• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana sorunsalı

Öyle bi kadın ki ben diyo kızıma gidecem yardıma sende çok güzel perde yıkıyorsun sende gel makineye atar yıkarsın demek istediği sende temizliğe yardım edeceksin gitmesen eşimi dolduracak dedikodumu yapacak nefret ettim ya ağrımaz başım ağrıyor
Perdeyi makine yıkamıyor mu🤔
Bu kadın benim bir tanıdığım gibi iş yaptırmak için gereksiz övgüye başvuruyor.Senin salatan çok güzel oluyor diye diye her gittiğimde salatayı bana kitlerdi😅
Altı üstü çoban salata ne kadar farklı güzel olabilir 😁artık gitmiyorum
Sizin de gitmeme yapmama lüksünz varsa gitmeyin ya da bir rahatsızlıgnizi bahane edin yoksa işiniz iş

Bu kadın benim bir tanıdığım gibi iş yaptırmak için gereksiz övgüye başvuruyor.Senin salatan çok güzel oluyor diye diye her gittiğimde salatayı bana kitlerdi😅
Sizin de gitmeme yapmama lüksünz varsa gitmeyin ya da bir rahatsızlıgnizi bahane edin yoksa işiniz iş
Rahatsızlığım yoktu ama ruh sağlığım ve çeşitli hastalıklara sahip olacağım bu gidişle :(

Aynı binadayız tam karşımda oturuyor
[/QUOTE]
İmkanınız varsa taşının acilen bu tarz insanlara bedel odetmezseniz akıllanmazlar.

Rahatsızlığım yoktu ama ruh sağlığım ve çeşitli hastalıklara sahip olacağım bu gidişle :(
Benim için de çok zordu inanın insan akrabasını secemiyor hele de senden büyük olunca
ben çok küçük ve komik bir kesit paylaştım sizinle.Bu insanın her istediğini yaptım aklınıza ne gelirse
Yapmayı bıraktım suçlu oldum klasiktir
diline vurdu her gördüğünde demoralize edecek bir şey buluyor başkalarının yanında iyi davranıp yalnızken zehrini akitanlardan
Şuan astım hastasıyım nedeni belirsiz tedaviye yanıt veremiyorum bir yil olacak öksmekten sesim kısıldı artık
bana göre yaşadıklarımn sonucu hep bu tarz insanları sineye çekmenin faturası
Bunu idrak etttikten sonra hiç bir mahlukatn gözümde hele hele beni sevmeyen beni düşünmeyen insanların değeri yok artık
Bu hayata bir kere geliyoruz kendini ezdirmen hasta etmen de kendine haksızlık günah

Benim için de çok zordu inanın insan akrabasını secemiyor hele de senden büyük olunca
ben çok küçük ve komik bir kesit paylaştım sizinle.Bu insanın her istediğini yaptım aklınıza ne gelirse
Yapmayı bıraktım suçlu oldum klasiktir
diline vurdu her gördüğünde demoralize edecek bir şey buluyor başkalarının yanında iyi davranıp yalnızken zehrini akitanlardan
Şuan astım hastasıyım nedeni belirsiz tedaviye yanıt veremiyorum bir yil olacak öksmekten sesim kısıldı artık
bana göre yaşadıklarımn sonucu hep bu tarz insanları sineye çekmenin faturası
Bunu idrak etttikten sonra hiç bir mahlukatn gözümde hele hele beni sevmeyen beni düşünmeyen insanların değeri yok artık
Bu hayata bir kere geliyoruz kendini ezdirmen hasta etmen de kendine haksızlık günah
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki çok sabrettim kadın torununa bakardı torununa hadi git dayına diye her gün buraya gönderirdi belki müsait değiliz belki temizlik yapıyorum hiç bunları düşünmedi Allah cezasını versin bana diyor ki ayağın taşa değerse ben aklına geleyim ben sana naptım sinsi sinsi bakıyor işte sorun da bu ya hiç bir şey yapmadın sırf bundan başıma musibet gelsin istiyor !

Aynı benim kayınvalidem . Bir şeyi yapmak istemezse öyle güzel över ki sanki biz anlamiyoruz. Senin pogacan güzel su çorban çok güzel oluyo . Misafiri gelse özel çağırır senin yaptığın güzel oluyo gel yap diye. Kendi yapmaya yeltenmez denemez ama ne hikmetse ..

Aynı benim kayınvalidem . Bir şeyi yapmak istemezse öyle güzel över ki sanki biz anlamiyoruz. Senin pogacan güzel su çorban çok güzel oluyo . Misafiri gelse özel çağırır senin yaptığın güzel oluyo gel yap diye. Kendi yapmaya yeltenmez denemez ama ne hikmetse ..
Hepsi aynı işte kaynanaların hepsinden nefret ediyorum ya o raddeye geldim artık🤬

Yapıp kötü olacağına yapmayıp kötü ol. Ben yapmayıp kötü olmayı seçtim. Kafam rahat.

Back
X