-
- Konu Sahibi Rengarenk...
ya, be uyuz insan, madem ayşe çok kıymetli, onu alcan, ne diye bu kızı istemeye gidiosun? senin o anda 1 daireli ikrar yerine 20 daireli ayşenin evinde olman gerekiodu mantıken di mi amaCADIARZU ah ah, vercen bu kadını ayşenin eline, bak nası parasıyla dövüyoklava: kızımı zengin kocaya vercem diye yırtınanı çok gördüm de oğlunu biyere yamamaya çalışan nadiren çıkar,o da sana denk gelmiş arkadaşım. şükret ki kocan iyi çıkmış, çözmüş hemen anasının ne haltlar karıştırdığını ve tavrını koymuş ortaya.gerisi fasafiso
benle birlikte 18 kişi konuyu takip ediyor:)))))ALLAH sorunları olanlara sabırlar karşı tarafada akıl fikir versin...
kizlar yurtdisinda oturuyorum,gecen sene hamielydim gidemedim,malum kilolar kaldi bende,esimde zayif,,bu sene tatile yanlarina gittik,kaynanamin bu seneki incisi,,tam yemek yerken ben son kalmistim sofraya oturmak icin oturdum :::: yedin yedin sistin zaten::::: dedi oylece kala kaldim gelde daha yemek ye,,onlara torun veren sanki ben degilmisim gibi,,
Sen ne diyosun cnm, benim bi arkadaşım var kayınvalidesi yemek yerken sofraya bile davet etmiyormuş ve kız hamile daha sonra eşi ve kayın pederi gelsene sofraya deyince oturmuş kayınvalidesi ne dese beyenirsin sana tabak kaşık yok git getir bari mutfaktan.. Böylelerine 7/24 beddua etsen azayyy insan bunu yedi kat yabancıya diyemez be.klava:gelinine nasıl der anlamıyorum.ee sen bişi demedin mi
Sen ne diyosun cnm, benim bi arkadaşım var kayınvalidesi yemek yerken sofraya bile davet etmiyormuş ve kız hamile daha sonra eşi ve kayın pederi gelsene sofraya deyince oturmuş kayınvalidesi ne dese beyenirsin sana tabak kaşık yok git getir bari mutfaktan.. Böylelerine 7/24 beddua etsen az
Sen ne diyosun cnm, benim bi arkadaşım var kayınvalidesi yemek yerken sofraya bile davet etmiyormuş ve kız hamile daha sonra eşi ve kayın pederi gelsene sofraya deyince oturmuş kayınvalidesi ne dese beyenirsin sana tabak kaşık yok git getir bari mutfaktan.. Böylelerine 7/24 beddua etsen az
demedem nasil diyeyim,tum aileye reklam olurum ben aslinda yasadiklarimi bi yazmaya kalksam roman olur galiba,dedigim tek sey su dunyanin uzeri varsa birgun altinada inilecek sabir sabir sabirr
ben ne zaman kaynanamlara gitsem eşimle yataklarımızı ayırır ıkı tane yatak hazırlanır ve kapı itinayla acık bırakılır
ben ne zaman kaynanamlara gitsem eşimle yataklarımızı ayırır ıkı tane yatak hazırlanır ve kapı itinayla acık bırakılır
ikrarcim yeni okudum yani oha bile az kalir sok sok sok
konusuyormusun o hanimcikla hala
yok canım kestık görüşmeyı
eşimde nadır gıdıyo arada bır mafoldumben
ben hamıle oldugumu duyunca sevınır bırakır fılan sandım ama daha beter oldu mafoldumben