Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

sahrudcugum sımdı gıttım esıme sarıldım gozlerım yaslı.dedımkı once allah,sonra senın benden benım senden baska kımsemız yok bılıyorsun dımı dedım.o da evet bılıyorum dedı.ben hıc cocuklarıma boyle yapmıycam dedı gozlerı dolarak.bıde bebegımızı sevdı.sagolsun oda olmasa naparım ben...

Bak Çiçek gibi sende öğreniyorsun yerimseniben
Kim ne derse desin sakın eşlerinizle arayı bozmayın

evet cnm ben zaten bılıyordum ama sendende ogrenecegımız cok sey var.bende yava syavas gostercem dısımı.sımdı zorzar ayda 200tl verıcez ama kısmetse bebegım buyusun bunu yaptık sunu yaptık torunumuza derlerse hıcbısıy yapmadınız aksıne bızı somurdunuz dıycem...

neyse benim herif geliyor sen moralini bozma
Hem 200 istedi diye 200 vermek zorunda değilsiniz ya arada kırpın kendinize de birikim yapın
Git kendine süt kocana kahve yap uzan yanına sarıl film seyredin Yarın görüşürüz

allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın kardeş. seninkide benimkilere benziyor. benimde eşim ortaklıktan ayrıldı elinde 3 kuruş parası vardı iş kurayım diye düşünürken babası bastı ayağını kaldırmadı geçen sene bu zamanlardı bana 3.000 lira ver lazım kurban kesicem param yok. yaaa insan evledımın işi yok kendine bir iş kursun evini geçindirsin mi der yoksa elindeki paradan kırpmaya mı çalışır. hakkımı helal etmiyorum onlarında yüzü bir türlü gülmüyor. dün hamile olduğumu öğrendim onu bile burnumdan getirdiler. kaynanam görümcem. kıskançlıktan ölüyorlar. ama bende bıktım artık kocamda huylarını bilir ama elinden geldiğince toz kondurmaz onlara. kocamı boşarsam bunların yüzünden boşarım ben.

tamam temizlik çok büyük bir sorun değil fakat arkadaşları çok iyi anlıyorum, alışmamış insan yapamıyor sonuçta yatıya gitmişsin birşeyler yemek zorundasın orada yatmak zorundasın ama pis huzurun kaçıyo keyfin kaçıyor.(benim misafirliğe gittiğim bir yerde kadın su bardağına koymuş dişlerini mutfaktezgahında duruyodu buyur orada su iç, ve adam dışarıdan geldi mufaktaki musluğa uzattı yıkadı ayağını hadi yemek ye) daha önceki yazında demişsin ya kendinizi onun yerine koyun diye. ben arkadaşların yaşadığını tam tersinden yaşıyorum yalan söyleyemem benim kaynanam aşırı titiz temiz(mutfağına temizliğine güvenmediği için kimseyi sokmaz) eve misafir girip çıksa kapı kollarını siler falan o kadar ama annem dağınıktır.çünkü ev kalabalık evdekiler çok pis dağınık ve her işi anneme bırakırlar çıkarttıkları çamaşırı bile ortaya atarlar kadın zaten hasta koşamıyor artık peşlerinden malum artık evin hali uzatmaya gerek yok. ama benim annemin onlardan farkı durumunun farkında eşimin titiz olduğunu biliyor ve eşim bize gidecekken (maddi durumu çok iyi değil ama) bir temizlikçi çağırıyor birlikte mis gibi yapıyorlar evi.
herkes titiz olamaz ama düşünceli olabilirler en azından...

aaa aynı benim babannem dedem gibi yapacaklar demekki. benim babannem dedem çook zenginlerdi bizde Allah ne verdiyse. ablamla bana yurt dışından gelirken ayakkabı penye falan getirirlerdi ben ortaokuldayken ama hiç birini giyemezdik çünkü seneyede giyelim diye 39-40 numara ayakkabı getirirdi bana değil anneme bile büyük gelirdi penyeler ona keza... öğrenciyken üniversitede de bir kaç kez en fazla 50lira para vermişler babama bazısı elime geçmedi bile. şimdi tgull ü biz baktık büyüttük yurtdışından ne varsa taşıdık türkiyeye giydirdik, üniversitede harçlığını hep biz gönderdik biz okuttuk diyorlar. aman ne kendini ne çocuğunu ezdirme. benim anacığım çok ezildi sinir hastası kadın şimdi bizde sayelerinde hep ezildik....allah yardımcın olsun

tgulcum bır oncekı sayfada dun yasadıklarımı okursan nedemek ıstedıgımı anlarsın....allah hepımızın yardımcısı olsun...

