Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

ahhh ahhh hangi incisini paylaşsam sevgili kayınvalidemin
geçen hafta sonu oraya gittiğimizde yemek yemekten açıldı konu eşimde bende evlediğimizde bayağı zayıftık eşim diyorki evlendiğimizden beri ikimizde 5 kilo aldık kayınvalidem bana bakarak diyorki yiyen belli ediyor sen kilo almadın ali:1shok:
dünde dışarda karşılaştık kayınvalidem muz almış eşime birtane verdi mazota vermiyormusun dedi eşim
kayınvalidemin dediği aynen şu ''herkez canını düşünür'' ben şok şokdelikafadulden

Ben olsam o kayınvalidenin yüzüne bir daha asla bakmam :eek:klava:
Ne insanlar var yahu mirmirmirmir

Şu laf bile ipleri koparmama neden olur kimsede neden konuşmuyorsun diye yargılayamaz beni ...

Eşin ne dedi cidden ya merak etiim wallaha ...

eşim hiç bir şey demedi ama hareketi herşeyi gösterdi
muzu soydu buyur canım dedi
sen ye canım dedim bende:kedi:

Ben olsam o kayınvalidenin yüzüne bir daha asla bakmam :eek:klava:
Ne insanlar var yahu mirmirmirmir

inan benimde hiç içimden gelmiyor yüzüne bakmak
dua ediyorum rabbime ki elime düşürmesin onları bana muhtaç olmasınlar yoksa bana
söylediklerinin yaptıklarının acısını çıkarırım onlardan ve büyük günaha girerim
unutamıyorum elimde değilmafoldumben

ahhh ahhh hangi incisini paylaşsam sevgili kayınvalidemin
geçen hafta sonu oraya gittiğimizde yemek yemekten açıldı konu eşimde bende evlediğimizde bayağı zayıftık eşim diyorki evlendiğimizden beri ikimizde 5 kilo aldık kayınvalidem bana bakarak diyorki yiyen belli ediyor sen kilo almadın ali:1shok:
dünde dışarda karşılaştık kayınvalidem muz almış eşime birtane verdi mazota vermiyormusun dedi eşim
kayınvalidemin dediği aynen şu ''herkez canını düşünür'' ben şok şokdelikafadulden

:roflol::roflol:CANIMM KAYNANALAR BÖYLEDİR KISKANIRLAR..SENDE DESEYDİN HERŞEY ORTADA BİZ BİRBİRİMİZE GAYET İYİ BAKIYORUZ DİYE..BEN SENIN YERINDE GIDER 1 KG MUZ ALIR YERDIM ONUN YANINDA VE ONA TEKLIF BILE ETMEZDIM..:roflol::roflol:

eşim hiç bir şey demedi ama hareketi herşeyi gösterdi
muzu soydu buyur canım dedi
sen ye canım dedim bende:kedi:

afferin iyi yapmışsın yememekle sempatiksalakcinni
bizimkide yaprak sarmıştı yıllar öncesinde :jeyyar: bunu oğlum yesin dedi eve getirdim sarmayı al bunu yiyecen dedimgamyoncuiremsu sen niye yemiyon dedi sana münhasır bu dedim ağzıma bile sokmadım güzelim sarmaları :teytey: :roflol:

:roflol::roflol:CANIMM KAYNANALAR BÖYLEDİR KISKANIRLAR..SENDE DESEYDİN HERŞEY ORTADA BİZ BİRBİRİMİZE GAYET İYİ BAKIYORUZ DİYE..BEN SENIN YERINDE GIDER 1 KG MUZ ALIR YERDIM ONUN YANINDA VE ONA TEKLIF BILE ETMEZDIM..:roflol::roflol:

Hemde en çikitsaından muz alır yerdim sempatiksalakcinni :roflol: :roflol:

afferin iyi yapmışsın yememekle sempatiksalakcinni
bizimkide yaprak sarmıştı yıllar öncesinde :jeyyar: bunu oğlum yesin dedi eve getirdim sarmayı al bunu yiyecen dedimgamyoncuiremsu sen niye yemiyon dedi sana münhasır bu dedim ağzıma bile sokmadım güzelim sarmaları :teytey: :roflol:

hahah aynı şeyi bende yaşadım 1 aylık evliyim daha kayınvalidem elinde tencerelerle geldi
ali izmir köfteyi çok sever ona yapıp getiridim dedi bende yememiştim o izmir köfteden:kızgın:

hahah aynı şeyi bende yaşadım 1 aylık evliyim daha kayınvalidem elinde tencerelerle geldi
ali izmir köfteyi çok sever ona yapıp getiridim dedi bende yememiştim o izmir köfteden:kızgın:

aslında ayıp ettiklerinin farkında bile değiller ama ne yapcan değiştiremessin onları kaydirigubbakcemile2

iki kadın yolda karşılaşmışlar
kadının biri diğerine
-oğlun gelinin nasıl demiş...diğer kadın
-nasıl olsunlar gelin hanım rahat oğlumun parasını yiyor har vurup harman savuruyor ...demiş..diğer kadın
-peki kızın nasıl yeri rahatmı demiş...kadında
-çok rahat ,damadım kızım ne derse alıyor yapıyor bir dediğini iki etmiyor gezdirip tozduruyor .Allah razı olsun damadımdan ...demiş....:roflol::roflol:

iki kadın yolda karşılaşmışlar
kadının biri diğerine
-oğlun gelinin nasıl demiş...diğer kadın
-nasıl olsunlar gelin hanım rahat oğlumun parasını yiyor har vurup harman savuruyor ...demiş..diğer kadın
-peki kızın nasıl yeri rahatmı demiş...kadında
-çok rahat ,damadım kızım ne derse alıyor yapıyor bir dediğini iki etmiyor gezdirip tozduruyor .Allah razı olsun damadımdan ...demiş....:roflol::roflol:

ayy inanmıyorum yaa kesin gerçek bir olaydır buboshayallersmile

ay ben babaanneme sukredeyım yaa :))
oda arada bı anneme laflar eden bıze cok karısır falan ama
ayrı sehırlerdeyız taa malatyadan ankaraya yiyecek falan gonderır
bayramlarda malatyaya her gıttıgımızde ıkıser kat kıyafetımız hazır olur
dedem ayrı babaannem ayrı para verır
dedem hele Rabbım basmızdan eksık etmesın ehliyetimi bile o aldı
ayy canım benım yaa :)
maşallah diyeyimde iyilermiş bizimkiler bende laf edıyordum :p

ay ben babaanneme sukredeyım yaa :))
oda arada bı anneme laflar eden bıze cok karısır falan ama
ayrı sehırlerdeyız taa malatyadan ankaraya yiyecek falan gonderır
bayramlarda malatyaya her gıttıgımızde ıkıser kat kıyafetımız hazır olur
dedem ayrı babaannem ayrı para verır
dedem hele Rabbım basmızdan eksık etmesın ehliyetimi bile o aldı
ayy canım benım yaa :)
maşallah diyeyimde iyilermiş bizimkiler bende laf edıyordum :p

şükret bence bacım halıne..okadar kusur kadı kızındada olur..kımse dort dorluk olamaz:a015:

'ben olsam MUZ olayinda. esimin bana uzattigi muzu alir kaynanamin gozune baka baka afiyetlee yerdimmmmmmmm..

valla kızlar çoğu yazıyı okudum benimkilerde daha ne inciler var görümcem kocasıyla kavga eder gelirdi kaynanam beni evden kovardı kızı mahcup oluyomuş ben annemde kalmalıymışım eltim gelirdi geldimi enaz 2ay kalırdı bayram sabahları dahi gözümün yaşıyla temizlik yapardım karışan olmazdı işini bitir cehennem ol git odana denirdi ozamanları çok sustum ama üzülen hep ben oldum 3sene böyle geçti daha sonra çocugum oldu aynı baskıyı onun üzerinde kurmaya çalıştılar kendime yapılınca susmuştum eşimden onların yüzünden kaç tokat yemiştim ama canım oğlum tatlı geldi şimdi hepsine karşılık vermeye başladım başta eşim daha sonra kaynanam sonra görümcem şimdi hepsi beni saygıyla bekliyor neden bunuda böyle yaptın diyemiyorlar eşimde bişeylerin farkına vardı evliliğim düzeldi yuvam kurtuldu ama şunu söyleyim samimi olmaya gelmiyorlar herzaman mesafe

Benimki de ben başka yerdeyken oğluyla konuşmayı çok sever.

Bir gün mutfakta konuşuyorlar, ben de salondayım. Benim için, oğluna soruyor, çalışmayı düşünmüyor mu diye, eşimde yok şuan düşünmüyor diyor, oda, boşuna mı okumuş niye okumuş, diyor. Çalışsın demek istemiyormuş. Ama bunu göya iyi niyetle söylüyormuş, bana niye söylemiyor iyi niyetle orasını anlamıyorum.

Bir kerede yine ben başka bir odadayım, eşime soruyor , ne yapacaksınız ilerde diye, eşimde ist a taşınmayı düşünüyoruz ilerde diyor, oda , öyle birşey yaparsanız sizle tartışırım diyor. Sonrada ben konuyu açınca, ben siz ist giderseniz zamansız, siz tartışırsınız dedim diyor. Gel de gülmekaydirigubbakcemile3 Tam gaydurugubbak yani.

dün akşam eşim trafından bir akrabaya gittik
ev baya kalabalıktı birtanede kadın oğlunu evlendiricekmiş onunla ilgili konuşuluyordu
kayınvalidemin konuşması
-ben kızımı veririken üzülmedimde aliyi verirken çok üzüldüm
-diğer kadında şöle diyor ben üzülmüyorum bir kapım daha oldu diye seviniyorum
-benim kayınvalide ahh onun o evden çıkışı varya üzgün üzgün söylüyor birde
ben yine şok şok ateş bastı beni elim ayağım titredi
yaa bu ne terbiyesizliktir ya oğlunu vermiş bana gelin aldım diye sevinmiyorda oğlunu verdi gözüyle bakıyor nefret ediyorum o kadından

dün akşam eşim trafından bir akrabaya gittik
ev baya kalabalıktı birtanede kadın oğlunu evlendiricekmiş onunla ilgili konuşuluyordu
kayınvalidemin konuşması
-ben kızımı veririken üzülmedimde aliyi verirken çok üzüldüm
-diğer kadında şöle diyor ben üzülmüyorum bir kapım daha oldu diye seviniyorum
-benim kayınvalide ahh onun o evden çıkışı varya üzgün üzgün söylüyor birde
ben yine şok şok ateş bastı beni elim ayağım titredi
yaa bu ne terbiyesizliktir ya oğlunu vermiş bana gelin aldım diye sevinmiyorda oğlunu verdi gözüyle bakıyor nefret ediyorum o kadından

senin bu kayganayı stantapçı mı yapsak ne sempatiksalakcinni wallaha kadın döktürüyor resmen akannehir

X