Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

Genç bir çocuk heyecanla annesine gelir ve aşık olduğunu, evlenmek istedigini ve tanıştırmak istedigini söyler.
Ama sadece eglence olsun diye eve 3 kız getirecegini ve annesinin evleneceği kızı tahmin etmesini ister.
Ertesi gün 3 güzel kızla eve gelir.
Otururlar, bir süre sohbet ederler. Bir süre sonra çocuk heyecanla annesine sorar:
'- Tahmin ettin mi' diye.
Anne duraksamadan cevap verir:
'- Ortadaki kızılsaçlı.'
Oğlan hayretle annesine sorar: '- ınanılmaz, nasıl bildin?..'
Anne cevap verir:
'- Bir tek ondan hoşlanmadım...'kaydirigubbakcemile3

Genç bir çocuk heyecanla annesine gelir ve aşık olduğunu, evlenmek istedigini ve tanıştırmak istedigini söyler.
Ama sadece eglence olsun diye eve 3 kız getirecegini ve annesinin evleneceği kızı tahmin etmesini ister.
Ertesi gün 3 güzel kızla eve gelir.
Otururlar, bir süre sohbet ederler. Bir süre sonra çocuk heyecanla annesine sorar:
'- Tahmin ettin mi' diye.
Anne duraksamadan cevap verir:
'- Ortadaki kızılsaçlı.'
Oğlan hayretle annesine sorar: '- İnanılmaz, nasıl bildin?..'
Anne cevap verir:
'- Bir tek ondan hoşlanmadım...'kaydirigubbakcemile3

:roflol:delikafadulden:roflol:delikafadulden:roflol:delikafaduldensüpermiş cnm

Kızlar yokmu kurtuluş bunlardan bize :KK43:
Anlatıyoz anlatıyoz onlar yapıcaklarından geri kalmıyolar , illalah ettirdi bıktırdı beni bu kadın!
Evlerin uzak oluşu bir kurtuluş olabilir mi sizce?

Kızlar yokmu kurtuluş bunlardan bize :KK43:
Anlatıyoz anlatıyoz onlar yapıcaklarından geri kalmıyolar , illalah ettirdi bıktırdı beni bu kadın!
Evlerin uzak oluşu bir kurtuluş olabilir mi sizce?

Ben kurtuluşu buldum kızlar
Kaynana ve saz arkadaşları beni düğünden sonra en fazla bi hafta delirtti
Baktım kibarlıktan anlamıyorlar
Her sorundan sonra biraz dudağımı büzüp biraz üzgün bi ifadeyle
Aşkıııım annen bana böyle dedi ama ben kötü bişey demedim ki çok kırıldım mafoldumben
Aşkıııım bana niye böyle davranıyorlar ben kötü bi kız değilim kiii :1no2:
Aşkıııım bizi bu kadar üzmeye ne hakları var ben onlara naptım kiiii :bbo:
Aşkııııım ama ben gerçekten çok üzülüyorum
Şeklinde bi güzel eşimle paylaşıyordum
Ama boğmadan bunaltmadan ve tamamen dertleşmek babında yerimseniben
Artık beni bile arasalar eşim cevap veriyor ve kesinlikle beni muhatap etmiyor

ay ne mutlu size canım yaa , maşşallah
benim eşim maalesef anasına toz kondurtmaz , gözüyle görür hatalarını - yaptıklarını yine de bi kılıf uydurmaya çalışır , hiç kabul etmez kötü niyetli biri olduğunu..
ben öyle yapsam sana öyle geliyo insan evladının kötülüğünü ister mi mister mi der susturur beni..

Aşkıııım annen bana böyle dedi ama ben kötü bişey demedim ki çok kırıldım mafoldumben

sahrud sana hocam diyebilir miyim?gerçi seni keşfetmekte şöyle maalesef 3 yıl geç kaldım çünkü ben bunları yapmadım.bide nişanlılıktan dolyı çok dolu olduğum için sert ve suçlayıcı konuştum ve böylece haklıyken haksız oldum.şimdide inandıramıyorum tatlı da konuşsam suçlu benim. şimdi ne yapabilirim hocam?

benim eşim maalesef anasına toz kondurtmaz , gözüyle görür hatalarını - yaptıklarını yine de bi kılıf uydurmaya çalışır , hiç kabul etmez kötü niyetli biri olduğunu..
ben öyle yapsam sana öyle geliyo insan evladının kötülüğünü ister mi mister mi der susturur beni..

benim eşimde aynı senin eşin gibi.bide malum uslubumda sert olunca onlardan doğru kimse yok

Benim eşimde annesini sever ama haklıyı haksızı da görür
Ayrıca bende asla annen kötü bana kötü davranıyor demem üzüldüm kırıldım derim
Yani annesini şikayet gibi göstermem durumu dertleşmek gibi algılamasını sağlamaya çalışırım
Babası konusunda zaten rezillik diz boyu olduğu için benim bişey dememe gerek yok kendi görüyor

sahrud sana hocam diyebilir miyim?gerçi seni keşfetmekte şöyle maalesef 3 yıl geç kaldım çünkü ben bunları yapmadım.bide nişanlılıktan dolyı çok dolu olduğum için sert ve suçlayıcı konuştum ve böylece haklıyken haksız oldum.şimdide inandıramıyorum tatlı da konuşsam suçlu benim. şimdi ne yapabilirim hocam?

