Kaynana terörü, ne yapmaliyim?

Bizimkiler de hastalik durumunda kostek oluyor iste, napalim

Bu arada ben isten erken ciktim cocugum hasta diye, sabah bana tonla laf eden kaynanam, iste cocugu cok gezdirdin, iyi bakamadin, senin yuzunden hasta oldu diyen kisi bilin bakalim napmis.. cocugu disari cikarmis ve kendi evine goturmus kendi evleri de soguk kalorifersiz sobali ev bir geldim ki evde kimse yok

Kayınvalideniz çocuğunuza bakmak zorunda değil, belli ki psikolojisi de kaldırmıyor öyle tahammülsüz birine değil çocuğumu hiçbir şeyimi emanet etmem. Bu çocuğun annesi siz değil misiniz maşallah herkesin söz hakkı var bir tek sizin yok, eşinize rest çekip verin çocuğu yarım gün kreşe, hem orada yorulur enerjisini atar hem de sosyalleşir bu kadar üzülmenize gerek yok.

Ne yazıkkı kendileri biraz baksalar eleştirme hakkı buluyorlar. Benimki bakmamasına rağmen kendı buyutuyormus gbı bana akıl verir. Allah yardımcımız olsun hepımızın

Eşinizle net bir şekilde konuşun ve bir çözüm bulmasını söyleyin, annesini sustursun ve bakıcı ayarlasın, kayinvalidenize de mesafe koyun hem bakmak istemiyor hem de ikiyüzlülük yapıp çok istiyor gibi davranıyor oğluna karşı sonra da acısını sizden çıkarıyor, bundan sonra cevabını verin tersleyin , bakmak istemiyorsan istemiyorum de bende ona göre çözüm yolu bulurum deyip ağzının payını verin , acilen bakıcı bulmalısın...

Bizimkiler de hastalik durumunda kostek oluyor iste, napalim

O lafları bende duyuyorum. Niye çorap yok, bak gittiniz hasta oldunuz vs. Hiç bitmiyor.

Ama bir kaç gün sonra ikizlerden birimi doktora götürcem diğer ikisini okula götürecekler. Kızım hastalandı babamı yataktan kaldırdım doktora gidelim diye. Eşim evde yoktu. Bizimkiler söylenir ama ellerinden geleni yapar.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki, benim de 2 yaşında oğlum var ben de 5 ay sonra işe başlayacağım. Ailemle aynı apartmanda oturuyorum. Bugüne kadar hep biz bakarız dediler onlara güvendim ilk kış onlar baksın 3 yaşına gelince kreşe veririz diyorduk. Zaman yaklaşınca bakamayacak gibi davranmaya başladılar. Eskiden ilgililerdi şimdi doğru düzgün yüzüne bakmıyorlar oğlumun oğlum da onlardan uz

Yani belli ki kadın bakmak istemiyor .part time iste ne kadar kazaniyorsunuz ?
Bir sure ara verip krede verip oyle calissaniz ?

Ücretsiz torun bakma modasının geçtiğini düşünüyorum artık. İhtiyacı olsun/olmasın yine de cüzi bir miktar verilse belki durum düzelir. Size beş saat üç saat gibi kısa bir zaman geliyor olabilir ama o saatlerde bir komşusuna gidememek,pazara manava çıkamamak yada hastane randevusu almak istese önce size danışmak zorunda olması can sıkıcı.

Evet biraz para, hediye bir şey verin maaş alınca. Ay eskiden de sümüklü çocuk çok olurdu sanki kimsenin burnu akmıyor muydu? Bu kadar laf söyletmeyin kendinize.

Tamam da çocuklar kaç yaşında okula başlarsa başlasın gene de çok hasta oluyorlar maalesef.

Ben bakıcı hiç düşünmezdim hemen yarım gün kreşe götürüp getirirdim.
Kreşe başlayınca çocuk ilk sene çok fazla hasta olacak ve çocuğa bakmak içinde birisi gerekiyor maalesef . Her durumda jokey kayınvalide olacak

Aynı evde mi yaşıyorsunuz ?

Ben işi bırakır çocuğa bakardım ve kadının söz hakkı olmasına izin vermezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…