Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

okurken sanki ben yazmışım gibi oldu sanki benim kayıvalidem yani bu kadar olur

Hep öyle olur diyorlar bakalım bende gelen eltimi kıskanacak mıyım hehhhe

Şaka bir yana da Allah korusun..Dikkat et derim canım..Sözlün farkında olduktan sonra çok sorun olmaz..Yeter ki ol bilsin =))

kız valla sen aynı beni anlatıyon heeee

şöyle kendi aileleri için bizim aileleri karıştırınca deli oluyorum

Hep öyle olur diyorlar bakalım bende gelen eltimi kıskanacak mıyım hehhhe

Şaka bir yana da Allah korusun..Dikkat et derim canım..Sözlün farkında olduktan sonra çok sorun olmaz..Yeter ki ol bilsin =))

ayy ALLAHıma binlerce kez şukur olsun maşallah yani kimin neyin nesi oldugunu sozlumde bende cok ıyı anlayabiliyoruz zaten insan ilk konusmasından kendını bellı eder derler ya o misal ben ilk gorur gormez notumu verdım sok olmustu sen nerden bıldın dıye ama gercektende tanıdım kadarıyla kıskanc gezme meraklısı(ev ev gezen tiplerden) ve acayıp buyumuste kuculmus mısalı bılmıs bısey o yuzden pek muhattap olmam gıbı gelıyor zaten bunuda sozlume soyledım yanı...

boşandırmak mı? kim oğlunun mutsuz olmasını, yuvasını yıkmasını ister ki? size göre ve hakkınız olduğu üzre eşinizle yemek istemişsinizdir. ama onun aklında hangi düşünce vardı acaba? siz boşandıracağını düşünüyorsanız, belki o da sizin oğlunuzu ondan yavaş yavaş ayıracağınızı falan düşünmüştür.
aynı şekilde şimdi ben abimin eşinin neler yaptığını anlatsam... ama bütün herşey karşı tarafın sırf kötü yönlerini düşünmekten kaynaklanıyor. niçin hayatı kendinize bu kadar çekilmez hale getiresiniz ki.

Tam bilmiyorum ama katıp karıştırıp anlatacağım
İçi orta yaşlı kadın dolu bir kamyon kaza yapmış ve kurtulan olmamış bütün gelinler göbek atıyormuş 1 taneside köşede ağlıyormuş “neden ağlıyorsun çokmu iyiydi kayınvaliden “ demişler “ben kayınvalidemi evde bıraktığıma ağlıyorum” demiş

işte bu sorun yok demektir güzelim )) Sen kendine eşine bak yeter el elinde yüreğin yüreğinde olsun illa ki evlilik öyle toz pembe değil hiç bir zaman da olmayacak boşuna umut edip de yıkılmasın hayallerin..Ama herşeye rağmen de kutsal ve güzel bişey eşin seni sen eşini bildikten sayıp sevdikten sonra herşey iyi olur inş. tatlım..

evet canım aynen öyle bende vageçmiştim artık evliliğimden eşim gitme dedi ve abim aramızı düzeltti yani seninle aynı şeyleri yaşamışız

Ben eşimi çok seviyorum bir kez bile onun yüzünden pişmanlık yaşamadım yaşamam da inş. ama kayınvalide yüzünden çok defa pişmanlık yaşadım..bebeğimi bile aldırmak istedim..

bende aynı fikirdeyimm..Nie hayat zindan olsun nie huzurumu bozsun ama bozuyor işte..BUnu da bir örnek ile anlatayım gerisine siz karar verin..EŞİmin kardeşi sevgilisi ile atışıyor ayrılıyorlar evlilik planları yaparkenbizim ki kolunu kesiyor eşimde hastaneye götürdü 14 dikiş o kadar çok yani k.v ne dese beyenirsin siz de böyleydiniz sen bana şöyle dedin beni istemedin ki öyle bişey yok iç çamaşırlarımı kendi beğendiği gibi oalcak demişti bana bende ilk gece eşimin yanında giyeceğim çamaşırı nie sen beğenesin ilk defa evleniyorum demiştim bunu çarpıtıyor ben demişim ki alışverişe gelme biz mobilya bakmaya giderken bile kuyruk gibi hep peşimizde idi benima annem git gez kızım nişanlınla der iken o fikir edinmek için gezdiğimizde bile yanımızda idi..istemesem o zaman gelme derdim..Neyse oğlu hastanede kolunu kesmiş kadın benimle 1,5 yıl öncesini tartışıyor ve benim 4 aylık bir oğlum var sence bu kadın normal mı ?

cnm ben de senin dediğin gibi yapıyorum bazen kendimi k.anne yerine koyuyorum ,kendime bakıyorum ne yanlış yaptım diye ama yok yani hata bulamıyorum. yaşadıklarımı anlatmaya kalksam sayfalar dolar. buraya yazan kişilerde eminim benim yaptığım gibi empati yapıyorlardır muhakkak. ama kayınvadeleriimiz istiyorlarki oğluşları onlardan hiç ayrılmasın hep onların etrafında pervane olsun istiyorlar, paylaşmak istemiyorları. onlar zaten bu huylarından vazgeçerlerse ve de hayatlarımıza müdahale etmezlerse, bizimde yetişkin insanlar olduğumuzu, kendi aklımız olduğunu kabul ederlerse hiç bir sorun kalmaz gibime geliyor

benimde çıkmam lazım kızlar eşim geldi =)))

Herkese keyifli hafta sonları diliyorummmm..

Görüşmek üzere =))

Amin canım inşallah.Eşimin hakkını yiyemem çok destek oldu bana,hep beni savundu.Nişanlıyken şırnak\uludere'de görev yapıyordu,çok zor şartlar altında.Orada bile oğlunu arayıp beni kötülüyormuş,eşim tlf da ağlıyordu yeter artık diye.O kadın ermez hidayete,görümcelerim var (annelerinden farkları yok)hepsi bekar.Onlar da el kapısına gidecekler birgün bakalım nasıl oluyormuş.Eşim üzülme ne derse desin biz evlendik artık diyor ama korkuyorum ne olursa olsun.Eşime bu kadar aşık olmasaydım ve ona güvenmeseydim asla ama asla katlanmazdım.Allahım hepimizi eşlerimizle bir ömür mutlu etsin inşallah.

Aynen öyle canım,niye kusura bakayım gerçek bu.Akşam resti geçtim tamamen eşime ne ölüsüne ne dirisine giderim artık bitti diye.Eşim de sen gitmek istesen bile ben göndermem artık,oğlunun namusuna laf söyleyen benim annem olamaz falan dedi.Allah çok büyük ama birgün çıkacak bu yaptıkları bir yerinden,sabırla bekleyip izleyeceğim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…