Zaten ben ona biraz mesafe koyayım hemen kuzu gibi olur arar kızım napiyon ne ediyon anlar benim mesafeli olduğumuMesafe koy.
Kimsenin kimsenin aklı saglığıyla huzuruyla oynamaya hakkı yok.
Annem hep böyleydi.
Eee o zaman ye bu kadar yakın oturuyorsunuz. Madem gel git akıllı uzak olun.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kaynana sorunuu
- Konu Sahibi esray35
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İşte aradığım en güzel yorumdu kesinlikleee zaten onun heyheyli olduğu günler asla aramıyorum şeytanları gidince kendi arar beniMesafe koyun o zaman.
Baktınız lafları giydirmeye basladı bana müsaade diyip evinize gecin. Arada saka yollu "keyfin yokken ben seni iyice yormayayım" falan diyin. Aklı basında keyfi yerindeyken beraber olun. Az cok kendini biliyordur. Üzeceği vakitler uzak dursun sizden
- 22 Kasım 2010
- 11.116
- 19.558
- 498
- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.331
- 208
- 36
Açıkça derdin ne diye konuş.Kendinden uzaklaştırma diye ekle.Ben öyle yaptım. Tabiiii inkar etti ama kendini düzelttiSelam kızlar. Direk konuya giriyorum 1 yıllık evliyim 1 yıl da nişanlı kaldım. Kaynanamla aram nisanliyken o kadar iyiydi ki melek gibiydi resmen bana karşı sadece düğüne az kala biraz kötü huylarını keşfettim ama kapımız ayrı diye ses etmedim. Şuan arkalı önlü evlerimiz balkonlar birbirine bakıyor sorun şu ki kaynanamı çözemiyorum bazen o kadar iyi ki bana karşı resmen öz kızı gibi otururuz kahve sigara içeriz dertlesiriz arkadaş gibi ama bazen o kadar itici ki durup dururken bana laf sokuyor tersliyo tabi bende saygılı bir şekilde cevabını veriyorum. Eşime söyledigimde benim annem bu hep böyleydi onu takma ben onunla konuşursam kavga ederim ve hasta olur diyor(haklı daha önce yaşandı eşim beni savununca hemen hasta olası tutuyo) . Kızlar ben bununla ne yapicam bu git gelleriyle nasıl baş edebilirim kafama takıyorum çok sinirleniyorum ve şuan aşılama surecindeyim stres olmamam lazimken kaynanam beni delirtiyor..... Mesela bugün annemin yanında beni sürekli tersledi sanki benim fikirlerim gereksiz değersiz gibi davranıyo !!
Bugün benim evimde yaptı eğer ki onun evinde olsaydım çıkıp giderdim kendi evimde olduğu için bişey yapamadım malûm misafirne kadar az muhabbet o kadar iyi. sapıttığı anda o ortamdan uzaklaşın. baktınız laf sokmaya , saçmalamaya başladı hiç cevap vermeyin direk yanından ayrılın. o sizi arasın, telafi etmeye baksın
Ayyy onuda denedim bana dediki neden bukadar takıntılisin bişey yok ortada falan o sinsice hallediyor işlerini ben dobra dobra sorunca takıntılı muamelesi yapıyorAçıkça derdin ne diye konuş.Kendinden uzaklaştırma diye ekle.Ben öyle yaptım. Tabiiii inkar etti ama kendini düzeltti
Aşkım bizimde aynı ben sordum yok falan dedi inkar etti düzeltti bi ara kendini yine aynı yine aynıAçıkça derdin ne diye konuş.Kendinden uzaklaştırma diye ekle.Ben öyle yaptım. Tabiiii inkar etti ama kendini düzeltti
- 2 Ocak 2022
- 2.918
- 4.301
- 83
Tek çare mesafe. 2/3 günde bir görüşmek çok fazla, tabii bozulur aranız. O ararsa da evde olsan bile müsait olmadığını söyle, zamanla sık sık aramayı keser o da. Aranıza mesafe koyamicaksan çekmeye devam edersin.Çalışmıyorum bebek tedavisinde olduğum için arkalı önlüyüz 2 3 günde bir gelip gidiyoruz ne yapalım el gibi uzak mi olalım?
- 2 Ocak 2022
- 2.918
- 4.301
- 83
Bunu unutun, o yaştaki bir kadın kolay kolay değişmez.Aşkım bizimde aynı ben sordum yok falan dedi inkar etti düzeltti bi ara kendini yine aynı yine aynı
HaklısınızTek çare mesafe. 2/3 günde bir görüşmek çok fazla, tabii bozulur aranız. O ararsa da evde olsan bile müsait olmadığını söyle, zamanla sık sık aramayı keser o da. Aranıza mesafe koyamicaksan çekmeye devam edersin.
- 24 Haziran 2023
- 1.669
- 5.900
- 73
Doğru sadece ara verir yine yaparBunu unutun, o yaştaki bir kadın kolay kolay değişmez.