Estağfurullah hocalık ne haddime
Sadece yaşayanlardan dersler çıkarıp hatalarımı en aza indirmeye çalıştım
Düğün ve sonrasını paylaştığım bi topic vardı
İnan cinayet işleyecek raddeye geldiğim anlar oldu
Bizim ailelerin tanışması söz nişan evlenme 1 yıl içinde oldu
Bu 1 yıl içinde beni 1 kez arayıp soran olmadı
Ben özel zamanlarda küçük hediyeler aldım telefon açtım vs
Şimdi bi sorun olduğunda ama aşkıım ben onlara ne kadar yakın olmak isterdim
Niye böyle yapıyorlar ki diyorum
Ha sadece bana mı yaptılar hayır eşimi sağlığından ettiler
Bazen gerçekten çok haksızlığa uğradığım oldu eşim öfkeden delirdi
Hemen sakinleştirdim onu aşkım onlar senin ailen benim için kötü olma gibi şeyler söyledim
Şimdi eşimle o kadar mutluyum ki evimizde onların adı geçmiyor
Ama bugünlere kolay gelmedik
Dilerim sizlerinde eşleri doğruyu eğriyi görür artık
Ben senin yerinde olsam eşimin yanında ailesine iyi görünür
Eşim yokken yaparım yapacağımı
Çünkü kaynanalar bize öyle yapıyor
Oğullarının yanında melek yalnızken kötek

canım sana sonuna kadar katılıyorum bende aynennnn böyle yapıyorum..ve gerçekten şikayet edip eşlerimizin kafasını şişirmediğimiz için(kaynanalar gibi)direk haklı konuma geçiyoruz..çok işe yarıyo emın olun kızlaralkisalkisalkis

canım önceki evliliğinden zaten acı tecrübelerin mutlaka vardır.eminim ikincisinde daha temkinli davranırsın.asla ve asla kimseyi müdahele ettirme..kendimizi inandırmak istemıyoruz bazen ama malesef hatada yapıyoruz biz.evliliklerimize müdahele etmeye kalktıkları an vercez ağızlarının payını sert bi şekilde bidaha müdahele etmeye yeltenemicekler bile..gerçi arsızlar onlar ama:roflol:

yanı bukez daha temkınlıyım oncesıne gore akıllandım tabıkı ama karsınndakıde ınsan olacak bıraz....nerdee

evet bende hiç öyle yapamadım , direk pat pat söledim düşüncelerimi , politik olamadım beceremedim daha doğrusu :KK43: sanırım bizim için artık çok geç :sinifsinif:

Ben de malesef öyleyim çok isterdim biraz politik olmayı,dilim sussa da yüzüm eleverir beni hemen düşer.:dilcikar:

valla bılmıyorum dedıgıne gore aılesı ısrar etmıs benden once bırıyle nısanlanmıs ondanda sanırım aynı sebepten ayrılmıs yaa 7ayda neler yaptılar bana neler babam ınanmıyodu bana once beceremedın evlılıgı bahne yapma falan dıyodu sonra bıgun gızlıce kameraya cektım esımle ananesını ama super oldu yaa babamın agzı acık kaldı sonra zaten ayrılıgımz onay verdı

Süpersinvereliniortak dedektif ediyor insanı bunlar yahu.Aileler de ilginç yaa kimse ayrılmak için evlenmez ve eminim o kararı almak bile ne kadar zordur.

ben de sahruda benzer davranıyorum aslında ama galiba içime de atıyorum hasta oldum kızlar bu kış önce nedensiz kaşıntı yaşadım hayatımda ilk defa anksiyete ilacı kullandım şimdi de tiroid kanseri teşhisi kondu ve çarşamba ameliyat oldum :KK43:(

bi de kocam arkamda olmasa ben içimdekileri söylemesem nolurdum merak ediyorum :KK43:(

bu arada hasta olduğumu duyan görümcem aramadı bile ben anasını iğneledim anası dürttü kızı da öyle aradı yani tamam önemsiz bir kanser ama neticede kanser yahu insan yedi yabancıyı arıyor ki beni hakikaten yedi yabancı dediklerim aradı

Allah ikisini de bildiği gibi yapsın artık çok daha az görüşcem onlarla daha çok laf söyleyeceğim yeter artık valla

ben de sahruda benzer davranıyorum aslında ama galiba içime de atıyorum hasta oldum kızlar bu kış önce nedensiz kaşıntı yaşadım hayatımda ilk defa anksiyete ilacı kullandım şimdi de tiroid kanseri teşhisi kondu ve çarşamba ameliyat oldum :KK43:(

bi de kocam arkamda olmasa ben içimdekileri söylemesem nolurdum merak ediyorum :KK43:(

bu arada hasta olduğumu duyan görümcem aramadı bile ben anasını iğneledim anası dürttü kızı da öyle aradı yani tamam önemsiz bir kanser ama neticede kanser yahu insan yedi yabancıyı arıyor ki beni hakikaten yedi yabancı dediklerim aradı

Allah ikisini de bildiği gibi yapsın artık çok daha az görüşcem onlarla daha çok laf söyleyeceğim yeter artık valla
canım benimmmm çoookk ama çookk geçmiş olsun.önemsız dıyosun ama bence gayet önemli bir rahatsızlık atlatmışsın..onlar bizleri kendi canları gibi görmedikleri için,biz canımızın derdine düştüğümüzde ne arayanolur bizleri nede soran..banada aynı şeyleri yaptı kaynanam..aslında iyide oldu diyorum bazen..çünkü o böyle üst üste hatalar yaptıkça benim elime daha çok fırsat veriyo..tek üzüldüğüm şey eşimin annesinin bu tavırlarına üzülmesi...

X