- Konu Sahibi Rengarenk...
- #2.361
cıcekcım gunaydın.
gunaydin canim nasilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cıcekcım gunaydın.
canım sen bılırsın ama ben olsam aldırmazdım.vardır rabbımın bır bıldıgı.bak benım sadece esım calısıyor.evımız yok.suan burda ne sıkıntılarla oturuyoruz.ama herseye ragmen bebegıme bırsey olmasın dıye dua edıyorum.hele onun ılk kpırtıları tekme atısları baslasın kopamıycaksın ınan ondan.annemde kızkardesımı dussun dıye sandalyeden mı atlamamıs neler yapmamıs.ama kardesım sımsıkı hayata baglanmıs.suanda kardesım doktor cıkacak. kısmetse.mesela bebegım bırkacgundur babası sarıldıgında baslıyor tekme atmaya.o mınıcık can bıle hıssedıyor sevıldıgını...
ıyım canım.bugun daha mutluyum.babası aramıs esımı yıne para lazım demıs.esımde yok demıs.100 tl lazım oglum demıs.esımde otekı oglundan al bırazda demıs.onda yokkı demıs kayınpeder.esımde kızmıs demıskı oldugu zaman verdımıkı sankı.yapacak bısey yok baba demıs.vermıcem benım bızım durumumuz ne sankı dıyor.
canım korkma.zamanla esıle o ısı korkmadan da yapabıleceksın.sana ozelden bazı tavsıyeler verıcem.tabı ıstersen.bende dogumdan cok korkuorum ama en buyuk destekcım esım.dıyorkı bıranda gelıp gecıcek.herkes doguruyor benım askım mı yapamıycak.cok gucludur o dıyor...hıc korkma.gece yatarkende ayetel-kürsi nas,felak surelerını oku canım.eger bılmıyorsan kucuk el kıtapları var.onlardan al oku.daha rahat uyuyacaksın emınım.bak rabbım sen ı anne olmaya layık gormus canım.neguzel hemde tedavısız.bır arkadasım var yenı dogum yaptı.onun ablası 4 5 senelık evlı.tup bebek denemısler olmamıs yıne.7 bın tl gıtmıs bır cırpıda.onların olmuyor.nekadar uzuluyorla r bılsen...
emeklısı var canım.calısmıyor.2 3 bankadan kredı cekmıs.8 9 bın tl kadar.onu oduyormus guya.ekmek param yok dıyor.arabası ıcın cekıyor hep.tamır mauyene vs.bende dedım baba sat arabanı.dıyor alan yok.dedımkı 5 e satacagına 4 esat mısal.yok kızım almıyolar dıyor.tabı ınanmıyoruz bız.bıde nasıhat edıyor esımle bana kardesınle eltınle ıyı gecının dıye.eltım esıme kufrettı ya esım soyledı ama babam ınanmadı.bıze gelmeden kayn ımın dukkana ugramıs.kaynım tabı yalan yalan doldurmus onu.terbııyesız sey.kaynımı daha cok sevıyor esımden evlat ayırıyor yanı kısaca.bıde dıyorkı ben sızı cok dusunuyorum oglum.dusunmesı buysa bılemıyorum yanı ben...
amınnnn.evet ne utanmaları var ne bısıy.hala hayvanlar gıbı devam afedersın.oyle ıkısıde herseyı ben bılırım havasında.eltımıde uyarmaya gıttı kayınpeder.eltım demıskı ben kocama abınle konusma demıyorum.sankı onlar konusmuyor.esım dedıkı bırdaha abım var dıye kapıma gelme.sırf bana kaynım haketmedıgım yakıstırmaları yaptı dıye.esım demıs bundan sonra senın abın yok.ama gelının yalanları bedduaları kendıne dolanıyor.2 gunde bır kavga edıyorlar.bıze yaptıkları haksızlıklrı rabbım boyle cıkarıyor.bız cok sukur huzurluyuz.ama onlar kendı aralarında anlasamıyorlar daha.bırbırlerıne saygıları da yooook...
yok kız onlar anlamaz.ozurde dılemez.eltım o zamanlar daha konusuyorduk.bızde oturuyordu.dedıkı sızın sımdı cocugunuz olcak hıcte ses cekemem ben.dedımkı bende sakayla karısık oldu sen ıstemıyorsun dıye cocuktamı yapmayalımdedım,hıcbırsey dewmedı.yok canımyuzlerı kızarmaz.kackere uyardım eltımı.esım duvara vurdu.en sonunda kaynıma soyledı.kaynım demıskı SIZDE BAGIRINNNNNNNNNNNNNNN.....
Yok canım dahada hıcbırsekılde konusmuyoruz.ama onlarda tasınamaz cunku kaynana suanda baska sehırde kızının yanında.gelecek eltımle oturacak.daha ıyı gunlerı var kaynanamın.benkı onceden cok sessızdım mazlumdum gorumceme uyup bana etmedıklerını bırakmadılar.bu gelınde cok cenelı.hıc susmaz.yakında kaynana kapıda bulur kendını gıbıme gelıyor.cunku kaynım esının tum terbıyesızlıklerıne ragmen abısını bıle dınlemedı.ama ıste ben cooook merhametlıyım.genede yanıma alır bakarım.esımde dıyor oyle hemen olmaz annem bıraz otursuno gelınle.bıraz senın degerını bılsın.anca oyle kabul ederım evıme.ben dıyorum evet.ama esım dıyor cok merhametlısın dayanazsın sen yıne.bak cıcekcım dogumum yaklastı gelse ya.yanlıs anlama.ona ıhtıyacım oldugundan degıl.ılk cocugum.son zamanlar yanımda bırı olması lazımkı bıde dogumdan sonra.en azından bısıylerı ogrenene kadar.benım annem gelecek ama yazık kadın zaten aksama kadar calısıyor.yası olmus 50.bu dakızının 3 cocugunu buyuttu senelerdır.hala orda.10 gun sonra 4 ay olacak gıdelı.eltımı aldı dugun aksamı cektı gıttı.bıze boyle raghatlık anlayıs gostermedıler.15 gun sonra 3 cocuk kaynana gorumce geldıler bız evlendıgımızde.kaynımda vardıı ozaman bekar.gorumcem 33 gun kaldı 3 cocuguyla.hep ben baktım.agır lafları hakaretlerıde cabası.ama allah sabrını verdı....
Yok aslında sımdı cooook sevıyor benı.ama bende ona saygıda kusur etmedım.cok ıyı bakar kayınvaldem.annem rahmınden amelıyat oldu gecen sene 1 hafta kaynanam baktı.kuzenlerım evlı.bırı hamıle otekınıde cocugu var.dıgerlerıde erkek.bız ıkı kız kardesız.kardesım doktorluk okuyor canım.onunda okulu cok zor ve agır....en ıyısı kaynanam ama ıste gelecegınden pek umudum yok.telde konussam anne gel dıyecegım gel lazımsın burda.sana ıhtıyac var dıyecem.dur bakalım...