keşke eşim söylediklerini dememe izin verse. benim kayınpederim öyle bir insanki çay servis ederim hiç güzel olmamış der. kaynanam niye nesi var ki ben demledim çayı der. lafı değiştirir çayı dinlendirmemiş hemen döktü bak çay dinlenince ikinci bardak ne güzel. böle de dönek yani. birde maalesef şöyle pis bir huyu var maksat üste çıkmak olaun yüzde yüz haksız olduğu ayan beyan bir durum olsada üste çıkma için birşeyler söyler. daha önce lafını açtığında babamın bir defasında sen babamı kaç kere gördün ki ne kadar tanıyorsunda böyle konuşuyorsun hiç öyle biri değil dedim eşimde yoktu Allahtan veriştirdim biraz. aman ben şaka yaptı demek hiç eleştiriye açık bir aile değilsiniz çok asabisiniz falan lafı çevirdi. kaynanamda aslında haklı olduğumu biliyor ama sırf kocasını savunmak için ondan yana konuşuyor sinir küpü oluyorum. eşimde biliyor ailesinin ne biçim insanlar olduğuklarını ama yok yani bana cevap verdirmiyor onada uyuz oluyorum.en sinirimi bozan şeylerden biride, o kadar kötülediği bardan bara gezen anca öle kıytırıktan bi işe gidip kazandığını da iş çıkışı barlarda yiyen bir insanken onu bulunduğu kötü ortamdan çıkardım bir bankaya girdi sürekli destekçisi oldum güzelde bir mevkisi var saygın insanlarla beraber mezhep ayrılığı memleket ayrılığı demedim evlendim oturduğumuz apartmandada çalıştığı yerdede herkes çok saygı duyar çok sever eşimi, çok iyi kalpli ve çok dürüst bir insan öle ahım şahım yakışıklı değil ilk nişanlandığımızda falan benim tanışlarım eşi hiç yanına yakışmıyor falan diye konuşmuş arkamdan. ki kaynanamların sülalede eşime şakasına sen nasıl kandırdın bu kızı diye takılır ama ailesi bunları ya görmüyor ya görmek istemiyorlar. o kadar doluyum ki... sanki babamın evinden değil sosaktan alıp oğullarına aldılar beni. benimle konuşurken yüzüme tiksinir gibi bakar. yediğime laf eder giydiğime laf eder her şeye ama her şeye laf eder ve azarlar gibi konuşur...
böle boğazına yapışsam iki elimde desem hayvan herif sen kimsinde bana kulp takıyorsun sen oğlunu kış günü sokağa attığında ben evimi açtım ona hasta olduğunda hastaneye ben götürdüm benim oğlum adam değil derken aile sahibi yaptım ben onu kötü mü oldum şimdi, gerizekalı sen babama laf edip duruyorsun da sen babamın iki katı maaş alıyorsun evlendik düğün yaptık ta ne babalığını gördük. tenezzür edip bir bilezik takmadın koluma, beğenmediğin babam kötü durumuyla senden çok sahip çıktı bize. karaktersiz o adam senin arkandan tek laf etmedi o kadar sorun çıkardın düğünde nişanda, sen ne gördünde anlatıp duruyorsun.... ağzımı bir açsam uzun süre kapanmayacak ama sizi çok sıkmim.neysem bacılar böööle bir kaşık suda boğacamkötükedihüso
:mymeka::mymeka:
klava:
klava: