Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

evet canım ya eşim harıka cıktı gercekten
sen ona bakma onun demesıyle yıkılmaz bızım yuvamız ben senın yanındayım hep dedı cok sukur Şeniz

simdilik ikrarin kaynanasini okudum sasirdim dogrusu:1shok:
ne bicim bir kadin o oyle ona neki senin evinden kimse verecegini onami soracakmissin..
iyi vermissin agzinin payini..esin yaninda olduktan sonra korkma..

ne kadar insan bu konuda detli ya
ama ben kendi incilerimden baslamayim sonu gelmez galiba
ama ne olursa olsun tek bildigim gercekten de mesafeli olmak ne olursa olsun cok az gitmeye gayret etmek yoksa ne olursa olsun gelin gelin kaynana laynana eltide eltidir
istisnalar vardir tabi ama bugune kadar benim bildigim bu kizlar

kizlar yurtdisinda oturuyorum,gecen sene hamielydim gidemedim,malum kilolar kaldi bende,esimde zayif,,bu sene tatile yanlarina gittik,kaynanamin bu seneki incisi,,tam yemek yerken ben son kalmistim sofraya oturmak icin oturdum :::: yedin yedin sistin zaten::::: dedi oylece kala kaldim gelde daha yemek ye,,onlara torun veren sanki ben degilmisim gibi,,

ayyy insan bunu yedi kat yabancıya diyemez be.klava:gelinine nasıl der anlamıyorum.ee sen bişi demedin mi

ben ne zaman kaynanamlara gitsem eşimle yataklarımızı ayırır ıkı tane yatak hazırlanır ve kapı itinayla acık bırakılır

ayyy insan bunu yedi kat yabancıya diyemez be.klava:gelinine nasıl der anlamıyorum.ee sen bişi demedin mi
Sen ne diyosun cnm, benim bi arkadaşım var kayınvalidesi yemek yerken sofraya bile davet etmiyormuş ve kız hamile daha sonra eşi ve kayın pederi gelsene sofraya deyince oturmuş kayınvalidesi ne dese beyenirsin sana tabak kaşık yok git getir bari mutfaktan.. Böylelerine 7/24 beddua etsen az

inanmiyorum yaaaaaaaaaaaaa allahim yarabbim

demedem nasil diyeyim,tum aileye reklam olurum ben aslinda yasadiklarimi bi yazmaya kalksam roman olur galiba,dedigim tek sey su dunyanin uzeri varsa birgun altinada inilecek sabir sabir sabirr

nası yaa hani.hemde hamile kadına.yanlış anladım galiba ben.yok artık yaaakötükedihüso

demedem nasil diyeyim,tum aileye reklam olurum ben aslinda yasadiklarimi bi yazmaya kalksam roman olur galiba,dedigim tek sey su dunyanin uzeri varsa birgun altinada inilecek sabir sabir sabirr

bunlarda ALLAH korkusu da yok demek ki.olsa zaten bu kadar ileri gidemezler.

ben ne zaman kaynanamlara gitsem eşimle yataklarımızı ayırır ıkı tane yatak hazırlanır ve kapı itinayla acık bırakılır

çok tanıdık geldi. benim de babanne böle, ilk 4 sene beraber oturmuşlar. annemi babamın anneannesiyle aynı odada yatırmış karı, diğer odada babam tek başına. neymiş babam erken kalkıp işe gidiyomuş annem onu uyandırırmış. ben nası oldum merak ediyom :ecrin_bebek:

ben onceden kk ya yasadigim cogu seyi yaziyordum paylasacak yer diye,kullanici adimi sildirdim,eltimin kizlari yuzunden(malum bilindik bir site)yenisini actim,artik herseye cvp bile yazamaz oldum,sanalda bile paranoyak oldum ondan kisa ve oz yaziyorum artik,siz dusunun artik buraya bile yazamadiktan sonra ne derece olduklarini

bak bu msj dan sonra aklıma bi komşumun kaynanası ile anısı geldi.bi gece eşiyle uyurlarken ark ımın eli eşinin üzerindemiymiş sarılıyolarmıymış neymiş tam hatırlamıyorum
ama ark.ım uyumamış henüz kapalı ama gözleri.kaynanası usulcaaa gelmiş ark.mın elini eşinin üzerinden çekmiş.kaydirigubbakcemile3ark.ım gülmemek için kendini zor tutmuşdelikafadulden

Biraz da +40 ablanızdan inciler dinleyin bakayım kaydirigubbakcemile3
Eşimle 30 yıl önce yeni evlendiğimizde ( sanırım birkaç günlük evliydik ) Eşim " anne bak ne güzel gözleri var değil mi ) Kayınvalidemin cevabı " senin gözlerinin nesi varmış oğlum "delikafadulden
Yine bir gün eşim annesinin yanınsa dizimde yatıyor .Kayınvalidem eşime sordu .
" oğlum onu mu çok seviyorsun beni mi " ve eşim cevap verdi " onu "delikafadulden
Ben o zaman çok utanmıştım , eşimin cevabını haketmişti ama sanırım eşim daha politik bir cevap verebilirdi. Yine bir gün kayınpeder çayımın çok güzel olduğunu söyledi .Kaynanam " o kadar çok çay koyarsam benim de çayım güzel olur dedi .delikafadulden
İşte ben bu hatalara asla düşmeyeceğim .Zamanın da gelin olduğumu ne hissettiğimi kesinlikle unutmayacağım sevgili kızlar.Daha anlatsam çok beter şeyler var ama bunlar komik olanlar.Allah rahmet etsin ben onu affettim Allah da affeder umarım .Şeniz

ikrarcim yeni okudum yani oha bile az kalir sok sok sok
konusuyormusun o hanimcikla hala

yok canım kestık görüşmeyı
eşimde nadır gıdıyo arada bır mafoldumben

ben hamıle oldugumu duyunca sevınır bırakır fılan sandım ama daha beter oldu mafoldumben

yok canım kestık görüşmeyı
eşimde nadır gıdıyo arada bır mafoldumben

ben hamıle oldugumu duyunca sevınır bırakır fılan sandım ama daha beter oldu mafoldumben

aşkınıza tahammül edemiyomuş meyvesine nası tahammül etsin diyesim geliyo ama o meyve onun torunu yahu alla alllaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…