cicek sahrud gull aymıra multojet eleyna ....ve aklıma gelmeyen dıger kızlar nerdesınız.gunaydın moralım cok bozuk.....

tgulcum bır oncekı sayfada dun yasadıklarımı okursan nedemek ıstedıgımı anlarsın....allah hepımızın yardımcısı olsun...

okudum canım orada yazanları da yaşadıkların basit şeyler değil. üç kuruş maaşla geçinmeye çalışıyorsunuz birde utanmadan kendi evi olduğu halde sizden kira istiyor çok düşüncesizlermiş. benim annemde kaynana kayınbabanın alt katında oturdular ve hep başımıza kakıldı zavallıı annem kaynanasından çok çekti halada çekmekte, ananın yazısı kızına derler bende kaynanamlarla hiç iyi değilim ama daha çok kayınpederden çekiyorum. sağlam durmaya çalış bak bebeğinde olacakmış ne güzel. kim demişti hatırlayamadım bir arkadaş demişya 200 istediyse illa 200 verme daha az ver diye bencede ona hak verdim ama tabi ortamı bilmiyorum belki bunun uygulanamayacağı bir ortam vardır. boşverilmiyor biliyorum ama boşvermeye çalış bebeğinin tadını çıkar.

canım ya çok üzüldüm 650 tl maaşla eviniz kira olmasa da nasıl geçinceksiniz:sinifsinif:
bende hamileyim çalışıyorum gerçi çok şükür 2 ay kadar sonra işi bırakıcam ne yapıcaz
diye düşünüyorum kara kara mafoldumben ama çok şükür benim eşimin maaşı yümafoldumbenksek biraz
ailelerimizde yardım ediyorlar az çok yük olmuyorlar ya en azından arada yapıyorlar gerçi
bizimkilerde ama benden yüz bulamazlar izin vermiyorum eşime çok kızıyorum el altından ben görmeden veriyordur o gerçide öle uçuk meblalar değil
canım sana şunu yap bunu yap diyemicem evlerinde oturuyorsunuz çünkü biz kiradayız
kendi yağımızla kavruluyoruz çok şükür allahıma :Saruboceq:
allah yardımcın olsun bebeğiniz kısmetiyle bereketiyle gelsin inş:Saruboceq:

dun test yaptim gebelik testi ve beklemedigim bir sonuc canim hamileymisim saskinim hala neyapacagimi blmiyorum hazir degilim ben buna cok kotu durumdayim korkuyorum

sagol cnm.benım esım oyle haberım olmadan vemez zaten.mesaılerle 1000tl falan alıyor.o zaman rahat gecınıyoruz.ama ıste bıde bu kayın(hayın)peder yokmu ıste cok canımı sıkıyor.bız zaten 250 tl okula verıyoruz heray.esım aksam lısesıne gıdıyor.100tl taksıt.elektrık su net 150.ettımı 500.bıde bu adam utanmadan para ıstıyor.e hamıleyım kontrolum ılacım derken ssklıda olsak yıne epey para gıdıyor.dogru duzgun bebegıme bısey alamadım...kaynımın bıze borcu vardı.2500tl.onu aldık ama oda bıttı sayılır.babasına demıs abıme 2500tl verdım.haın kardesı.adamda rahat rahat ıster tabı.benım aıleme gelınce annem babam ayrı.bız babasız buyuduk.annem kardesımı okutuyor calısıyor.kardeım doktor cıkacak kısmetse.ben okuyamadım parasızlıktan.zaten kendıne zorzar yetemıyor kadın.ama yınede gelıp param yok demez bıze.bunlar nasıl ınsanlar anlamadım.uzulmemek elde degılkı...

cnm korkma.allah yardımcın olsun.daha yenı evlısın ama bundada var demekkı bır hayır.senın adına coooooooooook sevındım...borcunda var bılıyorum ama bereketıyle gelsın ınsallah...

aldiracam canim... doktora randevu yapacam en kisa zamanda

aaaa... tabi herkesin şartları falan farklı ama aldırma diyince içim çok tuhaf oluyor, herhalde çevremde çocuk sahibi olmayı isteyipte olamayan yada çocuğunu bebekken kaybeden çok olduğundan. bu arada ilk bebek mi? bence çok iyi düşün. eşin ne diyor ne kadardır evlisin?_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…