- 29 Mayıs 2011
- 222
- 3
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #4.941
taze bı ıncı Regl bu ay bıraz gec oldum 1 hafta gecdı bıde son zamanlarda kılo almaya basladım gobusum yokdu normlade gobusumde cıkdı neyse kaynanma cıkdım bısey demeye mısafır vardı hosgeldınız dedım kız sen kılo almısın dedı hemen kaynanmda atladı hamıledır belkı ben boyle kaldım yooo oyle bısey nerden cıkdı dedım baksan gobusun cıkdı kıloda almaya basladın dedı bızde komsu ıle konsumaya devam edıoruz evet dedım son gunlerde acayıp yemek yıyorum ıkı pantalonumu patlattım sorma deıdm hala kadın hamıleısn dıyor ben yok deılım dedıkce o hala hamılesın gorumcemde ruyamda ben gordum demezmı benım ruyalar bos cıkmaz bende gordum dedım ıcmdende her gorulen ruya cıksaydı bu zmana kadar zengın olmsudum deıdm hala hamıleısn damgasını yapıstırmıorlarmı en sonunda dayanamdım anne ben bısey yaparken sen benım yanımdamıydın yada sen eve kameramı koydurtunda bızım ne zman bısye yaptımızımı takıp edıorsunda haberımzı yok soylede bılelım dedım ses yok tıp oynadı benle
çok iyi demişsin canım..oh olsun bunlara ..hemen hamile damgası vırmaya bayılı bunlar zaten...sizene kardeşim sizene....