Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

bu sonradan olmazki sende sonradan söle sen böle demiştin kalbim kırıldı die

Amaaan bir anlamı kalmaz ki o zaman daakannehir siz incileri yazın ben zamanı geldiğinde kullanıyım,gerçi 1 seneye yakındır hiçbiriyle görüşmüyorum da arada yüzsüzlük yapıp geldikleri oluyor binde bir:bbo:

bende anında laf söyleyenlere şaşıyorum yaa
o an bozulsamda susup kalıyorum mafoldumben
sonradan böyle deseydim yaa diyip duruyorum
öle sessiz biri değilim aslında çenem düşüktür ama hadi tatsızlık olmasın die belki bişi diyemiyorum
gerçi şükür öyle çok kötü aşırı kırıcı lafları yok
geçen akşam mesela kayınpederi gelinlerin sevmesi ilgili bişi açıldı
sen sevcek misin bakalım beni dedi gülerek:)
bende seviyorum ztn ama annemide seni de ikinizide eş değer dedim :)
o daha belli olmaz daha almadık tam dedi yine gülerek
sonra ben kaldım tabe annemde benim kızım şimdi neyse evlenincede öle kalır saygısızlık etmez değişmez dedi gülündü geçildi ama ben tuhaf oldum işte
ki 1senedir sözlüyüz yane çok diil ama az da diil tabe tanımak için
öle ufak tefek söylenen sözler ama ben kendimi biliyorum kırılganım biraz
nişanlımda anlııyo bzn onlar yaşlı o amaçla söylemiyolar sen takma kafana hiç diyo
eltim aslaa lafını esirgemez gülerek şakayla karışık hoop söyler lafını mutlaka
hiç de kimseye ters gelmez alınmazlar ona çok ilginç ki ben bile söyledikleri karşısında bzn şok oluyorum
ama şimdi ona öle alışmışlar 5senedir herşey normal
ben hiç bişi söylemiyorum ufacık bi laf söyleyim kötü olabilirim
buda işin kötü kısmı ama napıcaksın huy işte
anlayış saygı olunca huzurda olur inş

hamileyiö
niyeyse eşim aş eriyo ama:))
annesinden enginar dolması istiyo
bende yanlarındayım ama ağzımı bile açmıyorum çünkü 3 gün önce halam geldi yaptı yedim ama demiyorum bişey
şakayla karışık söyleniyolar yapcan yapmıcam diye
haftasonu oluyo
kaynanam elinde koca tepsi enginar dolması geliyor mutfağa bırakılıyor
alona geçilip oturuluyor
ben teşşekkür ediyorum
o ne diyor;
içine dert olmasın diye yaptım
diyor
ben napıyorum :1shok: kal geliyo,tadına bile bakmıyorum
aradan 2 ay geçiyo TAM ıKı AY
kaynanam soruyo naptınız enginarları çöpemi attınız
yediği haltı biliyo ya...

gelinlik alıtoruz herkez hayırlı olsun diyo
kaynanam;bakalımgiymek kısmet olucakmı diyo!....
gelinlikçi büstüyerin içine sütyen takıyo orda exsta giymeyeyim içine diye
alışverişte çamaşırcıya giriyoruz gelinlik altına çamaşır bakcaz diyom kız takım çıkarıyo normal olarak
kaynanam ne diyo;sütyeni var sen sadece don çıkar
bindallı alıyoruz 120tl tutuyo adam 80 bırakıyo kaynanam almıyo olmaz oğlum60 demişti diyo (onada ben dedim heralde 50 60 tutar diye parayı kocam veriyo ama)zorla alıyo
altına babet gösteriyo satıcı bunlar yakışır bindallıya diye
kaynanam ne diyo;kına ayakkabısı aldık onu giysin diyo
ben gidip alıyorum sonra kaç para için bu inciyi döküyo ağzından ON MıLYON....
BUARADA HER ALIŞVERıŞıN PARASINI KOCAM KOYUYO CEBıNE

merhaba arkadaşlar forumu gorunce hemen daldım.sımdı gec oldu musaqıt anda yazıcam ben de o kadar cok ıncı varkı.ama sunu soyluyım benım sızden cok buyuk bı eksım var cunku benım esım tam anacı :KK43:

ablacım burdakilerin kocalarının hiçbirininki yarım değil emin ol hepsi seninki gibi %100 tam yağlı anacı. eşleri sülalelerini bu kadar tutmasa bu kadınlar da eziyet çekmez zaten.

