Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

bende yazayım bari....
bızde 2 yıldır bebek konusuyla ugrasıyoruz(3 kere dusuk yasadım)
sımdı 9 aydır denıyoruz olmadı daha ama ben kımseye ozellıkle kayınvalıdeme soylemıyorum
laf olmasın dıye
dun kalkmıs bana eskıden hemen hamıle kalıyordun sımdı cocugunuz olmuyormu dıye soruyo
yok efendım bılmem ne tekkesı varmıs cocugu olmayanlar oraya gıdıyomus cocugu oluyomus sonra bızde gıdelım dıyo yaaa ne kadar agrıma gıdıyo bu kelıme bıraz bılgısı kulturu olan soylermı sunu allah askına.
ınsanın ne kadar agrına gıdıyo cocugu olmuyo lafı.bıde bu ınsanın yuzune soylenırmı
ama bende salaklık cevap vermıyorumkı oyle bır yapım yok boyle hııı dıyıp bakıyorum yuzune
aaaa dunden berı sınır olmus durumdatyım akrabaları soylemıste cocugu olmayanlar su tekkeye gıder sızde gıdın demısler oda bana soyluyo boyle yaaaa aaaa valla sınır olmus durumdayım......

Benimde bir problemimiz olmamasına rağmen uzun süredir bebeğim olmuyor. Kayınvalidemler başka şehirde yaşıyorlar. Sürekli telefonla taciz edip bebek yok mu diyorlardı. Abartmıyorum 2 günde bir falan. Sabır, sabır, sabır derkeen...
Sonunda eşim "biz yapmayı bilmiyoruz herhalde, hele siz bir anlatın nasıl yapılıyor bizde öyle yapalım" dedi.
Bir daha arayan soran olmadı. :roflol:

Benimde bir problemimiz olmamasına rağmen uzun süredir bebeğim olmuyor. Kayınvalidemler başka şehirde yaşıyorlar. Sürekli telefonla taciz edip bebek yok mu diyorlardı. Abartmıyorum 2 günde bir falan. Sabır, sabır, sabır derkeen...
Sonunda eşim "biz yapmayı bilmiyoruz herhalde, hele siz bir anlatın nasıl yapılıyor bizde öyle yapalım" dedi.

ohhhhh, iyi demiş valla :)

yaa ben sımdı bı yazsam valla roman olr cadı kaynana yuzunden ayrılmak zorunda kalanlardanım bıgun artık canım atak demı s evı terk edıyorum sabah erkenden kalktım cantamı hazırladımbenımkı anasıyla salonda sessızce tam kapıdan cıkıyorum yakalandım ortalık kıaymet alanı nereye gıdıyosun noldu faln bende bıkıtm senden mutlu ol sonunda benı kacırmayı basardın pe edıyorum dedım oda oglun aman oglum benım yuzumden ayrılmayın ben tek gıderım soguk odalarda yatarım yalnız basıma en komıgıde azraılle kardes olsam nekadr yasarım... demesı tabıkı ogluda sen nıye gıdıyon o gıtsın dedı:))))

canım benım..bence senın için en hayırlısı buymuş..eski eşin ve kaynanan emınım birgün dünyada olmasa bile öteki tarafta sana yaptıklarının hesabını verecektir..şimdiki ilişkinde dilerim ömür boyuuuu mutlu ol..a.s.

bende yazacagim... daha yeni evliyim ama neler biriktirdim iki ayda....Ama en sonuncusunu yazayim.

haftasonu butun aile piknikteydik ve fotograf makinesinin pili bitti, ve esim yeni pilleri takti. Kayivalidem gerinerek soyle dedi " Cok mukemmel bir oglum var elinden hersey geliyor" Yok artik dedim....

aaaaa pes hayatım valla..bu kaynanalar iyice çıldırdılar..pil takmak bukadarmı büyük bir iş yani..sana laf sokçak diye ne söylüceğini şaşırmış..:roflol:gülermisin :gitme:ağlarmısın

hayır bızım cocugumuz olmuyor degılkı 3 kere hamıle kaldım dusuk yaptım.

aman allahım bıde hıc hamıle kalmasaydım demekkı adım ıyıce herkesın ıcınde cocougu olmuyora cıkacakmıs ahhh ahhh....ınsanlar..........

canım benımde çocukla ılgılı problemlerim var..kaynanada arada sokuşturuyo lafları seni çok iyi anlıyorum canım..hiç takma kafana direk bence eşine havale et..bizim sağlımız sonuçta herşeyden önce gelıyo..onlar torun sevicek diye ölelim biz ozaman..gavur bunlar be kuzum gavurlar..:eek:klava:

evlendikten 4 ay sonra evimize kalmaya gelen kaynanam ve kayınpederimle akşam oturuyoruz. eşim düğünün ertesi günü mal kaçırır gibi bütün düğün takılarımı, hatıra olarak takılmış 14 ayar bir künye ve bilezik dahil hepsini gözümün yaşına bakmadan sattı. bi toplu iğne bırakmadı. ki biz bütün düğün borçlarını vs düğüne kadar bitirmiştik. eşim bi ev almak için ön ödeme yapmak istiyordu altınları da o yüzden sattı. oysaki evimize 4 milyar maaş giriyodu bi ay beklese iki hatıranın misli misli maaştan gelecekti. sonra kayınvalidemle oturuyoruz kolumda bi bileklik gördü. "cnm o kolundaki ne?" dedi. bende gerçeği yapıştırdım suratına "halamın düğünde taktığı bileklik, babam parasını verdi gidip kuyumcudan geri satın aldık" dedim. "allah babamdan razı olsun" dedi. delirecektim resmen yaaa. oğlu cebinde altınların parası duruyoken babamın parasını geri çevirmeden alıp kuyumcudan geri satın aldı utanmadan! Şu kaynananın bana dediğine bak bi de...

ah be canım keşke vermeseydin takılarını..bıraz gösterceksınkı dişini geri çekilsinler.bişey söylücekleri zaman yada yapcakları zaman önce sana danışılırdı..ben takıları bozmadığım halde,ve eşimin ailesi takı konusunda bana bişey yapmadığı halde kalkıyo bana utanmadan soruyo takıları bozdunuzmu nıye takmıyosun dıye.bende verdım payını onlar bana takıldı,ister bozar tatilde yerim istersem sağda solda kimseyi ilgilendirmez diye,sen ne yaptınkı neyın hesabını soruyosun dıye söylendım..haketmıştı ama..zorla kaşı benı dıye yalvarıyo bana yanı:eek:klava:

:roflol::roflol::roflol:tebrık edıyorum süper bi cvp:roflol::roflol:

valla güzel cevap vermıs esınız eger bızıde boyle sıkbogaz ederlerse ya ben kendım dayanamam bısey soylerım yada esımde aynen boyle cevaplar verebılır. ınsan sıkılınca ne dedıgını bılemıyor veya dayanamıyor...

evet kızlar kayınvalidemin son bonbasıdelikafadulden
geçen akşam kayınvalidemlere gittik bende kırmızı bir gömlek giydim
baya baya süslü dantelli falanbayanssulusmile
kayınpederim dediki bana mazot krmızı nekadar yakıştı sana
aaa öylemi baba teşekkür ederim dedim ....
kayınvalidemin cevabı: Ben kırmızı giydiğimde bana derdinki o ne üstündeki
kırmızıyı deliler giyer sen delimisin demiştin..
dedi kayınpederime akannehir
ben şok şokkafamçokkarıştı

Aaah keşke Kırmızı herkeste farklı duruyor annecim deseydin kaydirigubbakcemile3
Kadın kıskançlıktan çatlamış

Anlat bacı dinleriz biz :hulya:

sağol kardeşim :)

hayatımın son 10 yılında herşeye burnunu sokan,herşeyin en iyisini yaptığını sanan en önemlisi benim kadersiz annemi kalp hastası yapan bir insan mafoldumben
üstelik kaynatamda onun etkisinde kalan birisi üstelik bazen dahada beter olabiliyor..
eskiden eşim bana hiç hak vermezdi hatta yaşadığımız olaylarda eşim yanımızda olmadığı için hbrsızdı ve daha 1 ay oldu bazı seylerı ogrenelı :KK43:
oda sevgili eltimin evi terketmesiyle ortaya çıktı...10 ay hamıle aılesının yanında kaldı kız bu anlayıssızlar yuzunden ben gidip getirdim..daha önce ondan kötüsü yoktu eltimden yani şimdi süperler..
aileyi kurtardığı için cennetlik miş kaynanam kaydirigubbakcemile3
iyide kızı gidip ben getirdim ben ikna ettim ailesinni senin şerrinden korucamı bile söyledim hbri bi olsa var ya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Çook sevindim senin adına canım,yakın arkadaşımdan bilirim boşanmış bir bayan olmanın zorluklarını..İnş kadrini kıymetini bilir müstakbel eşina.s.

