- 22 Ağustos 2019
- 10
- 7
- 1
- 29
- Konu Sahibi juanmartinezz132
-
Bence hazir cocuk da yokken, bosan. Kolay kolay bosan demem ama ne o kocan degisir ne de kaynanan. Bir de cocuk olursa iyice kafayi yedirirler sana. Isin gucun var, cekme kimsenin kahrini.
Anlatmis iste esinin ne dediginiEsın ne dıyor pekı bu durumda?
hiç bir erkek bu tip lafları akıl edipte söyleyemez, söyledikleri kayınvalidenin lafları...o oğluna söylüyor, oğluda annesine gerekli tepkiyi vermeyip, sana gelip söylüyor...sizi konunuzda haklı buldum...ilgi ve sevgi hak edilene verilir, zorla olmaz...burda senin yapman gereken kavga etmek değilde, tatlı dille eşini ikna etmek...hatta kavgalarda cevap vermek yerine, sessiz kalırsan, karşıdaki vicdan yapar...Arakadaşlar bir yıldır evliyim. Rahat büyüdüm bir sıkıntı çok çekmedim bekarken. Ayaklarımın üzerinde duran çalışan bir bayanım . ziyadesyle de eşime maddi yönden destek vermekteyim . 1 yıldır evliliğimin özeti şu oldu . 1 ay çok iyiyiz haftanın en az 1 günü en az diyorum kayınvalidemdeyiz 1 ayın sonunda annemi neden aramyosun. Kendi isteğinle anneme gitmyosun anneme yardım etmyosun diye kavga etmeye başlıyoruz bu kavga git gide büyüyor 1 hafta konuşmuyoruz . ardında barışıyoruz her ay aynı sıkıntıyı çektim arkadaşlar . kayınvalidem beni bir türlü kabullenemedi ve hicbir şekilde de iyiliğimi isteyerek yaklaşmadı . o kadar evime yemeğe gelmiştir. Hiçbir şeyi beğendiremezsiniz ve hiçbirşeyden memnuz olmaz asla. o kadar evinde çalıştığım halde misafirini ağırladım kurabiyesini kekini yaptım ne eşime ne de kayınvalideme yaranamadım. Ramazanda bile ben evimde yemek yemedim 1 ay boyunca kayınvalidemde yedik sağolsun o konuda hakkını yiyemem yemeği hazırladı ben hazır sofraya oturdum ama yine lafları sözleri bitmedi sürekli laf sokmalar benimle muhatap değil oğluyla muhatap sürekli . kayınvalidemin maddi durumu iyi arkadaşlar eşini genç yaşta kaybetmiş sağlığı sıhatide yerinde her yere gider hiçbirşeyinden eksik kalmaz.evlendik düğün borcu bizim üstümüze yüklendi ayda 1600 lira ödemesi vardı eşimin . maddi durumu iyi olmasa diycemki ne istyosun canını mı istyosun kadının diycem ama var. eşimle tatile gittik bu sene adam akıllı bir tatil yapalım dedik eşim tatilin son günü başladı yine annemi niye aramyosun annemle hiç ilgilenmiyosun. Sen benim soyadımı aldın annemle ilgilenmek zorundasın. İsteğinle gelmyon benım aklımdaki evlilik böyle bir evlilik değil ben geniş bir aile olmak istyorum. Ben de dedim ki eşime ben eve oturan sabahtan akşama kadar yatan bir insan olsam diycem sana haklısın işe git gel evi topla yemek yap zaten çalıştığım halde haftanın 2 günü garanti görüşüyoruz . bir de ben kendi isteğimle gitsem haftanın hergünü annenle vakit geçiririz . bunalttınız beni bi kendi halime bırakmadınız yeter , o kadar borcu yükledi ailen ben çalışmasam ne olacaktı hiç düşünülmüyor ama zaten bu çocukların geçimi iyi değil 1 yıl olmuş bi birbirlerine alışsınlar demedi ailen ben daha kendi evime alışamazken farklı bir şehirde yaşamaya alışamamışken annenin de evine alışmamı beklediniz . üstüme gelip durma dedim . eşim ise mutlaka iki güne bir gider hatta hergün gider. En son bana değdi şu laf çok zoruma gitti benim annemle aramı bozdun sen . dedim ki ne yaptım da ben bozdum aranızı hergün ordasın sana gitme mi diyorum . haftanın iki günü görüşüyoruz görüşmüycez mi diyorum . benim evimden çok annenin eviyle ilgileniyosun market alışverişi annenin ihtiyaçları Pazar alışvreşi benimle kaç kere gittin evet arkadaşlar çoğunlukla evimin çoğu eksiğini gider kendim alırım . sen bunları yaptığın halde ailenle aran açıldıysa bu benim yaptğım bir şey değil ailenle git görüş sorunları ne ise onlarda ara bir şeyler dedim . sürekli eşimi şu şeklde dolduruyor oğlum evime lazer tutuyorlar , karşı tarafa değişik tipten insanlar taşınmış vsvs. Şuan kayınvalidemin evi tadilatta 1 haftadır görümcemle bende kalıyorlar artık yavaş yavaş sağlığımı yitirmeye başladım insalar beni çok mutsuz görüyorlar . işteyim akşam istediğim bir gram huzur ve dinlenme onuda yapamaz oldum . evliliğide sürdürmek istemiyorum . bir sorum var ben mi çook anormalim yoksa karşımdaki insanlar mı çözemedim.
gidip ona mı takıldınız,tabiki evde iş bitmiyor fakat çalışınca daha farklı insan evinde de dinlenmek istiyorDurumunuza üzüldüm ama emin olun ki evde duran çalışmayan hanımlar sizin düşündüğünüz gibi sabahtan akşama kadar oturup yatmıyorlar
Takılmadım konu sahibinin söylediğine cevap verdimgidip ona mı takıldınız,tabiki evde iş bitmiyor fakat çalışınca daha farklı insan evinde de dinlenmek istiyor
Allah sana yardım etsin bırak anasına ne halleri varsa görsün bende sen kadar olmasa da eşimle hep anası için kavga ettik baktım en son olacak gibi değil başka sorunlarımız da vardı zaten bıraktım anasına açık açıkta dedim kv al oğlun sana çocuklarım bana!Bıraktım gittim eşim 3 ay sonra geldi aldı şükür artık anasının lafı geçmez 1 hafta önce bir geçti seni anan için boşarım yeter bana tekrar aynı şeyleri yaşatamazsin dedim sustu oturdu tabi ben o sürecte salak gibi halli olduğum halde susmalarimin altındaki gerçekleri de söyledim dondu kaldı susma ne varsa dökül yıkılirsa yıkılsın eğer sen sürekli kabullenirsen daha da tepene binecekler böyle yaşamam diyorsun en azından belki sonu güzel olacak bir mücadele ver diren ya sen kazanacaksın ya da bu iş bitecek kiii o da senin için bir kazanç insan kafayı yer sürekli biri mutlu olsun diye mutsuz olmak hayat mı??Arakadaşlar bir yıldır evliyim. Rahat büyüdüm bir sıkıntı çok çekmedim bekarken. Ayaklarımın üzerinde duran çalışan bir bayanım . ziyadesyle de eşime maddi yönden destek vermekteyim . 1 yıldır evliliğimin özeti şu oldu . 1 ay çok iyiyiz haftanın en az 1 günü en az diyorum kayınvalidemdeyiz 1 ayın sonunda annemi neden aramyosun. Kendi isteğinle anneme gitmyosun anneme yardım etmyosun diye kavga etmeye başlıyoruz bu kavga git gide büyüyor 1 hafta konuşmuyoruz . ardında barışıyoruz her ay aynı sıkıntıyı çektim arkadaşlar . kayınvalidem beni bir türlü kabullenemedi ve hicbir şekilde de iyiliğimi isteyerek yaklaşmadı . o kadar evime yemeğe gelmiştir. Hiçbir şeyi beğendiremezsiniz ve hiçbirşeyden memnuz olmaz asla. o kadar evinde çalıştığım halde misafirini ağırladım kurabiyesini kekini yaptım ne eşime ne de kayınvalideme yaranamadım. Ramazanda bile ben evimde yemek yemedim 1 ay boyunca kayınvalidemde yedik sağolsun o konuda hakkını yiyemem yemeği hazırladı ben hazır sofraya oturdum ama yine lafları sözleri bitmedi sürekli laf sokmalar benimle muhatap değil oğluyla muhatap sürekli . kayınvalidemin maddi durumu iyi arkadaşlar eşini genç yaşta kaybetmiş sağlığı sıhatide yerinde her yere gider hiçbirşeyinden eksik kalmaz.evlendik düğün borcu bizim üstümüze yüklendi ayda 1600 lira ödemesi vardı eşimin . maddi durumu iyi olmasa diycemki ne istyosun canını mı istyosun kadının diycem ama var. eşimle tatile gittik bu sene adam akıllı bir tatil yapalım dedik eşim tatilin son günü başladı yine annemi niye aramyosun annemle hiç ilgilenmiyosun. Sen benim soyadımı aldın annemle ilgilenmek zorundasın. İsteğinle gelmyon benım aklımdaki evlilik böyle bir evlilik değil ben geniş bir aile olmak istyorum. Ben de dedim ki eşime ben eve oturan sabahtan akşama kadar yatan bir insan olsam diycem sana haklısın işe git gel evi topla yemek yap zaten çalıştığım halde haftanın 2 günü garanti görüşüyoruz . bir de ben kendi isteğimle gitsem haftanın hergünü annenle vakit geçiririz . bunalttınız beni bi kendi halime bırakmadınız yeter , o kadar borcu yükledi ailen ben çalışmasam ne olacaktı hiç düşünülmüyor ama zaten bu çocukların geçimi iyi değil 1 yıl olmuş bi birbirlerine alışsınlar demedi ailen ben daha kendi evime alışamazken farklı bir şehirde yaşamaya alışamamışken annenin de evine alışmamı beklediniz . üstüme gelip durma dedim . eşim ise mutlaka iki güne bir gider hatta hergün gider. En son bana değdi şu laf çok zoruma gitti benim annemle aramı bozdun sen . dedim ki ne yaptım da ben bozdum aranızı hergün ordasın sana gitme mi diyorum . haftanın iki günü görüşüyoruz görüşmüycez mi diyorum . benim evimden çok annenin eviyle ilgileniyosun market alışverişi annenin ihtiyaçları Pazar alışvreşi benimle kaç kere gittin evet arkadaşlar çoğunlukla evimin çoğu eksiğini gider kendim alırım . sen bunları yaptığın halde ailenle aran açıldıysa bu benim yaptğım bir şey değil ailenle git görüş sorunları ne ise onlarda ara bir şeyler dedim . sürekli eşimi şu şeklde dolduruyor oğlum evime lazer tutuyorlar , karşı tarafa değişik tipten insanlar taşınmış vsvs. Şuan kayınvalidemin evi tadilatta 1 haftadır görümcemle bende kalıyorlar artık yavaş yavaş sağlığımı yitirmeye başladım insalar beni çok mutsuz görüyorlar . işteyim akşam istediğim bir gram huzur ve dinlenme onuda yapamaz oldum . evliliğide sürdürmek istemiyorum . bir sorum var ben mi çook anormalim yoksa karşımdaki insanlar mı çözemedim.
Gerçekten bende merak ediyorum.Benim de oğlum var diyorum bende böyle olacaksam öleyim daha iyi yazık değil mi bir kızın hayatını cehennem edecemAllah'ım ne yapıyorlarda erkek çocuklarını böyle kendilerine bağlıyorlar. Acaba benimki de böyle olcak mı buyuyunce.
Valla sizinki çözülebilir bir durum değil.
Ya bu deveyi gideceksiniz ya da gideceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?