AynenAnladigim kadariyla bu kaynana cinsine cok sokulmamak lazim tirmaliyor.
- 3 Şubat 2018
- 25.483
- 109.773
- 598
Onuda denediğimde busefer eşimin yengesi benim görümcem hepsi sürekli oturuyolar ben uzak kalınca kaynanam da onların yanında mesafeli davranıyor doğal olarak ben öyle davrandığım için kendimi dışlanmış gibi hissediyorum. Ben hep iyi olmak istiyorum haftada 2 gün 3 gün bir kahve içimlik gelim gidim olsun iyi olalım istiyorum ama o bazen öyle bir oluyo ki çok değişik
Su hep iyi olalim düsünceni kafandan at. Gördügün gibi o da her zaman iyi davranmiyor sana. Ben samimiyetsiz ortamlara girince hep siyasetci kartimi oynuyorum: Gerektigi kadar resmi, ama oy toplayacak kadar güler yüzlü. Havadan sudan müge anli esra eroldan konusurum ama kendi hayatimdan anlatmam. O yüzden benden bilgi de alamiyorlar. Tavsiye ederim
- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.645
- 598
Çalışmıyorum bebek tedavisinde olduğum için arkalı önlüyüz 2 3 günde bir gelip gidiyoruz ne yapalım el gibi uzak mi olalım?
Bir yıllık evlilikte tedaviyle bebek sahibi mi olacaksınız? Tamam el gibi uzak olmayın can ciğer olun, zaten bebek olunca da hiç çıkmaz sizden. Bu şekilde yaşar gidersiniz artık.Kayınvalidenize de cevap vermeyin huzurunuz bozulmasın, hasta falan olur sonra. Yakın olmaktan hoşnutsunuz madem eldeki kayınvalide bu yani. Ne kadar çabuk kabullenirseniz o kadar iyi.
Güzel bi düşünce tarzı denicemSu hep iyi olalim düsünceni kafandan at. Gördügün gibi o da her zaman iyi davranmiyor sana. Ben samimiyetsiz ortamlara girince hep siyasetci kartimi oynuyorum: Gerektigi kadar resmi, ama oy toplayacak kadar güler yüzlü. Havadan sudan müge anli esra eroldan konusurum ama kendi hayatimdan anlatmam. O yüzden benden bilgi de alamiyorlar. Tavsiye ederim
Evet tedaviyle olcam inşallah sorun mu vardı? Konu bebek değil kaynana sorunu diye açtım o konu hakkında yorum yapmak sana düşmez bu 1. İkincisi de cevap vermiyorum demiyorum yorumlara bakarsan saygılı bi şekilde kapatıyorum çenesini demişim kötü niyetli değilim kötü olmak istemiyorum diye öyle bi yorum yazdım farklı yerlere çekmeyinBir yıllık evlilikte tedaviyle bebek sahibi mi olacaksınız? Tamam el gibi uzak olmayın can ciğer olun, zaten bebek olunca da hiç çıkmaz sizden. Bu şekilde yaşar gidersiniz artık.Kayınvalidenize de cevap vermeyin huzurunuz bozulmasın, hasta falan olur sonra. Yakın olmaktan hoşnutsunuz madem eldeki kayınvalide bu yani. Ne kadar çabuk kabullenirseniz o kadar iyi.
Yok vermiyorum valla hatta bazen öyle bi banada sinir geliyo ki anlıyor alttan alıyo bunuda iyiki yapıyorum yapmasam tepeme cikcak8yıl sabır sonu patlama kesinlikle mesafeee dik dur kendinden asla taviz verme saygınlıgını koru evliysen sen ve eşin eger mutsuz edıyorsa dış güçler asla izin verme
- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.645
- 598
Yazdığınız her detayla ilgili yorum yazabilirim, hepsi düşer bana yani. Hayat şartları pahalılık diye kaynanın dibinde oturuyorsunuz, bir de çalışmayıp bir senelik evlilikte bebek için tedavi görüyorsunuz. Bana göre sorun var evet. Daha çok konu açarsınız siz buraya.Evet tedaviyle olcam inşallah sorun mu vardı? Konu bebek değil kaynana sorunu diye açtım o konu hakkında yorum yapmak sana düşmez bu 1. İkincisi de cevap vermiyorum demiyorum yorumlara bakarsan saygılı bi şekilde kapatıyorum çenesini demişim kötü niyetli değilim kötü olmak istemiyorum diye öyle bi yorum yazdım farklı yerlere çekmeyin
Ne yazdığınız ortada bir yerlere çektiğim yok. Size kötü olun diyen yok zaten mesafeli olun yazılıyor. Aradaki farkı anlayamıyorsunuz sanırım.
Ayrıca bana yükselmenize gerek yok, bir papatya çayı için sakinleşin. kayınvalidenize de böyleyseniz kadın belki de haksız yere terslemiyordur sizi.