bu da çok karışık bi durumdur bazen benim kaynana dil ucuyla söyler ''yok canım otur sen'' derim .. bazende direkt ben geçiveririm öne bozulur ama olurda bi laf etmeye kalkarsa ya ''istersen ben bagajada geçerim'' derim ya da dövecek gibi bakar (ki ünlüdür o bakışım) evime giderim onlar defolup gidiyomu eşim benimlemi gelio kendileri bilir.. kızlar ben bölee değildim onların eseriyim çok fena oldum ya kafayı çizdirdiler bana lülülülülülü ama şu vardır onlar yaşını başını almış göreceğini görmüş kişilerdir biz yeni ev kurmuş düzen oturtmaya aile olma çabası vermeye çalışırken onların evlerimize hayatlarımıza olur olmaz müdahaleleri oğullarını Allahın onlara verdiği bir evlat değilde mallarıymış gibi görmeleri ki bu arada bende mal oluyorum onların malları.... ben çalışıcam para kazanıcam evimi bal dök yala onların evinide öyle yapıcam her tür dikiş nakış bilicem :hulya: kaynanamla her yere gidicem kaydirigubbakcemile şıkır şıkır düğüne gider gibi giyinip süslü terliklerimi yine süslü özel terlik torbasına koyucam bayanssulusmile mutfakta oktay ustayı geçicem cokacimcoook kaynanama haftada 1 kendi kazandığımla hediye alıcam o 3 kez değiştirmeye gitse bile ... kendi anneme hiç gitmicem gitsem bile kocamı götürmücem kendi aileme ve kardeşlerime günahımı vermicem nie düğünde faydaları olmadı die çok uzattım kısaca avuçlarını yalarlar dişe diş göze göz herkese anladığı dilden konuşmak lasım bu bizim hayatımız bizim yuvamız insan gibi davranır saygıyı korursa başımın üstünde yeri var ama yok malıymışım gibi davranırsa yasakkelime