- Konu Sahibi Nisanlikiz
-
Merhabalar 4 aylık evli ve 7 haftalık hamileyim. Kaynanamla aynı binada oturuyoruz haliyle yemegimizi beraber pisirip beraber yiyoruz. Ben evlendigim günden beri kaynanam sürekli laf sokuyor ceyizimde sofra bezi alamayisima bile laf soktu. Kaynanamın amcası ölmüş kaynanama taziye de verdim arayarak oğlu bugün gelmiş elini öpmüş başın sağ olsun diyor ben demedim diye bana diyor sen annene saygı gosterseydin bana da gösterirdin bak oğlumu gör diyor. Ben de sinir küpüne döndüm sen bana değer vermiyosun dedim ve evime gittim. Artık yemeğimi de ayırmak istiyorum şu kadına tahammülüm kalmadı eşime anlatıyorum o da aynı annesi kafasında çıldırcam napmaliym
düsünürsek hangimizin ebeveynlerimizin bizlere cocukken yasadigimiz eksiklik yanlislar yok ki onlarida ayiplamamak lazim görmedikleri ilgiyi sevgiyi saygiyi cocuklarina gösteremedikleri icin ögrenmedigi bi duyguyu aktarmasi cok zordurİnşaallah
Asla öyle bir durum yok, eşimin geçmişi kafasına takmasından kaynaklı maalesef. Biraz fazla büyütüyor olayları.
Onlar birinci sınıfa giden çocuğun ağzına yemek veriyorlar kendilerini geliştirmemis insanlar bunlar. Ben kendi çocuğumu korurum inşallah Allah yardım eder
GeriKazayla oldu korunuyorduk. Aynen gitsin orda yesin ben aç kalmaya razıyım
Yani, aslında beceri gerektiren bir şey.Geri
Cekilme
Kornuma
Degildir
Herkes evlenmek zorunda değil ki daha evinizde yemek yapıp kocanızla yiyemiyorsunuz evlilik neyinize?Kazayla oldu korunuyorduk. Aynen gitsin orda yesin ben aç kalmaya razıyım
Maalesef eşimi bir türlü ikna edemiyorum umarım bir gün herşey yoluna girer diyorum..düsünürsek hangimizin ebeveynlerimizin bizlere cocukken yasadigimiz eksiklik yanlislar yok ki onlarida ayiplamamak lazim görmedikleri ilgiyi sevgiyi saygiyi cocuklarina gösteremedikleri icin ögrenmedigi bi duyguyu aktarmasi cok zordur
eşin seninle kendi evinizde yemek yemez ve sen bunu kabul mu ediyorsun? sizinle başbaşa bile yemek istemeyen birisi zorla mı evlendirildinizAynen öyle haklısın da eşim bende yemez ama
Zamana birakin sen elinden geleni yapmissinMaalesef eşimi bir türlü ikna edemiyorum umarım bir gün herşey yoluna girer diyorum..
Bu yüzden ilk yıl çocuk yapılmamalı bence esinizde annesini haklı görüyorsa iki seçenek var bir boşanma ikincisi herşeyi sineye çekip herşeye evet diyeceksiniz malesefMerhabalar 4 aylık evli ve 7 haftalık hamileyim. Kaynanamla aynı binada oturuyoruz haliyle yemegimizi beraber pisirip beraber yiyoruz. Ben evlendigim günden beri kaynanam sürekli laf sokuyor ceyizimde sofra bezi alamayisima bile laf soktu. Kaynanamın amcası ölmüş kaynanama taziye de verdim arayarak oğlu bugün gelmiş elini öpmüş başın sağ olsun diyor ben demedim diye bana diyor sen annene saygı gosterseydin bana da gösterirdin bak oğlumu gör diyor. Ben de sinir küpüne döndüm sen bana değer vermiyosun dedim ve evime gittim. Artık yemeğimi de ayırmak istiyorum şu kadına tahammülüm kalmadı eşime anlatıyorum o da aynı annesi kafasında çıldırcam napmaliym
Sizin gibilere hic üzülmüyorum.Merhabalar 4 aylık evli ve 7 haftalık hamileyim. Kaynanamla aynı binada oturuyoruz haliyle yemegimizi beraber pisirip beraber yiyoruz. Ben evlendigim günden beri kaynanam sürekli laf sokuyor ceyizimde sofra bezi alamayisima bile laf soktu. Kaynanamın amcası ölmüş kaynanama taziye de verdim arayarak oğlu bugün gelmiş elini öpmüş başın sağ olsun diyor ben demedim diye bana diyor sen annene saygı gosterseydin bana da gösterirdin bak oğlumu gör diyor. Ben de sinir küpüne döndüm sen bana değer vermiyosun dedim ve evime gittim. Artık yemeğimi de ayırmak istiyorum şu kadına tahammülüm kalmadı eşime anlatıyorum o da aynı annesi kafasında çıldırcam napmaliym
Ya eğitim yok ya zeka yokbugünde kimi okuduysan atlı kovalıyor gibi hamile kalmış ilk aylardan. yazık günah neden bu genç kızlarımız hiç kendini düşünmüyor anlayamıyorum. bir bak bakalım adamla geçinebilecek misin? adam iyi koca olur mu olmaz mı anlamadan baba yapıveriyorlar çabuk çabuk.
yemeği evinizde yapın yemeğim var evde yiyeceğiz deyin olsun bitsin.
Kızım aklını kullan , hamileyim aşağı yukarı inip çıkmak beni yoruyor dee ne bilim düşük tehlikem var doktor evde dinlen diyor de kes ayağınıMerhabalar 4 aylık evli ve 7 haftalık hamileyim. Kaynanamla aynı binada oturuyoruz haliyle yemegimizi beraber pisirip beraber yiyoruz. Ben evlendigim günden beri kaynanam sürekli laf sokuyor ceyizimde sofra bezi alamayisima bile laf soktu. Kaynanamın amcası ölmüş kaynanama taziye de verdim arayarak oğlu bugün gelmiş elini öpmüş başın sağ olsun diyor ben demedim diye bana diyor sen annene saygı gosterseydin bana da gösterirdin bak oğlumu gör diyor. Ben de sinir küpüne döndüm sen bana değer vermiyosun dedim ve evime gittim. Artık yemeğimi de ayırmak istiyorum şu kadına tahammülüm kalmadı eşime anlatıyorum o da aynı annesi kafasında çıldırcam napmaliym
Bugün ki ruh halimAllah dağına göre kar veriyor bacım napcanPek sanmıyorum yapacağını ama hadi söyleyeyim bir cinnet her şeyi çözer gelmiyorum gitmiyorum evim mutfağım ayrı bir süre kimseyle görüşmek istemiyorum seni de boşarım de kocana net ol
Asarsa assin. Cok da tinÇocuk kazayla oldu. Yukarı gitmeyince surat asiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?