıgun sulu kofte yaptım kv gotrdum herkez yıyıo kım yaptı bunu ne guzel dıolar kv kp dıo patsi53 yaptı couklar dıo yanı sen hıc bole sey yaprmısın daya makrnayı srn dıolar kv dıo arkada makarna var dıe benım kv bole hıc bısyme karısmaz allh var ama arada bı kafa gıdıo
bazı topiklerde de paylaşmıstım arkadaslar sızlerle ama bu incilerin ardı arkası kesilmiyo bende yeni bi topik açayım dedim buyrunnnnnnnnn ilk inciler benden gelinlik bakmaya gittiğimiz bir butikte kaynanamla tezgahtar kız arasındaki diyalog "bu kız kaçıp geldi bize üstelik uzaktanda değil ....mahalleden.....mahallesine!!!!! bu konuşmayı pazarcıdan çerezcisine kadar herkese yaptı
gelinlik aldıgım yere ilk girdiğimizde modellere bakarken görümcem"biz böle uzun duvaklı,kabarık modelli,kırık beyaz gelınlik bakıyoruz,oturdu koltuga herkes modellerı ona anlatıyo,ben kenarda :1shok: böleyim... sonra dedim ki gelin benim bu sefer millet :1shok: böle oldu...
Evlenmişim evimde kurabiye yaptım ve eşime dedimki aşagıyada sen indir(kaynanamla altlı üstlüyüz) üzerimde de seksi bi geceliğim var,eşim bişey olmaz sen seslen merdivenden ver dedi ok dedim.görümcem beni merdivenlerde gördüğünde ayaklarımdan başlayıp süzüp o seksi geceliğin içindeyken söylediği şey"oğlan çocugu gibi olmussun heheheh" :dilcikar:
simdi nasil peki kayinvaliden?Bende de inci çok kizlar :) esimle 1 buçuk yillik evliyiz 14 ayda nisanli kaldik. Bunlar beni istemeye geldiklerinde bana nasil iyi davranıyordu kaynanam. Ta ki artik oğlunun elden gittiğini anlayincaya kadar. Çok sürmedi 1 ay sonra kadim 360 derece döndü. Nisanliyken farklı sehirlerdeydik. Benim yanima gelirdi 1 gece kalmaya. Eve girdiği andan başlarda bi telefon açmaya ertesi gün otobüse binene kadar arardi 20 defa arardi. Neyse evlendik daha gerdekten yeni ciktik 1 günlük evliyiz esimi borç dagitmaya gönderdi ikinci gün buğday toplamaya gonderdi. Üçüncü dördüncü gün pikniğe gittik kocamla hic başbaşa kalamadik. Balayina gittik tam bi fiyaskoydu. Eşimin teyzesi bodrumda yasiyor. Biz nisanliyken bize paralari boşa gitmesin otele ne gerek var gelsin benim evde kalsinlar bende arkadasima gider kalirim dendi. Biz gittik bodruma 10 gün kaldik teyzesi hic evden cikmadi. Annesi günde 4.5 defa telefon acti simdi napiyosunuz nerdesiniz sonra napicaksiniz diye. Gecenin birinde napiyosunuz diye telefon acti tabi ben artik sinirden catladim orda büyük kavga ettik ben geri babamin evine dönücektim. Sende git ananla yat ananın koynundan cikma dedim otogara gitmeye eevden ciktim. Esim geldi özür diledi gonlumu aldi neyse baristik. Ertesi gün aksam döndük zaten. Balayi öyle burnumuzdan geldi. Tabi dönünce herşey daha kötüye gitti. Her gün kavga her gün gürültü kayinvalidemin yüzünden. Ben kayinvalidemle oturuyordum. Beni evde adamdan saymazdi ben yokmusum ben o evde yasamiyomusum gibi davranıyordu.. Birgün kendilerine kahve yapmis bizde yatak odamizdaydik elinde tek fincanla odaya geldi o fincani oğlunun eline verdi gitti. Tabi ben Delirdim beni adam yerine koymuyo diye. Be kadin ya hic getirme yada getirdiysen bu biri arrti yarisini sen iç yarisini sen iç demedi. Amaci bizim aramizi bozmakya zaten. Esimle kavga ederdik anlattirirdi anlatinca da benim oglum yapmaz derdi Neyse en sonu artik dayanamadim gecen sene yazin sonunda boşanma kararı aldım esimden. Kafamda sildim bitti diye. 2 hafta geçti esim aramaya mesaj atmaya basladi. Ben artik annenle ayni evde oturmam evi ayiracan dedim. Esim kem küm etmeye başladı ben yapamam gecinemem bilmem ne diye. Tamam dedim madem öyle ben geliyorum kalan esyalarimida alicam dedim. Gittim işte kayinpederim anlayisli ciktida bizi eden kovdu sizin evi ayiracam ev bakiyorum diye 5 ay oldu ayrilali hala laf sokmalarina devam eder kaynanam ama artik ben cevabini veriyorum yüzüne