- 9 Aralık 2009
- 2.799
- 27
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #4.521
sinoplu57 şu an üzülen sen olsanda haksız gibi görünsende keser döner sap döner gün gelir hesap döner... anlaşılan sendeki görümce saman altından su yürütenlerden... mümkün olduğunca az görüş benim bi sorunum yok imajı çiz sende ... evlenince evinin kapısı ayrı olcak o zaman mesafen daha çok belli olur.. ama şuan madem oyun oynamak istiyor sende oyunu kuralına göre oyna..... kafana takma üzülme... vereliniortak
çok saçma. anlatım nedense gerçekçi değil. gerçek bile olsa kaynana topiğinde ne işi var? ve evet, eğer anlatılan bu tutarsız hikaye gerçekse üç ay nasıl kimse hatta polis bile bulamadı,nasıl arkadaşmış bu üç ay sakladı. zavallı kocanın sigaraya başlaması mıdır masumiyet kanıtı...üç ay ayrı alınca çiftler eşit mi kilo verir de 10 kg verdiniz ikiniz de.sempatiksalakcinni hele ki o sondaki çılgınlar gibi sevişme faslı... offfff!kafamçokkarıştı
gecelik olayına koptummm ya senin görümcenin hormonları pek ii çalışmıyo galibaa
sinop 57 AYNI DURUMDAYIM SENLE ELTİM NE YAPTI NE ETTİ KILIFINI KENDİNE UYDURDU 30 YAŞINDAYIM ABLA TAVSİYESİ 4 YILDIRDA EVLİYİM HARAM ETTİ VE ETTİLER EVLENME VALLA BEN PİŞMANIM ONLARLA OYUN OYNAYAMAYIZ BİZ EVLENENE KADAR BENDEN YANA GÖRÜNDÜLER SONRA DÖNDÜLER
atusaprensesim,iyi misin? bebiş nasıl? kendi kendine moral ver tamam mı güzel arkadaşım,iş olacağa varır nasılsa. sen kızçene sahip çık. allaha emanet ol.
aynen öyle ama o lafı dedi ya öldüğüm andır annemlerden rahatsız olcaksan alırsın çocuğunu gidersin babanın evine dedi
yazıklar olsun ben annenler gelmesin dememiştim ki onu dedikten sonra attım kendimi duşun altına ağladım. ölüyodum o gece doğuruyorum sandım bütün gece ayaktaydım. doyumsuzlar
eşime dedimki banada haftada 50tl vericeksin dedim dediki kuzum sanada o parayı verirsem tavuk yerine makarna yerim dedi. zıkkım ye diycektim amaaa dedimki adaletli dağıtım yapmıyosun işte dedim. babası 65 tl haftalık alıyo annesi75 tl haftalık alıyo dün işten geldi dediki babama 100tl verdim niye dedim daha 1 gün önce harçlıklarını verdin dedim bana emlakçıda indirim yaptığını parayı hakettiğini söyledi o parayla benzin ve kontor alacakmış arabasına dedi allah harcamayı nasip etmesin harcarsada o arabayla ölümcül taklalar atmayı nasip etsin inşallah. o pisliklere haram zıkkım olsun
75+65+100=240tl haftalık bunun haricinde her ay elektrik,su kapıcı,doğalgaz (ayda 200-300 arası eltimin oğlu her kış orda kalır hasta olmasın diye yakarlar), tel faturası (40tl ve üzeeri) eve kira ödemezler ev eşimin işte beni sormayın ne haftalığım vardır ne aylığım varsa yerim yoksa yemem düzenli market alışverişimiz yoktur. pazarra hiç çıkmam işte
he bide geçen gün bana verdiği 500tl ile herşeyi halletmemi istiyodelikafadulden
çocuğun kıyafetleri +benim hamilelik ihtiyaçlarım herşey gecelikti oydu buydu=500tl buyrun hodri meydan :1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
amin inşallah benimkilerinde:enbuyukkk:görümcelerim kayınvalidem kayınpederim ....... hepsinden de nefret ediyorum.7 aylık hamileyim 7 aydır anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. hamileliğimin başlarında kayınpederimle eşim tartıştı, konuyla benim hiç alakam yok, kayıonpederim kocama sen karına karış lan karına bak gibi şeyler söyledi ben bu duruma çok kızmıştım ve konuşmamaya başladım onunla. sonra birgün onların evde kahvaltı yaparken küçük kaynıma git arabayı sat vergisi çoğaldı millet binip ben ödeyemem babalarının evinde mi gördüler(eltim ve beni kasdederek)dedi.evime indim,kaynanam geldi nasıl rol yapıyo ağlıyo falan kusura bakma diyo.aradan bikaç gün geçti eşimle balkonda sabah kahvaltısı yapıyoruz bunu gören kaynanam surat beş karış oldu neymiş biz onu çağırmamışız zaten kocası da babalar gününü kutlamadık diye kızmış hasta olmuş vs vs.. ve bu olaylar o kadar uzadı gitti ki..1,5 yıllık evliyiz düğün yaptık ev yaptırdık o kadar çok borcumuz vardı ki hepsini kendimiz ödemeye çalışıyoruz,kaynanam borçlulara bizi arattırdı para istettirdi,görümcem düğün hediyesi olarak eve çelik kapı yaptırdı onun parasını bile istediler geri. ve son nokta şimdi de evden bizi çıkarmaya çalışıyorlar,daha neler var neler.. Allah belalarını versin inşallah
ayy ne diyorsunuz siz inanamıyorum yani doğrusu inanmak istemiyorum. Nasıl iştir bu yaa.. Oh çocuk baksın onlar yan gel yat eşinize mi güvenmişler bunca zaman. Harçlığını bile oğlunda alıuyor utanmıyorlar mı. Bir de hamilesiniz siz hiç mi kayınpederinizin eli iş tutmamış emekli aylığı felan yokmu yanii. Ne demek ya 50 tll harçlık isticeksin kocan terslicek sen dilenci misin istemeden vermesi lazım beş kuruşsuz hamile halinle evde onu mu bekliyorusn ne yiyip ne içiyorsun pazara markete çıkmadan şaşılacak şey acil birşey olsa ne olacak. O eş size bakmakla yükümlü birde çocuk niye yaptın canım yaa.. Ona da yazık. Bu zamanda 500 tl ile ne yapılır ki. Siz çocuk yapmadan önce bu sorunları çözmeliydiniz ama bence tepkinizi koyun artık geç bile kalmışsınız o kadar kuzuydu madem evlenmeseydi yani.. Ailesine para var hamile karısına yok Hey Allah'ım yaa.. Allah sabır versin ne diyim..
sevgili kayınvalidemle aslında aram kötü asla değil ama insan ille takıyor mesela geçen oturmaya gittiğimizde çok zayıflamış çirkinleşmişsin daha kilo vermeye çalışma dedi tamam belki kötü niyetle değil ama hani çok zayıfta değilim ki çok zayıf bile olsam çirkinleşmişsin dememeliydilmaz: ve birde çay doldurma muhabbeti var görümcem kayınvalidemin bardağına giderken anne neden söylemedin doldurayım dedi bende o sırada içerden yeni gelip tam oturmuştum bardağı fark edemedim birden ve ben ne söyleyeyim kızlarım var gelinim var görüp kendileri doldursun hiiiç umursamadım bayanssulusmile
ben çirkinim kendimi seviyorum deseydin ya :)
Gelinler kendine güvenmeyi öğrendikleri gün. çekmeyi bırakacaklar ama daha çoook var sanırım.
ah işte ben o ara servis yapıyodum tam anlamadım bana ne söylediğini sonradan kuzenim söyledi böyle dedi sen duymadınmı diye yoksa cevap verirdimde ya birde şu aman saygısızlık yapmayayım derdi yokmu frenliyor insanı yoksaaaaklava: hani şu koca bir yalan kendi annem gibi seviyorum falan karşınızdaki ne kadar iyi olsada söylediği en ufak bir ima söz batar batmıyor diyen yalan söyler kendi annem bana çok dağınıksın ne buralar böyle dese bağırınsa asla koymaz ama kayınvalidemin ay burasıda dağılmış demesi bana gizli bir mesaj gibi gelir zor işler zor bu yaşa kadar hayatımda hiç olmayan biri bir anda anne sıfatıyla giriyor ve baş köşeye yerleşiyor YİNEDE KAYINVALİDEMİ SEVİYORUMkaydirigubbakcemile3
iyide güzelim ben çok gördüm kendi torununa laf söyleyemeyen. geline söylüyor gelin de evin pasaklı hizmetçisi mi. ben saygı göstereceksem. o da göstermek zorunda. kusura bakmasın yani. nasıl oğluna kızına torununa sesi çıkmıyorsa bir zahmet bana da sesini çıkartmasın. bu saygısızlık değil bence. herşey karşılıklı.
ne kadar güzel yazmışsın böyle bir aile olduğunu anladığım için bakın neler yaptım bu arada evliliğimin 5. senesindeyim ilk günden bu yana çocuk diye tutturdular. önce okulumu bitiricem dedim bitirdim aldım elime kapı gibi lisans diplomamı sonra o kadar evi varken kiracılara ayıp olur diye kiracıları çıkartmayarak bizi kiracı yaptılar (YANLIŞ ANLAŞILMASIN 4 DAİRESİ VARKEN KİRADA OTURMAKTAN BAHSEDİYORUM OLMASA AMENNA)kendi evime geçene kadar çocuk yapmıycam diye tutturdum işte 1 yıl oldu kendi evimize geçeli tutturdular hadi okul bitti evine geçtin sırada çocuk var diye. ben dedim kendi kendime korundum ya daha çocuk olmaz aman yarabbi ilk ayımda hamile kaldım kendimde beklemiyodum açıkçası. birde hep borç yaptırdılar borçlarda bitmişti ne güzel evi 60 tlye sattırdı gitti 80 milyarlık ev beğendi eşim aldı 25tl kredi çekti evin içini yaptır dedi (hani ben yaptırdım ya eksik kalmasınlar) eşim yaptırıyo şimdi sempatiksalakcinni şimdi ne yapıcaklar biliyomusun EVİN BÜTÜN EŞYALARINI ATIP KÖY DEDİKLERİ YAZLIK YER VAR ORAYA YERLEŞİYOLAR gelde yeme kafayı kiralık ev tutturdu kayınpederim hayatlarını yaşıyolar . daha evi bile toplayamıyo 8aylık hamileyim onu bile benden bekliyo ama kılımı kıpırdatmıyorum E YANİ OLSUN O KADAR DİMİ AKILLANIYORUM GALİBAbilmiyorumkismile