Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

Selam bende başımdan geçen incileri anlatayım...Evleneli 3 sene olacak temmuzda. 5 buçuk aylık oğlum var. Kısaca anlatmaya çalışayım. Evlendik kiralık ev bakıyoruz. Bir ev tuttuk daha eve eşyaları sokmadan ev sahibi evi başkasına sattı. Biz kaldık ortada. düğüne 2 hafta var. tekrar ev aramaya başladık Bir ev buldu emlakçı hep beraber bakmaya gittik. Ama ev çok eski banyo kara taş. Mutfak beter. (Bu arada herşey kaynanamların dediği gibi oluyo) Ben tutmayacaktım aslında. Yan daireyide yeni evliler tutmuş. Kaynanam dediki orasıda yeni gelin evi nolcak dedi. Susup kaldım bişe diyemedim. (Dipnot: bende çok sessiz biriyimdir ve hiç laf söyleyemem halada öyleyim:KK43:() Neyse öle böle tuttuk o evi ,ertesi günü hamam böcekleri mutfak lavabosunda tuvalette. Daha sonraları mutfak lavabosundan. iğrenç kokular gelmeye başladı. Ben çıldırmak üzereyim. nE GÜZE YENı GELıN EVı AMA. ılk aylarımı ağlayarak ve sinir krizleri geçirerek yaşadım (1,5 sene böyle geçti) .Neyse kocamı çıkmaya razı ettim ve başka sıfır bir ev bulduk. Bu arada kaynanamlar köye ev yaptıracakları için benim bileziklerimi hep aldılar. Bizde hiçbir şey kalmadı. Bir arsa var o arsayı size veriyoruz altınların yerine dediler. (O ARSA HALA SATILACAK ). yeni eve geçtik tam yeni gelin evi gibi oldu eşyalarım ne güzel oldu o evde ama bizdeki şanssızlık ev sahibi 8. ayda bizi çıkardı.ev sahibi bizi çıkarmadan önce kaynanam ameliyat olmuştu. Ve ben hamileyim hemde çalışıyorum ameliyattan sonra kaynanamlar bizde kalacaklarmış. Deli oldum. Yaa tamam gelsinler bişi demiyorum ama hem kendi evleri var hemde görümcem gelip bakacak. bizde ne işleri var. hamile olmasam neyse. O ara kafayı yemek üzereydim. Birde görümcem demezmi ben gidecemn diye. Gitme dedim ben işten gelip nasıl hizmet edecem. Neyseki gitmedi.
...................................
o aralar hamileydim.

doğmamış henüz olmayan çocugumu kızının parası gitmesin diye evlatlık almak isteyen hayinpederim var.

hayinpeder geçen gittiğimzde yine bir inci patlattı:eltimin 2 çocugunun masraflarını görümce karşığıo.

hayinpeder dediki adam olursanız sizin çocugunuzada alır bakar dedi.sinir pislik kimseye muhtaç değiliz çocugumuda muhtaç etmem ne sana ne kızına.

ve evden taşındık. Kaynanamlara taşındık şuan beraber oturuyoruz. Ama bunalımlardayım. Kaynanamlara ev alırız umuduyla taşındım. Ama bu gidişle alınamayacak. Onlarıda dsaha sonra anlatacam.............................

slm arkadaslar ben daha yeni katildi bu siteye ... soyle bi bakinirken bura ggiri verdim..
derli olanlari gordum ... sizleri hakli buluyorum ama unutmayalimki bizde kaynana olacagiz be bizde eltiyiz acaba bizim hakimizda ne dusunuyorlar.... gerci birzamanlar benim ayrilmami istemisler esimden gorumcemler ama esime bu konuyu asdigimda yilar sonra duydum tabiki bu olayi esimdedi ayrildikmi yooo ee daha ne istiyorsun sen beni bildikten sonra diye ve :nazar:sukur oyle ben yurtdisinda kaliyorum yilda bi goruyorum oda pek siki fiki degil esimde biliyorlar zaten ne oldukalrini .. en iyiis fazla yakin durmamak oyle degilmi ...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:1hug:

zeynooo inan o hatayi bende yapmisdim yilar once ilk evlendigim yilarda evimiz olacak diye malesef dolandirildik esimin ensitesinden dolayii tabiki esimde guvendi ne yapsin ... demeki en buyuk vurgunu akrabadan yermisim tabiki bazilariii

slm arkadaslar ben daha yeni katildi bu siteye ... soyle bi bakinirken bura ggiri verdim..
derli olanlari gordum ... sizleri hakli buluyorum ama unutmayalimki bizde kaynana olacagiz be bizde eltiyiz acaba bizim hakimizda ne dusunuyorlar.... gerci birzamanlar benim ayrilmami istemisler esimden gorumcemler ama esime bu konuyu asdigimda yilar sonra duydum tabiki bu olayi esimdedi ayrildikmi yooo ee daha ne istiyorsun sen beni bildikten sonra diye ve :nazar:sukur oyle ben yurtdisinda kaliyorum yilda bi goruyorum oda pek siki fiki degil esimde biliyorlar zaten ne oldukalrini .. en iyiis fazla yakin durmamak oyle degilmi ...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:1hug:

