- 5 Ekim 2009
- 8.323
- 9
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #2.301
Ben çantamda bisküvi götürdüm kalkar kalkmaz yedim
Onların yemeğinden tek lokma almadım hazır su götürdüm yanımda
Eşim orda yaşarken daha temizmiş eşim titizdir kullandığı yeri temiz bırakır o da hayret ediyor evin bu hale gelmesine
Kaynana salmış kendini zaten hasta hiç uğraşmıyor rahatsızda olmuyor
Valla ben misafir gibi oturuyorum 3 erkek 2 kadın yaşıyorlar kayınpeder iki kayın kaynana kocakarı
Onların pisliğini ben mi temizlicem. Zaten eşim istemez
Kendi evimde tek başıma temizlik yaptırmıyor yarım ediyor orda hiç elimi sürdürmez
Biz 1 gece kaldığımız için misaifiri oynuyorum
Senin gibi iki hafta kalsak herhalde ya hasta olurdum yada kaçardım
kızlar kusura bakmayın sızı yargılamak ıstemem ve evlı olmadığım ıcın belkıde sızlerı anlayamıyorum ama şu var belkı yaşadıklarınızdan ötürü ama eşleriniz o evde büyüdüler,o anneler onları yetiştirdi şimdi eşinizin çıktığı yerı beğenmeyerek ılk önyargıyı sız oluşturuyorsunuz.belkıde yapamıyorlar,belkıde temizlik/iş yapmayı sevmıyorlar ama ne olursa olsun orası eşlerinizin büyüdüğü,evlenmeden yaşadığı yer.
düşününki eşleriniz sizin aılelerınızın evını begenmese çeşitli nedenlerle o zaman ne düşünürdünüz? kendınızı bence onların yerıne koyun bırazda.
kızlar kusura bakmayın sızı yargılamak ıstemem ve evlı olmadığım ıcın belkıde sızlerı anlayamıyorum ama şu var belkı yaşadıklarınızdan ötürü ama eşleriniz o evde büyüdüler,o anneler onları yetiştirdi şimdi eşinizin çıktığı yerı beğenmeyerek ılk önyargıyı sız oluşturuyorsunuz.belkıde yapamıyorlar,belkıde temizlik/iş yapmayı sevmıyorlar ama ne olursa olsun orası eşlerinizin büyüdüğü,evlenmeden yaşadığı yer.
düşününki eşleriniz sizin aılelerınızın evını begenmese çeşitli nedenlerle o zaman ne düşünürdünüz? kendınızı bence onların yerıne koyun bırazda.
yasamayan bilmez bunu anlayamaz zaten oyle dusunuyorum uzaktan davulun sesi hos gelir....
doğru kesınlıkle ama bıcok kez burda yazılanları okudum.ve açıkcası bazı kısılerın sorunlarına gerçekten cok üzüldüm.Allahım boyle bır kaynana ve kayınpederden koru dedım.benımde ılıskım evlılık noktasına gelıp,kayınvalıdem yuzunden olamadı.kaynanaların şeytan oldugunuda bılıyorum az çok.ama bu temızlık durumu bıraz bana abartı geldıgı ıcın fıkrımı belırtmek ıstedım.