sana noluyo bekar halinle diceksin, ben de anne tarafından mağdurum. babanne mağduru. kağıt üzerinde torun, manevi olarak da gelinin kızıyım, gelinim. öle bişi. ne diyodum, erkekler böle olmasa zaten bu gelinler bu kadar eziyet çekmez. için rahat olsun, hepsininki anacı yani. :içelim:

canım sagol.anlatırım sıze zamnla ama benım esım tam antıka.anlattıkca daha ıyı anlayacaksınız.
kaynanamdan bır ıncı torununu cok sever ama soyle
yavrumun yavrusu yarısı yılan yavrusu.
bu arada esım de cocugunu boyle sevıyor sırf ben sınır olıyım dıye...

oyyyyy oyyyyyy oyyyyyy
başak dencek bişey yok yaniiii

canım sagol.anlatırım sıze zamnla ama benım esım tam antıka.anlattıkca daha ıyı anlayacaksınız.
kaynanamdan bır ıncı torununu cok sever ama soyle
yavrumun yavrusu yarısı yılan yavrusu.
bu arada esım de cocugunu boyle sevıyor sırf ben sınır olıyım dıye...

tövbeler tövbesi olsun ilk kez duyuyorum bu lafı.akannehir annem yanımda ona söledim, çok bilinen bi laf diyo :sinifsinif: Allah da o kaynanasına öte tarafta yılan desin inşallah die dua etti. anacım saftirik yarı ermiş bi kadıncaazdır tutabilir bedduası benden sölemesi, o da çok çekti de kaynanadan. ayy lafa bak tövbe tövbe.

3 eltim olacak insallah sadece bir tanesini seviyorum büyük eltim olacak insan cok tatlı cok iyi bir kadın vallahi ablam olarak görüyorum .. Fındık farem der o da bana .. Kayınvalide adayımlada bir sorunum yok oda melek gibi bir insan .. 3.numaralı eltimin oyununa gelmistim zamanında sevgilimin abisinin onunla görüstügü sırada baska görüstügüde vardı .. Bu 3.numaralı eltiden hoslanmamıstı ufacık bir sebepten muzurluk yapıp ayrıldı ..

O zamanlar bayılmıstım kıza cok samimi bulmustum . Görüsmek istedi benimle kabul ettim ayrıldıklarını söyledi agladı yanımda sok oldum üzüldüm tabii birde birsey biliyorsan saklama ne olur demeye baslası bende ne diyecegimi sasırdım bana benden önceki sevgilisi isyerindeymis falan dedi evet dedim .. Ama hala görüsüyorlar demedim sevgilimin abisinin arkadasının karısından ögrenmis demekki sonra erkek arkadasımdan ögreniyorum sen xxx neler söyledin dedi bisey demedim dedim annesi aramıs yengesini cagırmıs aglamıs benim kızımın gururuyla oynadı vs.. diye baskası varmıs nil söylemis xx cok seviyormus kandırılmasına göz yumamamıs demis ..:1shok:

O kadar kötü oldum ve zor durumda kaldım ki anlatamam .. Suan evliler güya babası kapıdan iceri sokmazdı,güya ondan koca olmazdı.Madem barısacaktın beni neden kullandın neden bu kadar yaygara kopardın hani baskası vardı nasıl kabullendin geceleri 12'lerde bir erkegin telefonu neden mesgul olurr ..!!benneyaptımki

Hayat cok garip valla .. Birde hala piskin piskin yüzüme bakıyor .. Çok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
Biz şimdi ipleri kopardık kayınvalidem hiçbirşey olmamış gibi umarsamasa arada gelse de:çok üzgünüm: Benim eltimden çektiğimi kimse çekmemiştir sanırım,nişanımdan beri resmen s... yarıştırır benimle ve işin tuhafı ben saftirik bunu son 1.5 senede anladım.hamileyken bile eşim burda yok ben kayınvalidede kalıyorum zırıl zırıl ağlattı yaa ne diyim ki...Ama ona çanak tutan kaynanamlara kızıyorum hep,tepelerine çıkardılar en sonunda iki oğlundan da oldu birbirimize düşürdü sevgili gelini.Ve yine eltim sayesinde öğrendim onların bana ne düşündüklerini.En özelimden iç çamaşırıma ailemin görgüsüzlüğüne kadar daha neler neler yaaa yazmaya utanıyorum.:kahve:Kendimden şüphe eder oldum ben nasıl bir insanmışım diye.Allah hepsini bildiği gibi yapsın.

keşke sivaslı kaynanaların kötü olduğunu evlenmeden önce duysaydım canım yaa. benimkide sivaslı (sözüm meclisten dışarıda) çingene gibi görüyorum kendisini

bu ne saçmalıktır şimdi,kaynananın oralısı buralısı olmaz,ağzınıza aldığınız kelimelere dikkat edin lütfen...

hepsinden nefret ediyorum tiksiniyorum.benden uzak olsunlar.henüz olmayan çocuguma bile göze diktiler.eltinin oğluyla sünnet ettirecekmiş.avcunu yala hayinpeder allahım nasip etsin ben sana koymam onu.

bir görümce var bende bekar neymiş bizden büyükmüş bulaşık yıkamazmış eve çok para verıOmuş.yemegini yer çekilir biz geliniz ya mecburuz bizde çalışıoz tabi kaygananın kızı kıymetli.biz kimizki.ağaç kovugundan çıktık

bir pazar evdeyim geçen kaygana evimi temizleyenim yok die.ya be kadın senin evin benimkinden temiz.hergün evdesin madem kızın çok para alıo bir temilikçi kadın tutuversin kızın.pazar günüme gözü dikti kadın.yazıklar olsun.

gelinlerini hizmetçi gibi gören bir ailede gelinim bu tabularını yıkmaya çalışıyorum.ve böle görenleride kınıyorum.bırakın artık bunları ya onlar eskidenmişti.beni eşim size köle diemi aldı.

düğünüme kadar herşeyi mahvettiniz.herşey kendi istedikleri gibi olsun istediler.eşim he de geç dedi ben senin istediklerini yaparım dedi ve öle oldu arada bişey sölediklerinde bende patlıyorum eşimle kavga ediyorum.niye he deyip geçmedin ben senin istediklerini yapmıyormuyum diyor ezdiriyormuyum diyor.ama arada patlatıolar beni.dayanımıyorum yüzlerini görmeye.

salon çiçeği istedim yok o görümcenin diğerinden veremem dedi vermedi.7 kat yabancı kocaman çiçeği bana getirdi.geçen benden bişey istedi bende vermedim.onların malları kıymetliyse benimkilerde kıymetli.eşim geçen salon örtüsüne çay dökmüş kaygananın surat asıldı bende mutfaktayım oturuyorum kız dedi .... çay döktü dedi bende döksün yıkanır dedim oğlundan kıymetlimi dedim kadın kıymetli dedi bana yahu.... bir örtü parçası.

evlendik ertesi gün gereksiz bir adet olan el öpmeye gidilecek.düğün yorgunluğu falan tabi insan yoruluyor herşeyiyle eşim ve ben uğraştık.geç kaltık.duş falan derken bizi kahvaltıya beklemişler.teller kapalı tabi.ben çıktım duştan eşim duşta banyoda dış kapının karşısında.zile bastı seslendi bende cevap verdim hadi sizi beklioz dedi bana.saygısızlıgın danikası yani.neyse gittik burnumuzdan getirdiler nie HABER VERMEMıŞıZ NEYıN HABERı YA GÖRÜMCE DıOKı YOK BANYODA DÜŞersiniz bi yeriniz kırılır.ya şimdi nie merak etmionuda burnumuzdan getiosunuz.zaten 2 ayım vajinismusla geçti sizin yüzünüzden eltinin özellikle korkuttu durdu.allahınızdan bulun.en güzel 1.yılımı mahvetmeyi başardılar dahada devam ediolar.ertesigün kahvaltı masasında birde eşimin abisi su sei geliodu demezmi gerizekalı soranmı oldu.ben utanmadım.kendi değerini düşürdün.kerkes bilio zaten o gece olacagını ama sayenizde olmadı.bana güleceginize kendinize gülün.

X