allah razı olsun canım benım cok sukur suankı cok ıyı bırı bekar olmasına ragmen hıc sorun yapmadı ama bukezde uvey kaynanam cıktı sukurkı nısanlım haddını bıldırıyoo

canım benım..bence senın için en hayırlısı buymuş..eski eşin ve kaynanan emınım birgün dünyada olmasa bile öteki tarafta sana yaptıklarının hesabını verecektir..şimdiki ilişkinde dilerim ömür boyuuuu mutlu ol..a.s.

amin.inş daha ben ayrılmadan cıktıııı bana yaptıklarııı eee allah buyuktur 7 aylık evlılıgı kolayca yıkarsan sonunda mutlu olamazsın

Madem öyle ne diye evlenmiş ay seninle Allah karşımıza hep iyileri çıkarsın inş:Saruboceq:

valla bılmıyorum dedıgıne gore aılesı ısrar etmıs benden once bırıyle nısanlanmıs ondanda sanırım aynı sebepten ayrılmıs yaa 7ayda neler yaptılar bana neler babam ınanmıyodu bana once beceremedın evlılıgı bahne yapma falan dıyodu sonra bıgun gızlıce kameraya cektım esımle ananesını ama super oldu yaa babamın agzı acık kaldı sonra zaten ayrılıgımz onay verdı

bilmiyorumkismileacaba gerçekten iltifat niyetindemi söyledi canım yoksa laf sokmak niyetiylemi söyledibilmiyorumkismilebunların sağı solu belli olmaz canımm

sağol kardeşim :)

hayatımın son 10 yılında herşeye burnunu sokan,herşeyin en iyisini yaptığını sanan en önemlisi benim kadersiz annemi kalp hastası yapan bir insan mafoldumben
üstelik kaynatamda onun etkisinde kalan birisi üstelik bazen dahada beter olabiliyor..
eskiden eşim bana hiç hak vermezdi hatta yaşadığımız olaylarda eşim yanımızda olmadığı için hbrsızdı ve daha 1 ay oldu bazı seylerı ogrenelı :KK43:
oda sevgili eltimin evi terketmesiyle ortaya çıktı...10 ay hamıle aılesının yanında kaldı kız bu anlayıssızlar yuzunden ben gidip getirdim..daha önce ondan kötüsü yoktu eltimden yani şimdi süperler..
aileyi kurtardığı için cennetlik miş kaynanam kaydirigubbakcemile3
iyide kızı gidip ben getirdim ben ikna ettim ailesinni senin şerrinden korucamı bile söyledim hbri bi olsa var ya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sabırlı hatunmuşsun bacım tebrik ederim doğrusu..hayret nasıl saç saça girmedin.sabrından dolayı kutluyorum..dök içini bize hepimiz malesef::KK43:kader arkadaşı sayılırıza.s.

valla bılmıyorum dedıgıne gore aılesı ısrar etmıs benden once bırıyle nısanlanmıs ondanda sanırım aynı sebepten ayrılmıs yaa 7ayda neler yaptılar bana neler babam ınanmıyodu bana once beceremedın evlılıgı bahne yapma falan dıyodu sonra bıgun gızlıce kameraya cektım esımle ananesını ama super oldu yaa babamın agzı acık kaldı sonra zaten ayrılıgımz onay verdı

canım önceki evliliğinden zaten acı tecrübelerin mutlaka vardır.eminim ikincisinde daha temkinli davranırsın.asla ve asla kimseyi müdahele ettirme..kendimizi inandırmak istemıyoruz bazen ama malesef hatada yapıyoruz biz.evliliklerimize müdahele etmeye kalktıkları an vercez ağızlarının payını sert bi şekilde bidaha müdahele etmeye yeltenemicekler bile..gerçi arsızlar onlar ama:roflol:

X