ister elti olsun ,ister kayana,ister kayın kim kimin hayatına müdehale ederse veya hayatını zindana çevirirse o suçludur
:sm_confused::eek:klava::mymeka:

benim bileziklerimide istedi hayinpeder düğünde takılan takıları falan bak dedi bütün borç benim üstüme olacak takılarınız altınlarınız alırım dedi güzel dieceksinizde ama kendi begendiklarini alacak sonra ben aldık dicekti.ben de kabul etmedim begendiklerimi aldım takılarımı bileziklerimi vermedim gerekirse ben bozdurup öderim dedim bileziklerimi nitekimde öle oldu.evlerine bile gelin gitmedim direk salona geçtim oh canıma minnet.aylar öncesinden bana gelinlik ucuzundan hemde araştıran hayinpederim var.ne alışverişe hiç biyere götürmedim onları eşimle biz gittik mobilya alımına gelinlik ve nişanlık alımına eşim benim istediklerimi yaptı.ohhhhhhhh.

Benim kaynanamin bu lafi cok meshurdur: Oglum evlendikden sonra huy degistirdin :eek:klava:
Görümcemin kocama lafi ise: Disarida yemek yiye yiye ne hale geldin alsanaalsanasmile

hayınpeder kayganayı aldatıo bende biliyorum bunu gidince kaygananın kendini fasulye gibi o evde nimetten sayması varya çok komik adam karısının yüzüne seni sevmiyoırum diyor.kayganada bacak bacak üstüne atıp o küççücük boyuyla bir gülüşü var hehehehggegegg eli sürekli burcunda birgün elini çek burnundan dedim burnunda yara varmış hepmi var be kadın 2 senedir tanıyorum hep yara var.kötükedihüso

eli burcunda yazmaışım burnund yani.ilaç üretiyor agrı kesici burnundan pislik şey.allahtan eşim onların hiç birine benzemiyor.

hhahah seninkinler umurunda olurlarmiiii bizinkini bile zor zoruna aldi esimmmm ustelik birde borclu cikardilarr allahtan yurt disinda kaliyorum eger orda olsaydim durum nasil olurdu bilmem

Benim kaynanamin bu lafi cok meshurdur: Oglum evlendikden sonra huy degistirdin :eek:klava:
Görümcemin kocama lafi ise: Disarida yemek yiye yiye ne hale geldin alsanaalsanasmile

sanki onların yanında nasıllarmış eşlerimiz canım.çok mu iyi bakıyorlarmıştı oğullarına.geçen benim görümcede benim eşime diyorki kotun çok buruşmuş diyor bende koridordayım duyuyorum.olabilir iş çıkışı birde size gelirken üstmü değiştirelim.görümce hanımda ne zaman gidersek ev hali pazarda satılan bir eşofman altı şu 2.00 tl olanlar varya birde eski siyah kazak birde nenmin giydiği yeleklerden.ya birde üst düzey yönetici çok para alıo ya.gerci 37 yaşında yaşlandı ama enazından kardeşlerinde 15 günde bir görüşüyosun normal bişeyler giy ya.ben seni kınıyorum sen benim kocamı kınayamazsın benim kocam ve ben 7 de işten çıkıyoruz.sen 5 te kendine çeki düzen ver..görümce hanım yeri gelince hepsini sölücem şimdi eşim tarafından susturuluyorum.eşimde annesinin babasının ablasının yanlışlarını görmüyor.sürekli yanlış yapan benim tabi daha yeni evliyiz alışıcak zamanla ama.,işallah görür.kim haklı kim haksız ayırt eder.allahım sen büyüksün.

ee arada bi bozuk ...cikar benim esimde anaci anasina duskun ama yeri geldigindede beni arkalar gerci anasinin ha varligi ha yokluguuuu yaslandi artikkk eltiler desen yilda bir guorunce pek anlamiyorum daha nasilar yanlarinda kalsam bilirim ne olduklarinida

Bi incide görümcemden:
"İkimizde 2 yııllık üni mezunuyuz,ben boşta kalmayayım dıye baska bı ıs yapıyom bizimkide evinde oturuyo,bana dediği,ben o kadar okumusum düzgün bi iş beklemişim bu saatten sonra senin gibi üç kuruş maasla sekreterlik yapam ki...... bunu duvarıma asasım var Çok üzgünüm çoook

Merhaba,

Kesinlikle kompleksli biri ancak bunu diyebilir. Bence kıskanıyor ve kompleks yapıyor. Ama dışarıya karşı "yiğitliğe ... sürdürmemek" için öyle diyor :) lülülülülülü

Sevgiler,
Darjeeling

X