• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana sorunuu

esray35

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
314
137
23
25
Selam kızlar. Direk konuya giriyorum 1 yıllık evliyim 1 yıl da nişanlı kaldım. Kaynanamla aram nisanliyken o kadar iyiydi ki melek gibiydi resmen bana karşı sadece düğüne az kala biraz kötü huylarını keşfettim ama kapımız ayrı diye ses etmedim. Şuan arkalı önlü evlerimiz balkonlar birbirine bakıyor sorun şu ki kaynanamı çözemiyorum bazen o kadar iyi ki bana karşı resmen öz kızı gibi otururuz kahve sigara içeriz dertlesiriz arkadaş gibi ama bazen o kadar itici ki durup dururken bana laf sokuyor tersliyo tabi bende saygılı bir şekilde cevabını veriyorum. Eşime söyledigimde benim annem bu hep böyleydi onu takma ben onunla konuşursam kavga ederim ve hasta olur diyor(haklı daha önce yaşandı eşim beni savununca hemen hasta olası tutuyo) . Kızlar ben bununla ne yapicam bu git gelleriyle nasıl baş edebilirim kafama takıyorum çok sinirleniyorum ve şuan aşılama surecindeyim stres olmamam lazimken kaynanam beni delirtiyor..... Mesela bugün annemin yanında beni sürekli tersledi sanki benim fikirlerim gereksiz değersiz gibi davranıyo !!

Benim kaynnam herseyi iyi diyen çiksa inanmam

Selam kızlar. Direk konuya giriyorum 1 yıllık evliyim 1 yıl da nişanlı kaldım. Kaynanamla aram nisanliyken o kadar iyiydi ki melek gibiydi resmen bana karşı sadece düğüne az kala biraz kötü huylarını keşfettim ama kapımız ayrı diye ses etmedim. Şuan arkalı önlü evlerimiz balkonlar birbirine bakıyor sorun şu ki kaynanamı çözemiyorum bazen o kadar iyi ki bana karşı resmen öz kızı gibi otururuz kahve sigara içeriz dertlesiriz arkadaş gibi ama bazen o kadar itici ki durup dururken bana laf sokuyor tersliyo tabi bende saygılı bir şekilde cevabını veriyorum. Eşime söyledigimde benim annem bu hep böyleydi onu takma ben onunla konuşursam kavga ederim ve hasta olur diyor(haklı daha önce yaşandı eşim beni savununca hemen hasta olası tutuyo) . Kızlar ben bununla ne yapicam bu git gelleriyle nasıl baş edebilirim kafama takıyorum çok sinirleniyorum ve şuan aşılama surecindeyim stres olmamam lazimken kaynanam beni delirtiyor..... Mesela bugün annemin yanında beni sürekli tersledi sanki benim fikirlerim gereksiz değersiz gibi davranıyo !!

Olabildiğince az görüşün, görüştüğünüzde de çok konuşmayın.

Sayenizde kaynanalardan nefret ettim vallaha, kaynanam olsa saçını yolacam. 🧿😁
Öyle olmuyo işte malesef saygı duymak zorunda kalıyorsun. Yani en azından ben öyleyim tabi kaynanasıyla çirkef gibi kavga eden çok insan tanıyorum ama ben hiçbir zaman öyle olmadım seviyeli bir şekilde tavrimi koydum

Niye kaynananla oturup dertleşiyorsun? Liseden kalma kankan mı bu? Bugün derdini söylersin, yarın oğluyla aran kötü olunca yüzüne vurur dediklerini.

Niye kaynananla oturup dertleşiyorsun? Liseden kalma kankan mı bu? Bugün derdini söylersin, yarın oğluyla aran kötü olunca yüzüne vurur dediklerini.
Kaynanam çok genç ve genç düşüncede birisi. Liseden kalma kankama da herşeyimi anlatmam zaten elaleme güvenmem. Onun da bir kızı var beni anlar düşüncesiyle bu bağı kurdum onunla ki hiçbir zamanda yüzüne vurmadı. Sorum da bu değil ayrıca sorum git gellerle nasıl baş edebilirim di ?

Mesafe ve mümkün oldugu kadar kendinden birseyler paylasma
Onuda denediğimde busefer eşimin yengesi benim görümcem hepsi sürekli oturuyolar ben uzak kalınca kaynanam da onların yanında mesafeli davranıyor doğal olarak ben öyle davrandığım için kendimi dışlanmış gibi hissediyorum. Ben hep iyi olmak istiyorum haftada 2 gün 3 gün bir kahve içimlik gelim gidim olsun iyi olalım istiyorum ama o bazen öyle bir oluyo ki çok değişik

Mesafe koy.
Kimsenin kimsenin aklı saglığıyla huzuruyla oynamaya hakkı yok.
Annem hep böyleydi.

Eee o zaman niye bu kadar yakın oturuyorsunuz. Madem gel git akıllı uzak olun.

Son düzenleme:
Mesafe koy.
Kimsenin kimsenin aklı saglığıyla huzuruyla oynamaya hakkı yok.
Annem hep böyleydi.

Eee o zaman ye bu kadar yakın oturuyorsunuz. Madem gel git akıllı uzak olun.
Bu huyları yüzünden defalarca ev baktık ama şuan kiraya uygun fiyatlı oturduğumuz için ve evimiz yeni olduğu için taşınmak istemiyoruz. Malûm hayat şartları pahalılık

Bu huyları yüzünden defalarca ev baktık ama şuan kiraya uygun fiyatlı oturduğumuz için ve evimiz yeni olduğu için taşınmak istemiyoruz. Malûm hayat şartları pahalılık
Mesafe koyun o zaman.
Baktınız lafları giydirmeye basladı bana müsaade diyip evinize gecin. Arada saka yollu "keyfin yokken ben seni iyice yormayayım" falan diyin. Aklı basında keyfi yerindeyken beraber olun. Az cok kendini biliyordur. Üzeceği vakitler uzak dursun sizden

Back
X