Kaynana oğlundan kira alır mı

Benim bir tanıdığım da aldı oğlundan.
Sonra başka şehre tayinleri çıktığı zaman,o zamana kadar aldığı tüm kira parasını çıkarıp verdi sizin için diye. Emin değilim ama altında vs tutarak vermiştir diye düşünüyorum kişiliğine bakarak.
Kesin arkasından konuşan da çok olmuştur onun.
Sizin de taşınmanızı tavsiye ederim.
O kadar lafa insan oturmaz orda çünkü

Hiç şaşırmadım. Ünv.yi bitirip eve döndüğümde ücretli olarak çalışmaya başladım. Maaşımı alır almaz mutfağı değiştirip bana kitlediler. Kardeşimin tüm masrafını bana kitlediler. Çok beklemeden atandım ve evlendim. Babam hala sevmez eşimi çok hızlı evlendi daha maaşını alacaktım dedi hem de kayın pedere

Size tavsiyem evden çıkmanız. Ama işlerine de kosmayacaksiniz.

Siz hicbirsey yapmayın karışmayın. Konuyu eşinize atın oğlunuz ile görüşün diyin. Eşinize de attıkları mesajı atın çöz sunu beni karıştırma diyin. Sorunu erkeğe yasatmazsaniz çözüm bulmaz.

Kızları başka şehirde kirada mı oturuyorlar?eşinizden ne kadar kira istiyor?

Mülk kadının olduğu için isteyebilir ama ben kendi kızımdan kira alır mıydım? Almam.
Anladığım kadarıyla devamlı istenen bir kira yok, istedikleri olmayınca tehdit olarak kira isteniyor. Ya yaparsın ya da kiramı ver şeklinde, bu çok çirkin bir davranış.
Baştan konuşulacak her şey, benim bir kızım var evimde oturmasını teklif ediyorsam şartlar baştan belli olur, hem ben teklif edeceğim hem de evimde oturuyor diye tatava.
Eşiniz neden başka bir eve taşınmayı teklif etmiyor? Çekilir dert değil çünkü

Benim neyim varsa evladımındır zaten ben bu kafayı anlamıyorum evlat bu yedi kat yabancı mı?
Benim malım mülküm olacak çocuğum köpek gibi çalışıp kira ödeyecek bana. Durum yoktur ihtiyacım vardır tamam ama malım mülküm varken çocuğumdan da kira alırsam bisey derdim de demiyorum.

"kızlarınin geleceğini düşünmek zorundaymis çalışmıyorlar okullarida bitti babanın yaninda durup huzurlarini kaciramazlarmis"
Tabii ki zorunda. Okullari bitmis olabilir, siz rahat edeceksiniz diye calismak zorunda degiller. Ki calissalar bile anneleri kirayi da onlara verip ekstra destek olmak isteyebilir. Yok baba yaninda oturamazlarmis... oturmaz oturmaz size ne. Yazdiklariniz kizlari simariklikla itham ediyor. Oz kizlari onlar kayinvalidenin. Aferin ne guzel kizlarini kolluyor. Arti sizden surekli kira bile almamis kayinvalide. Misilleme yapiyor istekleri olmayinca anladigim kadariyla. Yapar yapar. Ben konuda erkek evlat diye kocasi ozel ilgi gorsun isteyen, kayinvalidenin kizlari gerekirse surunsun ama ben kocamla rahat edeyim diyen birini gordum.
Her sey de cok basit aslinda. Caniniz bu kadar sikildiysa bu konuya kocaniz bi zahmet 6 yillik evli, iki cocuk babasi bir "yetiskin" olarak sorumluluk alip size ayri bagimsiz bir ev tutacak. Kocanizin parasi yetmiyor mu.. o zaman siz de "yetiskin" olarak bir ise girip destek olacaksiniz esinize. Cocuklar var o da olmaz derseniz de eee o zaman tam buyumeden, finansal durumunuza guvenmeden evlenmeyecektiniz. Kayinvalidenin evine guvenip de evlenilir mi ya. Isterse 50 tane evi olsun. Ha sizin ustunuze hediye diye yapilir o ev o baska. Ama burada ev kadinin bitti.

Ben de kızlarının çalışmamasına neden takılıyor anlamadım gelin nasıl kv evinde oturup evin tadını çıkarıyorsa kızlar da pek tabi annelerinin evlerine güvenip çalışmayabilirler.. annelerinin evleri kime ne

Hay ağzına sağlık. Yazayım dedim üşendim, imzamı atıyorum.

E yuh yani canım ya,ne paragöz kadın mış.
Bizim göçmenlerde pek rastlamadım ama demekki olunca oluyor, şaşkınım.

Yani davranisi dogru demiyorum ama isteyebilir ki sasirmadim var boyle tipler bence o evden cikin onunda sesini kesin

Kızlarının çalışıp çalışmasına takilmiyorum ben sadece belirtiyorum banane ne yaptıklarından ister annesi evlerini destekler isterlerse evlenmez bakar ben annenin kızlarına sahip çıkmasını anlatmıyorum burada herkese ev düşüyor dükkanı var vs bana verilen bir söz var diye konu açmışım kira alır mı diye sormusum başkasının başına geldi mi diye cvb beklemişim kızına sahip cikmasin kocamla gül gbi yaşayıp gideyim imasini anladiysaniz siz bilirsiniz ben durumlarını açıkladığım için ayrıca kirasını bana duyurduktan sonra alıyor bunu gündeme getirip çekilmiyor ilk kira lafını eşime duyurup sessiz kalınca bana duyururak niyetini belli etti başta evlenmeden önce görmeye geldiginde bizim evimiz var şimdilik geçip oturabilirsiniz benim kızlarım var veya benm bu evin kirasını ihtiyacim var evinizi alana kadar oturun diyebilir miydi ben ev lafı etmedim kendi bana evi var herkesin kendine birinde ben oturuyorum vs vs kendi durumunu anlattı

Kayınvalideyi falan boşverin, herhangi biri size herhangi bir iyiliği menfaati varsa ya da canı isterse yapar. Tapu kimin üstündeyse söz hakkı ondadır. İster bedava oturtur, ister kira alır, ister hiç oturtmaz. Önceden söylenenlerin, verilen vaatlerin hiç önemi yok. Söz uçar. Sizin hatanız bunlara kanmak olmuş. Bedava peynir sadece fare kapanında olur. Tapu kayınvalidenin üstüne ve onun borusu öter. Bunu kabul etmek sizin hatanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…