- 2 Eylül 2009
- 617
- 1
- 40
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #2.201
desene dertlisin sen de...biz de de benzer durum vardı...balayından erken döndük kaynanma gidecez diye...düğün vardı orada.sanki benim üzerimde paçavra şeyler varmış gibi görümcem verdi düğünde ne giyeceksem sonra da başıma kakıp durdu,bunu 3-4 defa tekrarladı..o olmaz bunu giy diye...:çok üzgünüm:eşim yine sus pus...
ayy ben bi off çeksem karşıki dağlar yıkılırkaydirigubbakcemile3 benim görümcemde çok cadı aramızda bir yaş var evlendiğimizde hamileydi armut aşeriyomuş ben şirinlik olsun diye birde eşimede (bak ben senin kardeşinle nasıl ilgileniyorum havasını vermek için) gittim buzhane buzhane dolaştım ve buldum armutu biz şehirdışında olduğumuz için koydum termosa götürdüm bunlar büyük eltimle görümcem oturdu ikisi bi güzel yedi ne bi teşekkür ne bişi sanki ben onlar ziyafet çeksin diye getirdim hadi görümceme getirdim zatende eltimede yenge sende yee diye ısrar etmesini anlamadım ama nasıl bozuldum anlatamam ondan sonra onun ne sinsi hain ve gıcık olduğunu anladım beni ne olarak görüyosa ikimizde sevmiyoruz birbirimizi