- Konu Sahibi Rengarenk...
- #4.801
valla sana katılıyorum ipektuncer.ama bunlar başka insanlar madem yoktu ellerinde hiçbişey söylemeliydiler bende ona göre alırdım.yeri geldi gösteriş yapçam diye şunu alalım bunu alalım diye az karışmadı yani.parası olmayan insan bunu yapmaz zaten. olympias inanki onlar yüzünden evliliğimin ilk zamanları hergün ağlayarak geçti.ama şimdi takmıyorum allaha havale ettim.hakkımı da helal etmiyorum bana da harcanmış olsa o takılar sonuçta habersiz alındı ve ilk evlendiğimde çalışmıyodum.kirada olduğumuzdan ilk zamanlar zorluk çektik onlar yüzünden.hem ben gözümle görmedimki belki de birazını sakladı geride daha evlencek çocukları var.yine de günahını almak istemem.allah biliyo ya o yeter.
tüm bu sorunlar alışverişte başlıyo.zaten bir insan yolculukta ,yemek yerken yada alışverişte tanınırmış.halbuki alamıyosan tamam kimse bişey demez.ödeyecekmiş gibi yapma.gösteriş yapmaya çalışma demi.saygıdeğer olmaları ağırbaşlı davranmaları gereken günde seviyesiz hareketler yapıp kendilerinden soğutuyolar.