- 21 Mayıs 2010
- 224
- 2
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #3.781
bende yazayım bari....
bızde 2 yıldır bebek konusuyla ugrasıyoruz(3 kere dusuk yasadım)
sımdı 9 aydır denıyoruz olmadı daha ama ben kımseye ozellıkle kayınvalıdeme soylemıyorum
laf olmasın dıye
dun kalkmıs bana eskıden hemen hamıle kalıyordun sımdı cocugunuz olmuyormu dıye soruyo
yok efendım bılmem ne tekkesı varmıs cocugu olmayanlar oraya gıdıyomus cocugu oluyomus sonra bızde gıdelım dıyo yaaa ne kadar agrıma gıdıyo bu kelıme bıraz bılgısı kulturu olan soylermı sunu allah askına.
ınsanın ne kadar agrına gıdıyo cocugu olmuyo lafı.bıde bu ınsanın yuzune soylenırmı
ama bende salaklık cevap vermıyorumkı oyle bır yapım yok boyle hııı dıyıp bakıyorum yuzune
aaaa dunden berı sınır olmus durumdatyım akrabaları soylemıste cocugu olmayanlar su tekkeye gıder sızde gıdın demısler oda bana soyluyo boyle yaaaa aaaa valla sınır olmus durumdayım......
Benimde bir problemimiz olmamasına rağmen uzun süredir bebeğim olmuyor. Kayınvalidemler başka şehirde yaşıyorlar. Sürekli telefonla taciz edip bebek yok mu diyorlardı. Abartmıyorum 2 günde bir falan. Sabır, sabır, sabır derkeen...
Sonunda eşim "biz yapmayı bilmiyoruz herhalde, hele siz bir anlatın nasıl yapılıyor bizde öyle yapalım" dedi.
Bir daha arayan soran olmadı. :roflol: