• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana sorunuu

Ben de böyle biriyim malesef. Bazen şeker gibi bazen zehir gibi. Ama kayınvalidenden farkım ben yalnız kalmak istediğim için oluyor. Bazen sadece sessiz bir ortamda oturmak istiyorum. Eğer işgüzarlıktan değil de modu düşük olduğu için böyleyse çok fazla gidip gelme. Her zaman o istediği için de görüşme. Cepte olursun, değer görmemeye başlarsın. Beni darlayan sürekli görüşmek isteyen insanlara hobi öneriyorum yine ben kötü oluyorum. ,🙈 Bir de senden de kaynaklı olabilir. Farkında olmadan kırıyorsan, çok fazla üstüne gidiyorsan tersi tutabilir.
Aynen onun bazı günleri olur mesela sadece bana değil eşine kızına da böyle davranır ama onlara aynı evde yaşadığı için konuyu kapatıp devam ederler. Benim evim ayrı olup arada görüşüp de bu muamele yapıldığı zaman o zaman geliyo sinir tepeme işte en iyisi onunla sürekli görüşmeyip biraz özlem girmesi araya böyle daha çok birbirimizin kiymetini anlarız

Kaynanana ağzını açmıyorsun değil tekrar söylüyorum ben onu gerekeni söylüyorum ama ağzına mı sıçayım kadının? Aranızdaki fark sizi tanımayip onu bir ömür görecek olmam. Tezatlik buysa sizin icin siz öyle yapın o zaman
E bizi tanimadigin icin agzina geleni soyleme hakkina mi sahipsin yani? :KK51:

Selam kızlar. Direk konuya giriyorum 1 yıllık evliyim 1 yıl da nişanlı kaldım. Kaynanamla aram nisanliyken o kadar iyiydi ki melek gibiydi resmen bana karşı sadece düğüne az kala biraz kötü huylarını keşfettim ama kapımız ayrı diye ses etmedim. Şuan arkalı önlü evlerimiz balkonlar birbirine bakıyor sorun şu ki kaynanamı çözemiyorum bazen o kadar iyi ki bana karşı resmen öz kızı gibi otururuz kahve sigara içeriz dertlesiriz arkadaş gibi ama bazen o kadar itici ki durup dururken bana laf sokuyor tersliyo tabi bende saygılı bir şekilde cevabını veriyorum. Eşime söyledigimde benim annem bu hep böyleydi onu takma ben onunla konuşursam kavga ederim ve hasta olur diyor(haklı daha önce yaşandı eşim beni savununca hemen hasta olası tutuyo) . Kızlar ben bununla ne yapicam bu git gelleriyle nasıl baş edebilirim kafama takıyorum çok sinirleniyorum ve şuan aşılama surecindeyim stres olmamam lazimken kaynanam beni delirtiyor..... Mesela bugün annemin yanında beni sürekli tersledi sanki benim fikirlerim gereksiz değersiz gibi davranıyo !!
Kaynanayla arkadaş olmaya çalışmanın hazin sonusunuz. “Öz kızı” gibi olamazsınız. Kimse kimseyi bu şekilde kabul etmez. Hele de gelinini. En güzeli mesafe koyup herkese yerini göstermek

Back
X