slmmmm.... kızlar!
içimi dökmeye geldim :hulya: siteyi devemlı takipeden arkadaşlar bilir,kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz,yaklaşık 2 aydır konuşmuyoruz,benimle konuşmuyolar:) yaptığımda hiç bişey yok,geçenlerde kayınbabamla kavga ediyolardı,yukardan seslerini duydum,kaynanam 'o kız bizim için adi-şerefsiz diyo,kendi kulaklarımla duydum' dedi kayınbabama,tabi bağırış,çığrış şeklinde....Eşimle tartışırken bizi dinlemişler,ama ben öyle bişey demedim,eşimde biliyo bunu.....
Bu arada 3 hafta önce dayımın kızı genç yaşta vefat etti,apar topar işten izmire gittik eşimle.... İki gün kaldık,eve geldik,3gece ortalıkta yoktuk,kayınbabam biliyo ama yinede merak etmişlerdir,habersiz gittik diyorum kendi kendime... bende sanıyom ki bişey deler,kaynanamlar kapıya bile çıkmadılar,başsağlığı dilemediler...
kadının bana yapmadığı şeyler kalmadı,söylemediğim bişey için bu kadar kin tutuyo,hep güleryüzlülüğümü kullandılar,2 aydır daha bana patlamadı,bu hafta yurt dışından ortanca oğlu geliyo,sanırsam onu bekliyo(o oğlu genellikle annem üzülmesin diyo) kavgayı çıkardığında yanında olacak birisi olsun istiyo....