- 18 Eylül 2008
- 438
- 1
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #3.321
kapıya gelen eşimin abisi kızlar onu yazamaya unutmuşum o kadar çok şey varki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkadaslar ben daha yeni katildi bu siteye ... soyle bi bakinirken bura ggiri verdim..
derli olanlari gordum ... sizleri hakli buluyorum ama unutmayalimki bizde kaynana olacagiz be bizde eltiyiz acaba bizim hakimizda ne dusunuyorlar.... gerci birzamanlar benim ayrilmami istemisler esimden gorumcemler ama esime bu konuyu asdigimda yilar sonra duydum tabiki bu olayi esimdedi ayrildikmi yooo ee daha ne istiyorsun sen beni bildikten sonra diye ve sukur oyle ben yurtdisinda kaliyorum yilda bi goruyorum oda pek siki fiki degil esimde biliyorlar zaten ne oldukalrini .. en iyiis fazla yakin durmamak oyle degilmi ...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:1hug:
ister elti olsun ,ister kayana,ister kayın kim kimin hayatına müdehale ederse veya hayatını zindana çevirirse o suçludur
:sm_confused:klava::mymeka:
Benim kaynanamin bu lafi cok meshurdur: Oglum evlendikden sonra huy degistirdin klava:
Görümcemin kocama lafi ise: Disarida yemek yiye yiye ne hale geldin alsanaalsanasmile
Bi incide görümcemden:
"İkimizde 2 yııllık üni mezunuyuz,ben boşta kalmayayım dıye baska bı ıs yapıyom bizimkide evinde oturuyo,bana dediği,ben o kadar okumusum düzgün bi iş beklemişim bu saatten sonra senin gibi üç kuruş maasla sekreterlik yapam ki...... bunu duvarıma asasım var Çok üzgünüm çoook