- 7 Nisan 2009
- 48
- 0
- 35
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #3.881
Kendisi sosyete bi hatun olduğundan benim giyinişimi falan beğenmez bu nedenle paçoz demişti ve çokk zoruma gitmişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendisi sosyete bi hatun olduğundan benim giyinişimi falan beğenmez bu nedenle paçoz demişti ve çokk zoruma gitmişti
sibser seninkiler de kıskançlık yapıo desene çoğunda olur bu zaten sen yapma ben senin yerine alırım yaparım.. boşver iyi cevap vermişsin sende ... ya biri bana şu cevap verme işlemini bi öğretse .. burada pratik mi yapsak ne
tatlım bak bu cvp verme işi insanların kafasına genelde bıraz geç dank eder.kimilerine ise dank etmez...onlar şimdi nasıl senın canını yakmak için laf sokup pat pat konusuyosa sende,o anda tutukluk yapmayıp üsturubuna göre lafı tekrar iade ediceksin..inan bu çok işe yarıyo..gelınlerın ağzı dili yok sandıkları için,biz onlara laf soktuğumuzda genelde şöyle bir ifade oluyo suratlarındaakannehir bu ıfadeyıde izlemek inan insana moral verıyoakannehir:roflol:
Harikasınkaydirigubbakcemile3Sırf o ifadeyi görmek için barışsam mı acaba ,şu anda görüşmüyorumsempatiksalakcinni
haklısın huzursevgi bizim aklımızda onların canını yakmak gibi bi durum olmadığı için cevap veremiorus.. ama bundan sonra korksun benden..
ama ne kadar yanlış deil mi oğulları evlatları mutluysa neden mutsuzluk yaratıolar.. saygılı durumdayken kendilerini saygısız konumuna getiriolar gelinlerinin gözlerinde..
mrb arkadaşlar.Benimkinin derdide benim memleketime gitmek.Çok sevdiğinden falan değil sırf ben huzursun olayım rahat edemeyim diye.7 Yıllık evliyim her gidişimde sıkıntı çıkarır.Çalışıyorum ben.Ailemle ayrı şehirlerde yaşıyoruz 4 saatlik bi mesafedeler.Uzun zaman olmuştu gitmeyeli izinde yokm 23 nisan cumaya geldi 3 gün gidicez.Babamlarında biraz problemleri vardı aile içi.Hem o konuları konuşuruz dedik.Zaten bi kaç hafta önceden sormaya başladı benden önce plan yapıyor.Gidecekmisiniz falan diye bende hep geçiştirdim.En son dayanamadı bir gün var gitmemize bizde gelelim sizle dedi bide görümcem var.Bende bizim annemlerle özel bi görüşmemiz var onun için gidiyorum dedim.Neyse o özel görüşme demezmi.Arkadanda özelmiş gerçi bananeyse diye bi cvp.Ne güzel kendi cvbını kendi verdi.Gittik daha biz yoldayken babamı ara annemden pek yüz bulamazda.Özel işimiz var dediler bizi getirmediler demiş babama.Babam da zavallı ne desin.Öyle böle geçiştirmiş.Çok uzun oldu ama kızlar asıl sorum temmuzda abimin düğünü var.Ankarada kına olacak mamlekette düğün bizde önce yola düşecek .Annemin evinde yer yok herkes dışardan geliyo zaten,arabaya sığamıcaz dedim ya görümcede var ben hiç bir keyif alamıcam.Kına gelecek işte niye böle anlayışsızlık yapıyolarNapmam gerek bilmiyorum inanın düğüne sevinimiyorum bile...
canım anlamaz senelerdir aynı kafa.Eşim zaten istemiyor gelmelerini.Ya 2 gün annemin yanına gidiyorum onlar gelince kadın onlara hizmet etmekten yanımda oturamıyor.Hiç yalnız kalamıyoruz.Sonra iyi niyetli bir insanda değil.Eve döndüğünde bi yığın dedikodu.Ağzınla kuş tutsanda.Zaten sırf laf söz için gidiyor.Yoksa annem için neler diyor neler.Ben de bu iki yüzlülüğe çok kızıyorum.
dediğin gibi başta hiç ona karsı canını yakayım,üzeyim,laf sokayım gibi düşüncelerim yoktu..ama ben böyle düşünüp alttan aldıkça,üstüme üstüme geldi..bende dayanamadım..insan yeri geldimi kendi annesıne babasına bıle laf soyluyo,kalbını kırıyor haksızlığa uğradımı..onunmu kalbını kırmıycam benden,ailemden,sağlığımdan dahamı kıymetlı dedım..sonuç ortaya acımasız bir ben çıktı...anlıcağın onlar ıstedıler boyle olmasını...kaşındılarda kaşındılar...
ben de ağır ağır açılıyorum.insan cevap verince psikolojikman rahatlıyor.altan aldıkça üstüne geliyorlar.ne demişler:SUSMA SUSTUKÇA SIRA SANA GELECEK Yaw sanki sonu uymadı gibikaydirigubbakcemile3